Postulat o usunięcie Dworcicki z funkcji moderatora

zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
01 listopada 2010 09:49
i przez to jestem cholernie niewygodna 🙂 😎
Co do upierania sie przy swoim, to chyba dotyczy  prawie wszystkich , nikt nikomu nie odpuszcza 😉
Oczywiście, że można upierać się przy swoim, jeżeli się ma jakąkolwiek wiedzę i doświadczenie. Osoby inteligentne rozmawiają i "przerzucają się" argumentami. Reszcie nie pozostaje nic innego jak krzyczeć i "przerzucać się" pustosłowiem. Osoba inteligentna wie, kiedy dyskusja staje się jałowa, do niczego nie prowadzi, a nie chce się przekrzykiwać i po prostu przestaje dyskutować. Reszta drze się dalej.
BTW poglądów nie zmienia tylko krowa? Tak to było?
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
01 listopada 2010 10:32
chciałabyś...

chciałabyś być także błyskotliwa,dowcipna,inteligentna, ceniona i merytoryczna.niestety żaden z tych przymiotników nie daje znaku równości z twoją osobą....i niestety ty nie uczysz się na błędach i nie wyciągasz wniosków,na szczęście nie jest to mój problem.
01 listopada 2010 10:34
Ktosina pisz takie rzeczy na priwa co?  😎  To jest twoja ocena i ja moge miec takei samo zdanie o tobie 🙂 Ale nie  wykrzykuję tego na całe forum 🙂 😎
Dziękuję żabeczce za dodanie mnie do ignorowanych przez siebie osób, dla mnie jest to kolejny dowód na niezwykłą i wręcz nie-do-ogarnięcia przez zwykłych śmiertelników "ynteligencję" rozdartej dziewczynki.
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
01 listopada 2010 10:39
sorry,nie mam ochoty się z tobą dotykać prywatnie,a publicznie mówię,co o tobie myślę...
to ty zaczełaś jak zwykle off topować w wątku,który dotyczny niekompetencji twojej koleżanki,więc może tym razem łaskawie zamilcz,bo jak zwykle nic merytorycznego w żadnym,absolutnie żadnym temacie nie masz do dodania,
dempsey   fiat voluntas Tua
01 listopada 2010 10:43

mam wrażenie że nieco przeceniasz znaczenie swej osoby

[sprawdzam, sprawdzam..]
i tu taka ikonka ruszająca brwiami, ach jakże mi jej brakuje
01 listopada 2010 10:47
dempsey to była ironia 🙂 i nic poza tym ;]

