KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

vissenna   Turecki niewolnik
03 grudnia 2010 20:02
Livia bierz lightblue!

Dralon lavender  😍 😵
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
03 grudnia 2010 20:07
wiem że to zabrzmi głupio ale jak przyszedł lavender to skakałam ze szczęścia !! Uwielbiam go i jeszcze w zastawie z hortensią  💘 💘
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
03 grudnia 2010 20:32
Livia, chilli leży dobrze jak dobrze osiodłasz. jak to czaprak 😉 chilli jest chyba dość ciemny na żywo więc będzie pasować. chociaż ogólnie nie lubię czerwieni na karych. green lub lightblue faktycznie. obstawiam green!
zdjęcia minerwy w ogłoszeniach super oddają kolory 🙂
wątek zamknięty
cos ty , chili mega oczojebny czerwony  😉
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
03 grudnia 2010 20:36
sei, ja nic nie pisałam co do leżenia, bo nie zakładałam jeszcze na konia żadnej łezki 🙂
Mimo wszystko Chilli mnie kusi, w domu wszyscy też są za tym kolorem. Ech, ciężko wybrać.
wątek zamknięty
chilii nie jest oczodajny, to mocna, krwista czerwień. Dużo ciemniejszy od Bright Red 🙂
wątek zamknięty
Hmm masz zdjęcie w szmatoholikach.

Ja się nie wypowiadam bo czerwonego nie lubię. Choć Scarlet Red ES mi się podobał.
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
03 grudnia 2010 20:47
ja w ogóle łezek nie lubię, nie wiem... jakoś takie małe są...  😂
wątek zamknięty
zdjecie jest troszke przekłamane , bo w realu jest kolor mocniej czerwony 🙂 boziuniu jaka Kurtyna była brzydka  😵
wątek zamknięty
03 grudnia 2010 20:54
Livia, ty nie. ale ktoś tam coś o leżeniu pisał 😉

w słońcu każdy intensywny kolor może dawać po oczach. mnie się kolor chilli podoba.

xxagaxx, tylko że to zdjęcie pod słońce robione.

[img]http://eskadroncollecties.weebly.com/uploads/3/6/5/7/3657360/5291167.jpg?490[/img]
wątek zamknięty
sei js po prostu mam duży problem z czerwonym. nie lubię i już. Nie podoba mi się.

Ehh i ja teraz zdecydowanie muszę coś sprzedać. Bo kasy brak, a jeszcze u minerwy mam zamówione rzeczy. Tylko zawsze jest taki mega problem co...Bo teraz wszystko co mam mi się mega podoba.
wątek zamknięty
03 grudnia 2010 21:00
moje łezki green i grey już są u minerwy  😅 ale czekam z wysyłką ponieważ chcę żeby było wysłane razem z derkami i kantarem.

a w ten weekend obfocę niciaka navy i marone z owijami.

xxagaxxx, ja też ogólnie nie lubię czerwieni. na żadnej maści. w ostateczności na jasnych gniadych. ale ta jakoś nie jest najgorsza i ma b.ładną lamówkę 🙂
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
03 grudnia 2010 21:05
xxagaxx zrób wyliczankę lub wylosuj czaprak/czapraki, który/które m/maja iść na odstrzał  😉

Livia bierz chili albo green.

Mnie kusi NICI navy i cotton green. No i derka polarowa petrol.
wątek zamknięty
Nasturcja najgorsze ze potem jest płacz i zgrzytanie zebó ze jednak fajnie byłoby mieć tą szmatę (teraz tak mam z Anky mist, pocieszam się tylko ze to byla wersja DL). Wychodzi że czapraków mam aktualnie 21  🤬 🤬 I jednego konia....

Jedyne na odstrzał ewentualny to Anky Straw, Bicolor choco petrol eskadrona lub iceblau eskadrona... i nie wiem czy dam rade cos wybrać.  Hmm masakra. Ja bym się chciała wyleczyć już.
wątek zamknięty
aga z tego to nic 😉 wez dodatkowa robote , mi szkoda sprzedawac ukochane cuda  😀
wątek zamknięty
chciałaś powiedzeć chyba weź jakąkolwiek robotę  😂 😂 Niestety pracować mogę tylko w wakacje. I to max 2 miechy. Więc teraz właśnie wyczerpałam kasę zarobioną w wakacje 😀😀
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
03 grudnia 2010 21:19
Mnie niestety czeka to samo, w ogóle policzyłam że mam 13 Anek... więc albo jedną sprzedam (i to powinnam zrobić), albo jeszcze jedną powinnam dokupić (co będzie czystym szaleństwem)...
wątek zamknięty
uśmiechnij sie do babci  😁 ice jest najmniej fajny z tej trójcy
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
03 grudnia 2010 21:20
xxagaxx rozumiem  😉 ciężko się pozbyć czapraków jak wszystkie są 'potrzebne"  👀
Pojedź może do stajni, wyjmij wszystkie czapraki, zarzuć na konia jeden po drugim, zrób zdjęcia, pomożemy coś odrzucić  😉
wątek zamknięty
uśmiechnij sie do babci  😁 ice jest najmniej fajny z tej trójcy

