JuTynka87 zdjęcie super
O to moje zdjęcia ,te drugie zdjęcie już wstawiałam ale nie pamiętam gdzie 😡
na drugim zdjęciu jeździec i koń mają takie same miny 😀
Taa, prawie takie same. A prawie, jak wiadomo, robi wielką różnicę. Jeździec ma w oczach fun, a koń - nie sądzę...
Taa, prawie takie same. A prawie, jak wiadomo, robi wielką różnicę. Jeździec ma w oczach fun, a koń - nie sądzę...
No właśnie miałam to samo odczucie, że koń w przeciwieństwie do jeźdźca niezbyt dobrze się bawi 😫 i jeszcze te spadające owijki...
No koniowi nie za wesoło
Szczególnie te jego spojrzenie na drugim zdjęciu 😵
jeździec dobrze się bawi, tylko dlaczego nie trzyma wodzy ?
hmm, mysza, chyba właśnie przeciwnie, jeździec trzyma wodze (jedną ręką - jego lewą) i to aż za mocno... bo niby skąd wręcz wrzynające się w pysk wędzidło?
może jestem ślepa ale mi to wygląda tak jakby nie trzymał wodzy, i jakby miał je strasznie krótko zawiązane od szyi do pyska konia
trudno m ito wytłumaczyć może wiecie o co mi dokładnie chodzi
Trzyma wodze w jednej rece.
Poddaję się, nie umiem wstawiać zdjęć na forum.
Pasuje tutaj?
http://zapodaj.net/6b94cb35ea39.jpg.htmlWyczołganie się z bramki startowej 🙂
hmmm Facella opryskliwa być nie musisz, ja tam nie widzę żeby LEWĄ ręką trzymał wodze, ja równiż tam widzę sznur przywiązany od wędzidła do szyi.
Dla mnie to on w lewej ręce trzyma kitę.
Może i ja jestem ślepa ale na drugim zdjęciu widać że NIE trzyma ŻADNYCH wodzy.
w tej chwili to Ty jesteś opryskliwa, nie ja. nie będę prała prywatnych brudów na forum.
LatentPony, masakra jakaś /=
Nikomu się na szczęście nic nie stało, koń też cały. Sytuacja wyglądała tak, że koń dosłownie bez żadnych problemów wszedł do bramki, ale nie zdążyli zamknąć za nim tych "drzwiczek" (nie wiem nawet czy to ma jakąś fachową nazwę) i zaczął się gwałtownie cofać, prawie się człogając. Po chwili został ponownie bez żadnych problemów wprowadzony do bramki i "tłum" ze zdjęcia pilnował aby się nie wyczołgał po raz drugi 🙂
ok, kolejny temat żebym mogła zdjęć trochę pokazać 🙂
to zacznijmy od staroci 🙂
hahahaha
nie mogę!!!
wygina śmiało ciało koniuch no!!! haha świetne zdjęcie!
mbalicka od biedy tylko drugie pasuje, chociaż też nie bardzo 😉
ok, niech będzie. to teraz fryzowato się zrobi.
na obu zdjęciach fyziaki, Figaro i Mango
Pasują 😀 Pierwsze wrzuć do Koniokrytyki też 😉
hehe, mam trochę takich fot, bo chłopaki zabawowe bardzo 🙂 szaleją jak nie wiem, a żyć bez sieie nie mogą.. zaczęłyśmy się zastanwiać czy to aby nie męska miłość.. ale Figaro jest starszy i baby mu jednak w głowie, mimo że już wałaszek :P
a tu wałaszki ze Słupna też podczas zabawy 🙂
Poczytaj pierwszy post 😉 Miny do Koniokrytyki wrzucamy 😉
To i ja coś wstawię od siebie 🙂
Bonzo ale co to za uchwycona chwila?
Aj, to przepraszam 😡 Debiutant jestem 💃
xxagaxx, no nie widzisz? Ten koń BIEGNIE 😂
[quote author=xxagaxx link=topic=2332.msg755759#msg755759 date=1288718425]
xxagaxx, no nie widzisz? Ten koń BIEGNIE 😂
[/quote]
Ok. W takim razie jak się można stąd usunąć? Poprzez opcję "EDYTUJ"? Czy już pozamiatane?
Bonzo już zostaw, popatrz tylko jakie zdjęcia są tu wrzucone, pomijając fakt ze to zadna chwila uchwycona to jeszcze jakość do kitu.
Po prostu następnym razem przejrzyj wątek zanim coś napiszesz 😀
xxagaxx, chętnie usunę, jeśli można. Boję się linczu po moim pierwszym wpisie 🤦