Kącik Rekreanta cz. III (rok 2010)

xxflygirlxx, mam straszliwe przemnóstwo 😉
wątek zamknięty
To dawaj dawaj!
wątek zamknięty
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
28 października 2010 21:35
A mnie się dzisiaj jeździło cudownie. Dawno tak fajnie ruda nie chodziła.  😜

Anaa, pięknie
Reven, relaksujecie się rozumiem?  🏇

A ta w ogóle mam móżliwość kupienia drugiego konia, ale wydaje mi się to glupotą, skoro nie mam możliwości postawić go koło siebie. Niby mogę go wywieść na mazury do znajomych na czas aż nie dorośnie, ale po co? Cała zgraja młodziaków szuka domu, ja jednemu mogłabym go zapewnić, ale nawet młodziak potzrbuje kontaktu z właścicielem, z nowu na mazurach będzie mógł się zrelaksować, polazić po ogromych hektarach na trawce. Nie wiem, sama nie wiem...
wątek zamknięty
amnestria, baffinka - dziękuję, przekażę Rambolkowi  😡

arivle - gdybym miała taką możliwość, to bym brała 🙂
wątek zamknięty
xxflygirlxx, jutro jeszcze coś wrzucę 😉 nie chcę przesadzać 🙂
wątek zamknięty
Trzymam cię za słowo. 😉
wątek zamknięty
Anaa, prześliczne, wszystkie! 🙂 Jaki mroźny klimat😉
wątek zamknięty
Poświadczam, że na żywo na hubertusie koń Deborah wyglądał jeszcze piękniej 🙂 i okazał się wcale nie aż taki groźny a Deborah przesympatyczna 🙂

mam zdjęcie, ale od tyłu 😀

wątek zamknięty
deborah   koń by się uśmiał...
29 października 2010 07:49
Cejloniara, wiedziałaś że ja to ja i nic? ani słowa? jestem oburzona  🤬 🤬 🤬

jak wyglądałaś?
wątek zamknięty
milusia   czas na POZYTYWNE zmiany!!!
29 października 2010 07:50
Raven-umknelo 😡, dziekuje za zainteresowanie :kwiatek: Strasznie sie ciesze, ze juz wrocil, humorek mu dopisuje, wyglada ladnie(tzn moglby byc grubszy, ale mu na razie nie wolno)a to stepowanie mu sie przyda, bo troszke tego stepa trzeba poprawic, teraz bedzie okazja.Wczoraj razno maszerowalismy na wypieciu i pod koniec juz sie ladnie rozbujal 🙂
A Ty kiedy teraz wsiadasz na Dragoniastego?
Anaa-zdjecie z galopu obledne 😜 Dranio to jeden z najpiekniejszych koni re-volty 😀
Deborah-dawno Cie nie bylo, Szoguniasty fajnie wyglada 😉
wątek zamknięty
Deborah, bardzo mi przykro ale nijak nie wiedziałam 🙁🙁🙁 do głowy mi nie przyszło, że może tam być ktoś z r-v 🙂 w domku poszukam więcej Waszych zdjęć, bo pewnikiem mąż zrobił 🙂 na stronie stajni jest relacja z hubertusa, widziałaś? 🙂

ps. wyglądałam komicznie 🙂 na klaczy w rui i siodle westowym, czyli zupełnie nie po mojemu 🙂 ale chciałam mieć nowe doświadczenie i było fajnie , wygodnie 🙂

