KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

sei violet to eskadron NICI czyli tzw milka 😉

A tego zwykłego morninga używam własnie na zawody. Stripe jest DL 😉

Wiem że jak będe już mega pod ścianą to coś wybiorę, na razie nie chcę się rozstawać z moim dobytkiem zbytnio 😀😀

Mam chyba za dużo żółci, dlatego myślałam czy aby nie sprzedać Straw. Mam Gelba, Morninglight vs i Morning Stripe oraz właśnie Straw. Z czego aż 3 to DL ;/
wątek zamknięty
pea jest brzydka  😉
wątek zamknięty
Ja bym powiedziała, że anky pea do odstrzału. Poza tym nie wiem.... ES stripe-in ogólnie nie lubię, więc sie nie wypowiadam.
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
03 grudnia 2010 22:10
xxagaxx, to czemu jeszcze zdjęć w milce nie ma?  🤬 czy przeoczyłam?  👀
wątek zamknięty
Czekam na lepsze warunki pogodowe 😀😀 Bo ja teraz w stajni nie spędzam zbyt dużo czasu. Pojeździć i do domu. Albo chociaż do samochodu 😀 owinnam pokazać jakieś w przyszłym tygodniu (ma być max -2 stopnie  💃 :tanczacalinka🙂
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
04 grudnia 2010 14:42
Ciekawa jestem tej milki 🙂
I rozumiem ból bo też nie wiem z czym mam się rozstać, i chyba wszystko sobie już zostawię  🤔wirek:
wątek zamknięty
hehe Livia to jest choroba 😉 no może milkę wezmę dziś do stajni. Ale zdjęcia będą halowe to nie wiem co z tego wyjdzie.
Dziś Klami odebrała swój dralon. Jestem ciekawa jak cała kolekcja się jej teraz prezentuje 😉
wątek zamknięty
Eskadron petrol i śnieg 😉

wątek zamknięty
xxagaxx, kolekcja już nie jest wybrakowana. 😉
A derka jest przepiękna. Tylko się zastanawiam która strona mi się bardziej podoba, właściwa czy lewa.

Przyznać się która kupiła dralon z ogłoszeń !! Stary schoco/petrol !!
wątek zamknięty
hehe fajnie mieć takie problemy co 😉
wątek zamknięty
xxagaxx, hehe. Fakt. Szkoda, że pozastanawiać się nad tym mogę do woli a dera i tak do szafy wędruje. 😉
wątek zamknięty
xxagaxx, hehe. Fakt. Szkoda, że pozastanawiać się nad tym mogę do woli a dera i tak do szafy wędruje. 😉

Trzymam kciuki za to żeby w końcu na koniu wszystkie Twoje cuda wylądowały. Ja mam dylemat. Jechać do stajni czy zrobić sobie dziś wolne??  🤔 🤔 Jest tak zimno, ciemno...
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
04 grudnia 2010 16:05
Skoro masz halę to pędź! Ja bym się nawet nie zastanawiała 😉
wątek zamknięty
xxagaxx, oby oby.... ech. Jutro zrobię fotki kolekcji "na sucho".
A co do jazdy.... mi by się już chyba nie chciało jechać. Zimno się robi strasznie. Brrr...
wątek zamknięty
ja też się ciesze, że pojeździłam rano jak było słonecznie i w miarę przyjemnie, a teraz już tylko w domku przy kominku spędzę czas🙂 Ale w tygodniu jeżdżę póniej i nie jest źle, hala potrafi rozpieścić, bo nie wyobrażam sobie juz zycia bez niej🙂
wątek zamknięty
Skoro masz halę to pędź! Ja bym się nawet nie zastanawiała 😉

heh ale jutro też ją będę miała, i po jutrze i za dwa dni 😉 Miałam jechać rano, ale za długo z Klami gadałam  🤬 🤬 i póxniej nie ma sensu bo szkółki są ;/ Ehh chyba wybiorę dom 😀 Rano wpadnę do koniska, nie zmartwi się chyba wolnym dniem 😀