To chyba troche nie wyszlo z ta ironia... 😵

Na czym w koncu stanelo w tej calej sytuacji, bo juz sie pogubilam??
Dworcika ukamienowana i zablokowana (calkiem slusznie, moim zdaniem), wybor nowych modow przeglosowany (bez sensu, bo i ninevet i Wawrek - poza ostatnimi wypowiedziami - byli ok), a co ze zglaszaniem nowych kandydatur?? Bo cos na Zairce utknelo i nie wiem, czy mnie cos ominelo, czy znowu koncepcja sie zmienila...
adrianna32   oni wojne pokazuja a o pokoj walcza
12 listopada 2010 09:56
No wlasnie edytowanie postow....
Hmmm, ciekawe bo ja juz 4 raz pisze z tym do modow, ze moje posty sa albo edytowane, albo calkowicie ich nie ma...  😲
Pisze wczoraj do jak mi sie zdaje moda (Dworciki) i spotykam sie z zaskakujacym mnie pytaniem, dlaczego piszesz z tym do mnie?
Nie przepraszam nie bylo mnie na forum dosyc dlugo, nie wiem co tu sie dzieje, nie ma moich postow. A tu taki hardcore, zamiast napisac sluchaj nie jestem juz modem.....  😵
Szok  🤔wirek:
Ojojoj...  :przytul: A wystarczyło zorientować się w kluczowych sprawach na forum, jeśli nie było Cię tu przez dlugi czas i wszystko by było takie proste  😉 Ba! Pisząc do kogoś po długiej nieobecności na forum wystarczy sprawdzić nad avatarem czy nadal jest tutaj moderatorem. Takie to proste przecież...
Dlaczego piszesz do Dworciki a nie do Moderatorów?  Może warto najpierw pomyśleć, a dopiero potem się uskarżać.       
12 listopada 2010 12:37
Moze zluzujcie? Weszlam w techniczne i widzialam watek o glosowaniu, z  ktorego nic nie wynikalo.....]
Poczym dowiedzialam sie ze modow nie ma.... Faktycznie dziwne bylas modem, przez rok, ktory tu spedzam. No i faktycznie byl problem napisac zdanie: Nie jestem modem.  🙄h
Dokładnie taki sam jak zwracanie uwagi na to do kogo się pisze po długiej nieobecności.
12 listopada 2010 15:55
Skoro sprawilo Ci to tak wielki problem, to bardzo przepraszam....  :kwiatek:
Gillian   four letter word
12 listopada 2010 15:56
adrianna32, ciesz się, że nie użyłaś wykrzykników, to dopiero byś zgarnęła burę!
12 listopada 2010 15:58
😲 Nie rozumiem do czego zmierzasz? I co Ci nowu w tym poscie nie pasuje? Tak zle i tak nie dobrze.  🤬  😁
12 listopada 2010 16:00
adrianna32, ??? ale że to do mnie?
12 listopada 2010 16:02
Jak najbardziej, pisalas w moja strone. Nie wiem po co to bylo potrzebne, bo przeprosilam i zakonczylam temat, a to jakis nowy rodzaj (prowokacji)?  🙂
Eh... czytanie ze zrozumieniem... znooowuuu...

12 listopada 2010 16:05
adrianna, nie, mała retrospekcja bo przypomniało mi się jak dostałam opiernicz za używanie wykrzyknika w zgłoszeniach do moderatora od Dworciki  😂 😂 😂
12 listopada 2010 16:07
Zauwazam wlasnie dziwne czepialstwo, ale  drugiej strony rozumiem jej postawe.
Na tym etapie to zakoncze.  😉 Nie ma co...  :kwiatek:
Nie wiem czy stwierdzenie, że zgłoszenie bez wykrzykników jest równie skuteczne, a brzmi znacznie lepiej można nazwać opierniczem. Ale czepiajmy się siebie dalej 😎
12 listopada 2010 16:08
opieszałość i lekceważenie trzeba zwalczać - nawet jeśli trzeba do tego użyć tak drastycznych środków jak wykrzyknik 🙂
Jakoś inaczej to tłumaczyłaś 😉 Moderator ma na tym forum 7 dni na odpowiedź, a więc i reakcję na zgłoszenie. Ajjj...
12 listopada 2010 16:11
skoro ma czas udzielać się na forum, to i ma czas na reakcję 🙂 no ale nic to, mniejszość, było minęło, nie wróci - HURRA 😀
noen   A story of a fighter of our human race
12 listopada 2010 16:12
przesadzacie...  😵
Też się cieszę 🙂
Na szczęście mod ma możliwość zadecydowania czy ma chęć najpierw wysłać swój prywatny post czy gnać, żeby zmienić zbyt duże zdjęcie na link, bo kogoś uwiera.
opolanka   psychologiem przez przeszkody
17 listopada 2010 13:59
Dworcika nie martw sie, pamiętam jak odchodziła z funkcji Aurelia, to Ty byłaś najlepszym, naujkochańszym, najsprawiedliwszym, naj naj naj modem pod słońcem, zaraz po deidre. A wystarczyło, że podpadłaś raz i całe Twoje moderowanie można wyrzucić do kosza. Ale tak to bywa, mechanizm ten ma nawet w psychologii swoją nazwę 😉
Trzymaj sie  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się