KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

arivle z Dojczlandii 😀😀 Ja tam się głównie zaopatruje 😀
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
04 grudnia 2010 17:15
[quote author=_kate link=topic=14623.msg796173#msg796173 date=1291482705]
Sei,
dera jak dera, ale chyba masz sztyblety fajne. Masz zdjęcie z bliska? kolorek  😍 szał pał normalnie
[/quote]
to są sztyblety w których teraz jeżdżą chyba 'wszyscy'. a mianowicie mountain horse zip paddock 😉 baaardzo mi się podobają ale dla mnie najlepsze chyba na zimę. mam wąską stopę a one są dość szerokie. wchodzą mi w nie 2 pary skarpet w tym jedna zimowa  😁 zobaczymy jak się będzie jeździło wiosną/latem. przyznać trzeba że są baaardzo wygodne i pasują mi do tego ogłowia  🤣
wątek zamknięty
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
04 grudnia 2010 17:15
Sei, a przekaż, przekaż i daj mu jeszcze z jakąś marchewkę ode mnie  😎 Wrzuć jakieś zdjęcia do szmatoholików 😉
xxAgaxx, na ebayu? A po dojczlandzku mówisz?  😁 Bo może bym się kiedyś uśmiechnęła do Cb 😉

Widział ktoś może jakieś zdjęcie kasztana w Lind'zie?
wątek zamknięty
04 grudnia 2010 17:25
kasztan w lind będzie ładnie 🙂 ładny spokojny odcień mięty(?) dostanie marchewę 🙂 dam mu nawet nasze super specjalne okazjonalne cukierki serduszka jagodowe  😁
nie wiem czy do szmatoholików się nadaje takie ze skarpetami na wierzchu  🙄 te jutro będą ok ponieważ wsiadam w jodphurach  😎

a jak nie aga to na forum ogłasza się siss że pomaga w zakupach na ebay.de mam zamiar kiedyś skorzystać i kupić niciaka olive  😍
wątek zamknięty
04 grudnia 2010 17:28
Sei, pewnie, że się nadają. Na prawdę fajne zdjęcia 🙂
Właśnie ten Lind mnie kusi, jest w ogłoszeniach zresztą, ale nie wiem czy nie wolę green'a.
wątek zamknięty
arivle

ja mam linda i kocham tego cottona, na skarym po prostu obled  😍
ale na rudym tak o średnio niestety, bez szalu zupełnie 🙁
wątek zamknięty
04 grudnia 2010 17:30
hmmm to zupełnie inne kolory... ale też zwróciłam uwagę na linda 😉 wam chyba lepiej w żywych intensywnych kolorach typu petrol czy ten es granat z czerwoną lamówką 🙂 więc stawiam jednak na greena. ja muszę na swojego jeszcze poczekać. ale dobrze. im dłużej poczekam tym bardziej się pocieszę mam nadzieję  😅
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
04 grudnia 2010 17:30
a macie linda na gniadoszu, czy właśnie skarym ? chętnie zobaczę, jakoś ten kolor mi nie pasi  😁 ale może wygląda fajnie :kwiatek:
wątek zamknięty
04 grudnia 2010 17:38
Arimona, a masz jakieś foty Linda, najchętniej i na skarym i na kasztanie?  :kwiatek:
Sei, ja też ją lubię w intensywnych kolorach, ale w sumie nie wiem dla czego skoro z Despem mają niemalże identyczne maści  😁
Pewnie i tak wezmę greena, albo zarzyczę sobie brillanta albo impulsa na gwiazdkę 😉
wątek zamknięty
Kastorkowa   Szałas na hałas
04 grudnia 2010 17:44
może to dziwne pytanie ale 1 euro to ile zł?
wątek zamknięty
No niestety, żadnych fot nie mam bo nie bylo fotografa latem, a teraz konie juz sprzedalam-oddalam.
Mam filmik  (jak usiłuje nie pompować dosiadem w galopie  :lol🙂 na ktorym na skarym trochę widać jak chcesz, ale na rudym nic 🙁
wątek zamknięty
04 grudnia 2010 17:50
Arimona, kurde szkoda, bo aż mnie skręca na jego widok w ogłoszeniach tak jestem ciekawa jak by to wyglądało. Ale jestem żądna wiedzy, więc na filmiku też chcę!  😁
wątek zamknięty
Sei Śliczny twój niciak. 💘 Możesz mi podać wysokość?  :kwiatek:
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
04 grudnia 2010 17:56
A my dzisiaj przymierzyliśmy dralona royala

Jak wam się podoba ??