no i chyba tak zrobię 😉 Poprosze ją o kasę na święta 😀😀

Livia 13 to szczęśliwa liczba 😀 Ja pół życia mieszkałam pod numerem13 😀 A sama 3 to mnie do dziś prześladuje 😀

Nasturcja hehe to jest myśl. Tylko obawiam sie ze będę wam mówić: no ale mi się podoba!! Ten to na pewno nie  😂 😁 😁
wątek zamknięty
xxagaxx, a weź wypisz co Ty tam chowasz. 😉
Może da się coś odrzucić.
wątek zamknięty
xxagaxx ja myślałam, że z Tobą gorzej jest  😁

wątek zamknięty
03 grudnia 2010 21:28
xxagaxx, popieram. ice najmniej fajny 😉 bicolor petrol też możesz puścić bo masz brillanta też nie? a on dużo ładniejszy. do tego ten stary petrol teraz. ja rozumiem twój ból. też mogę pracować tylko w wakacje (poza tymi ponieważ wypada mi ponad 2 miechy praktyk  😵 najpewniej bezpłatnych). ewentualnie dorywczo (fotograf) co czynię ale również bardzo rzadko bo czasu nie ma 🤔

Nasturcja-Renata, nici navy naprawdę super wygląda na kasztanach. nie wiem czy aż tak fajnie na innych. ten odcień idealnie mi pasuje 🙂 green jest po prostu piękny. zwątpiłam już od tak długiego czekania. ale całe szczęście oglądając zdjęcia wiem że go pragnę  😍
wątek zamknięty
Chciałam się zapytać ,czy ktoś ma może fotki  derek eskadrona dralon:
marine/summergreen/creme  i orange/schoco/creme.
wątek zamknięty
hmm co ja chowam?? Tak na szybko z głowy:

VS: eskadron: green, violet, aqua (w drodze) white (z aqua kolekcji) toffee (brillant) lavender (brillant) Iceblau (brillant) petrol (brillant w drodze); Anky pea, ES morniniglight

DL" Eskadron Gelb i Fango i bicolor choco/petrol oraz w drodze walnut, ESy: Irish, Szmaragd, Bluberry, Morning, Anky Hortensja, Straw, Cobalt ( w drodze)
wątek zamknięty
03 grudnia 2010 21:37
xxagaxx, z tego co podałaś puściłabym w świat:
vs violet. aqua (nie lubię błękitów a ligthblue ładniejszy jak coś 😉 ). morninglight i ice blue. pea też można odstrzelić  😁
a z dl szmaragda. i bicolor albo cobalta 😉

także wiesz. coś się zawsze wybierze 😉
wątek zamknięty
sei no widzisz 😉 A ja szmaragd na moim kocham i nie ma mowy o sprzedaży. Cobalt jest ślicznym błękitem 😀😀 Na morninga tyle chorowałam że nie ma mowy o sprzedaży. Aqua jest 1000 razy łądniejsza od lightblue przez lamówkę. violet też mi się maga podoba, zwłaszcza w połączeniu z derą 😉

No i tak można bez końca wymieniać 😀 W końcu każdy ma swój gust. Dlatego mówię że sama musze się zastanowicz. Może faktycznie puszczę w świat tego iceblue. Ale jeszcze liczę że w swięta nadejdzie kasa 😀😀
wątek zamknięty
03 grudnia 2010 21:42
a co to właściwie ten violet? lavender tak? ja bym puściła to gdybym już nie miała wyboru. z czego mam po 2. czyli np. morninglight masz 'zwykłego' i stripe'a (który jest  :kocham🙂 a fiolet masz 'zwykly' i brillant 😉

mnie się szmaragdowy kolor ogólnie podoba ale w połączeniu z tym brązem strasznie ciemny. więc na koniu średnio. na twoim wolałam irisha  💘
wątek zamknięty
violet to niciak violet z najnowszej kolekcji.
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
03 grudnia 2010 21:45
dla mnie pea, straw i green powinny znaleźć się na ogłoszeniach  😉 Jakoś nie przemawiają do mnie te kolory  😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.