Olsztyńscy voltowicze

mi się wyświetlają wszystkie.
Ładnego masz konia🙂
mi tez sie wyswietlaja ;d

a ja już w kortowie z Anna ;d W pytke jest ;d

i jest nasza imprezowa foteczka xdd z ziomkami < 333
hahahahaha xD Bosko🙂😉)
Ktoś się wybiera na ujezdżeniówki do Robsona?
owszem ;p znaczy ja sie MOZE wybiore ale jeszcze nie wiem, bo ni chce sie osmieszyc haha xd
magdanikowa!!!!!!!! chcesz wpierpapier?? 😀 ciebie to na chwile zostawic z komputerem!!!!! raaaaaaaaarrrrr!!!!

btw ja chyba bede na ujezdzeniowkach, jak namowie kasie, bo ona chce na hubertusa jechac ;/
oj moniczka nie marudz! ;d zdjecie jest spoko ;d
A ja mam dwie sprawy:
1) czy są w okolicach olsztyna jeszcze jakieś Hubertusy, czy już wszystkie mnie ominęły??  :kwiatek:

2) szukam konia/miejsca do jazdy, chetnie za np pomoc lub mogę się co nieco dorzucać do jedzenia. Jeśli ktoś miałby jakiś namiar to bardzo chętnie skorzystam. Mam teraz sporo czasu wolnego, a teskno mi jak nie wiem za kontaktem z konmi 😉
magdanik mina lodzi wymiata. 😁
czepiacie sie! ;d Lidka wyszła normalnie! xd Za to ja nie haha xd

akzzi w sobote jest hubertus w janczarach 😁 i w kierzbuniu ; )
Magdanik
a gdzie lepsza organizacja? Z chęcią bym się wybrała obejrzeć 🙂 W tym roku minął mnie Hubertus u Iszki90, a szkoda..szkoda bo u Niej zawsze wesoło  🤣
myśle ze kierzbun lepszy ;d chociaz sama nie wiem 😉 ja jak bym miala wybierac pewnie pojechalabym do kierzbunia ;d
🏇 Lary uczy się gwizdać  😀
haha jaki slodziak z niego ;d;d
no fajny 😉 i jaki kantarek ładny
Apropos Kierzbunia, czy przypadkiem ktoś nie wybiera się tam w piątek..? 🙂
Magdanik a wiesz może na którą jest w Kierzbuniu hubertus? Ktoś z olsztyniaków się wybiera?
chyba o 12 ale ja nie jade ;p
jascus199   :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
02 listopada 2010 07:38
Wpadajcie na Hubertusa do Janczar ❗ ❗ ❗ 🙂
kochajacagalop   I belive in nothing.
02 listopada 2010 09:33
akzzi   Możliwe,że ja pojadę.

akzzi wpadaj do Janczar bliżej jest 🙂
tak swoja droga ;d wracajac do imprezy w pinezce ;d znalazlam jedno zdjecie ;d patrzcie i podziwiajcie nasza rozesmiana ekipe dągową ;d !! ;d
magdanik fusiaro !!!!

Iszka  😉
jascus199   :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
03 listopada 2010 08:10
TOASTOWA 🤣      EKIPA  WYJEBISTA 😅
no ba ze wyjebista ;d hahaha ;d
Siemka . Wie ktoś może gdzie mogę dzierżawić konia .? Bo ja znaleść nie mogę ... 🙂
w kierzbuniu 🙂 u robsona jak się nie mylę
w kierzbuniu chyba wydzierzawiaja konie ;p z tego co wiem ale to kawalek jest ; )
Dzierżawią też konie w Sząbruku 😉
a gdzie jest Sząbruk? tzn w którą to strone?
www.trakeny.republika.pl
Proszę 🙂 Sząbruk jest za Tomaszkowem, dojeżdżają tam okejki, jedna na godzinę. Z przystanku do stajni jest ok. 1,5 km ale bardzo przyjemnie się idzie 🙂
Znam właścicielkę i miałam bardzo dużo wspólnego z tą stadniną, szczerze polecam 🙂 A konie są rewelacyjne 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się