Zwłaszcza ze o 18 kuchenne rewolucje będą z Otomina 😉

a czemu dopiero jutro Klami?? 😀
wątek zamknięty
Nalle   Klapiasty & Mała Cholera
04 grudnia 2010 16:16
Kontynuując uroczego offtopa - ja nawet w weekendy jeżdżę wieczorami, dzisiaj ok. 19 wsiądę. Przynajmniej na hali pusto.

edit: xxagaxx, czyli jednak zapał do jeździectwa i treningu dużo mniejszy, niż do kupowania szmat? Nieładnie.  😎
wątek zamknięty
Aga,
ponoć u was hala zamarzła, siedź w domu  😉
wątek zamknięty
treningu??  😂 😂 Moje włóczenie się po hali która do połowy zamarzla trudno nazwać treningiem  😂
Może gdybym miała bliżej to by mi się chciało, ale te 20 parę minut w samochodzie?? nie, nie dziś 😀

[quote author=_kate link=topic=14623.msg796095#msg796095 date=1291479514]
Aga,
ponoć u was hala zamarzła, siedź w domu  😉
[/quote]

no wiem 😉 Już parę dni temu 😀 Chyba że dziś jest gorzej ;/;/;/ Ehh nie chce się ktoś z Sopotu zamienić?? Tak na miesiąc?? 😀😀😀

Dobra kończmy OT bo nas zaraz zjedzą 🙂
wątek zamknięty
xxagaxx, jutro, bo teraz już ciemno strasznie a przy sztucznym świetle kolory właściwie zawsze są przekłamane.
😉
Czyli, że teraz przeze mnie nie pojeździłaś ?? Oj Ty leniu !!
wątek zamknięty
04 grudnia 2010 16:58
dzisiaj była pogoda do jazdy na zewnątrz! aga  🤬

niciak navy. i jakieś tam zdjęcia.
wątek zamknięty
Ładny ten NICIAK, ale milkowego nic nie przebije  😜
wątek zamknięty
Chyba że w Warszawie 😉 Ja już wyrosłam z marźnięcia na dworze😀 Po co mam jeździć na takim śniegu jak zimno i wieje?? To juz niech se końc sam połazi na padoku, z kolegami pogryzie. Będzie szczęśliwszy 😀

Myślicie że do Ediego nie pasuje??
wątek zamknięty
a masz jakieś zdjęcie Ediego w tym czapraku? To się oceni 😉
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
04 grudnia 2010 17:05
jak dla mnie to będzie pasowało 💘
wątek zamknięty
04 grudnia 2010 17:06
aga nie pasuje  😉
a co do jazdy na dworze to faktycznie co kto lubi. ale mój rudy uwielbia w takim śniegu brodzić 🙂 do tego nasza hala jest nie do użytku i non stop minimum 6cio konno zastępy rekreacji  🤔 a dzisiaj było cieplutko! ja miałam taką radochę że mała głowa   😂 🏇

pokażę wam jeszcze moją ukochaną derę polarową i nasz powrót do stajni:
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
04 grudnia 2010 17:07
sei, a to pod derka to marone? 😍
wątek zamknięty
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
04 grudnia 2010 17:08
Sei, ładnie mu, ale Rudej, mimo identycznej maści już bym w nim nie widziała  😁 Jest taki... męski...  😁
Wiesz, że mam tą samą derkę 😉
xxAgaxx, myślę, że tak, ale skąd go wytrzasnęłaś?  😜
Noen, nie, granatowy niciak

Ruda dzisiaj mimo derki zmarzła na dworze i ucekłyśmy na halę, a chciałam powozić się po łacę i ew. wyjechać na stępa do lasu. Może jutro Ruda przeboleje kilka zdjęć na śniegu, ale nie mam sumienia patrzeć na jej zjerzoną, króciutką sierści w miejscach gdzie nie dosięga derka.
wątek zamknięty
04 grudnia 2010 17:09
niet. pod derka niciak navy. jutro bedzie marone  😀 o ile fotograf sie nie zbuntuje  🙄 😁

arivle, przekażę rudemu że wygląda w tym niciaku męsko  😁 będzie ci wdzięczny za taką opinię  😎
wątek zamknięty
Sei,
dera jak dera, ale chyba masz sztyblety fajne. Masz zdjęcie z bliska? kolorek  😍 szał pał normalnie
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.