Oraz anky olimpia blue ( na innym siwym  😉 )

galeria re-voltowa ostatnio bardzo psuje jakość

w szmatoholikach są linki do większych
wątek zamknięty
Dralon ekstra 😉
wątek zamknięty
może to dziwne pytanie ale 1 euro to ile zł?

To już jest załamujące pytanie  😵 😵

juliadna super 😀

arivle nie gadam 😉 A zakupy tam robię  😁 generalnie można sobie poradzić bez jezyka, a czasem pisze po angielsku. W przypadkach beznadziejnych piszę do znajomego o przetłumaczenie jakiś zwrotów
wątek zamknięty

na 0.13 i 0.55 widać trochę bardziej,ale marnie i tak 🙂

kupuj - dobra cena jest, sprzedasz na allegro jak sie nie spodoba na rudej, albo bedziesz trzymala w szafie dla gniadolcow i skarych na przyszłość.
Generalnie jest taki typ czapraków, które wcale nie musza pasować,  je sie po prostu kocha 🙂😉  😍

juliadna
bardzo bardzo nam sie podoba  😍 😍 😍
wątek zamknięty
Juliadna jak masz rozmiar 155 to okropnie i powinnaś (mi) sprzedać 😎 a anky boska strasznie fajny kolorek im wyszedł  😍
wątek zamknięty
04 grudnia 2010 18:08
juliadna, super! i dralon i pad. a w ogóle pierwszy siwy ciacho  😍 zawsze marzył mi się siwy z ciemną grzywą  💘

Dramka, zaraz zmierzę. szczęśliwie wzięłam go dziś do domu do prania 😉
wątek zamknięty
04 grudnia 2010 18:10
Arimona, ale ja tak nie lubię robić zakupów, muszę być przekonana w 100% bo inaczej kicha i będę z siebie niezadowolona do kolejnego trafionego zakupu, a i tak nie sprzedam bo przecież szkoda i może się kiedyś zacznie podobać  🤔wirek:  😵
Dzięki za film.  :kwiatek:
xxAgaxx, twierdzisz, że w dojczlandii po angielsku się można dogadać? Ja będąc u nich miałam duże wątpliwości, czy to nadal angielski  😜
Jakbyś trafiła na coś interesującego to wiesz  😁
Juliadna, ciągle wydaje mi się, że ten dralon mógłby być o te pare cm większy. Ale i tak jest przeprzepiękny!
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
04 grudnia 2010 18:12
Latino wyszedł aż na takiego giganta ??  🤣

Zmartwię Cię 135 ta jest  😂
wątek zamknięty
04 grudnia 2010 18:13
arivle, większy wyglądałby jak sukienka 😉 i ''WIĘKSZY;; pisze się przez ''SZ'' 😉
wątek zamknięty
No właśnie  nie wydawał się ale co szkodziło spróbować  😎
wątek zamknięty
dralon przepiękny!
anka też ładnie wygląda na siwym
wątek zamknięty
04 grudnia 2010 18:15
Dramka, wysoki ogólnie na 51 cm w najniższym miejscu profilowania 47 cm 😉

ja już mówiłam ale powtórzę. dla mnie ten dralon ma idealny rozmiar 🙂 i to nasz rozmiar! 😀
wątek zamknięty
noen tutaj znajdziesz zdjecie linda na gniadym. Przez te zdjęcia-kupilam linda 😀
http://pferdetrends.jimdo.com/eskadron/herbst-winter-2009/beluga-flax-castor-lind/
wątek zamknięty
arivle ja tam same cuda znajduję 😀😀 Nie wiem tylko czemu praktycznie nie ma tam ES czy Anky  🤔wirek: 🤔wirek:

Choćby te:
nougat

marine

dralon lemon

brown
wątek zamknięty
arivle

A tak pomyslalam w sumie, najwczesniej kiedy mi by sie udalo moze cyknac zdjecie na kasztanie, to czwartek-sobbota, nawet model chyab mam rudo-lysy  🤣
A na ebay zawsze jest cos interesujacego.  😵
wątek zamknięty
04 grudnia 2010 18:18
akzzi  😍 dżizys krajst !  😜 Przepiękny !! Zapewne lind będzie kolejnym czaprakiem jaki kupie 😁
wątek zamknięty
Za mną ten kolor długo chodził, ale jakoś nie byłam pewna, a jak obejrzałam ta galerie to od razu kupiłam 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.