o którym mówicie że taki ładny? 👀 nic z tych nie mam na koniu poza niciakiem. zawsze jest szansa że w weekend zrobię jakieś zdjęcie. ale to nic pewnego (pogoda) 😉
dla mnie siwe w czerniach. w granatach to szał. reszta to już zależy jak leży. na pewno nie pastelowe (chyba ze es stripe-in z candy 😉 )
Misia, Burza poszły pw 🙂 czaprak jest naprawdę fajny. kupiłam na prezent a teraz aż mnie gniecie żeby i sobie taki sprawić. całe szczęście jest sobie bezpieczny w łodzi już spakowany 😁
myślałam że może mówicie, o którymś z tych co do porównania wrzuciłam 😉
Polecam te HKMy mam takiego w innym kolorze. Z wierzchu alkantra a od spodu siatka wchłaniająca pot (jak w pręgowanych polopadach czy schockomelach)- jest duuużo lepszy jakościowo od brillantów i od impulsów. Ja mam model DR i super leży - idealnie wyprofilowany i się nie przesuwa.
to chyba innego masz. ten z wierzchu nie ma alcatry tylko materiał taki jak cottony. a od spodu nie ma siateczki tylko dzianinę. lepszych zdjęć już raczej nie zrobię. był taki jeszcze granatowy z lamówką jak nici navy-rosa.
Brillanty są bardzo ładne, ale tyle kasy nie kosztują niestety - kiepska jakość, zwłaszcza w tych nowych kolekcjach. Tak ze sercem brillanty, bo piękne, ale rozumem - cottony.
te drugie jakieś podejrzane są, na miniaturce mają jaśniejszy kolor 🤣 i mają po dwa zdjęcia tych owijek to co już wstawiałam i jeszcze to: http://amigo-konie.pl/popup_add_image.php?imagesID=3619 a tu są dużo jaśniejsze więc nie wiadomo jakie są bo opcji /jasny ciemny fiolet nie ma pewnie sie skusze na te pierwsze 🙂
jump teci maja taki sam kolor jak Anky hortensia. Wiec pozostaje pytanie jak bardzo lavender jest zblizony do hortensji? ma ktoś jak porównać? Ja niestety nie mam takiej mozliwosci bo jestem poza domem.