ps2. o tak śmiesznie

a tu jesteśmy obok siebie 🙂
wątek zamknięty
Anaa, zazdraszczam zdjęć. Mi się już dzisiaj śniło nawet, że w końcu znalazl się ktoś kto mi porobił zdjęcia z końmi i na koniu. Obudziłam się i aż mi się przykro się zrobiło, że to tylko sen.
wątek zamknięty
deborah   koń by się uśmiał...
29 października 2010 08:21
Aaa to ty byłaś na kobyle w rui 🙂 na zdjęciach już moja luzaczka bo ja odpoczywałam 😉
wątek zamknięty
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
29 października 2010 11:01
tulipan wiedziałam, że jestem nie na czasie, ale nie żeby aż tak 😲 Już dawno wspominałaś o dzierżawie Lino, tego się spodziewałam. Ale sprzedaż Rosy? To musiała być ciężka decyzja.
Cieszę się, że trafiła w dobre ręce, teraz trzymam kciuki za dobry i udany powrót Ciebie i Waldka do regularnej pracy i mam nadzieję zobaczyć Cię w przyszłym roku na czworobokach 🙂
wątek zamknięty
Dziewczyny sorrki , ze sie wtranżalam w wasz wątek ale czy któras z Was ma jakikolwiek kontakt z uzytkowniczką Hate me! ?
Wiem, ze na forum bywa , czyta moje PW ale nie odpisuje a sprawa pilna i bardzo nieprzyjemna.
Jeśli tak to prosiłabym o PW. Z góry dzięki i juz mnie nie ma. :kwiatek:
Pozdrawiam
wątek zamknięty
Mąka bardzo przykre wiadomości. Trzymaj się

kujka ale Twój koń ładnie przybrał  😲

milusia jasna cholerka, dawno Waszych zdjęć nie oglądałam! Szkoda, że nie ma Aro, chciałabym popodziwiać na żywo!

amnestria, olcik gratuluję nowych towarzyszy życia  😁 😅

tulipan ostatnio się zastanawiałam gdzie Cię wywiało. Wracaj szybko do zdrowia i treningów

Gosic Rambo jest przepiękny!

Burza jaaaki żwawy pączek 😀

caroline, Anaa na maksa klimatyczne te poranne zdjęcia, piękne
wątek zamknięty
Anaa wiesz, ze jestem wasza wierna fanka? normanie slodkosci!

a ja mam jeszcze trzy dni i we wtorek znowu zobacze moje Zlotko  🏇
wątek zamknięty
Mojego konia nosi, wczoraj byłam w stajni - masakra, już widzę jutrzejsza jazdę.... Lipa bo, teraz mogę jeździć tylko 2x w tygodniu :/
wątek zamknięty
a ja nie widzialam mojego konia od ponad tygodnia  😵 chora bylam i jestem, jutro z rana jade do domu, wroce pewnie we wtorek. 2 tygodnie nie widziec konia ?! toz to pol miesiaca jest !  😵  😕
wątek zamknięty
To teraz Ja o mój Zwyrodnialec😀 My chcemy wakacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wątek zamknięty
Pearl, ale smaku narobilas! Hogart wyglada kwitnaco  😍
wątek zamknięty
kate tak on jest bardzo kwitnący 🙂 ostatnio z padoku zabrałam go na 3 nogach🙂 tak sobie brykał, że uszkodził 🤔wirek: sobie staw skokowy i pęcinowy...na szczęście w zdrowej nodze🙂 skończyło się na 3 dniowym areszcie i przeciwzapalnych i już bryka dalej:P
wątek zamknięty
caroline piekna zdjecia, zazdroszcze, Kasz wyglada wysmienicie  😀
milusia szkoda ze zawody odwolane, bo jutro mialam siedziec, nic nie robic tylko trzymac kciuki za Was  😉
Sierra alez dawno Was nie widzialam
Anaa rowniez piekne zdjecia, widze nie obijasz sie i jezdzisz  😀

a u mnie troche smutno i nerwowo jednoczesnie
wczoraj szefowa musiala uspic 2-latka, 2 miesiace go ratowalismy, mial problemy z zoladkiem, potem infekcja, potem przestal jesc itp, i wczoraj sie to skonczylo, nacierpial sie chlopak.
a za mnie trzymajcie kciuki, nie powiem dlaczego, nie chce zapeszac
wątek zamknięty
a Agr mi się dzisiaj wyrwał , kiedy zsiadłam coby podnieść sobie przeszkody i  galopował brykając po hali przez 7 minut ( z zegarkiem w ręku). Potem  podbiegł do mnie radośnie i raczył dalej normalnie pracować. Czy on kiedyś dorośnie?!   🤦
wątek zamknięty
Anaa, zazdraszczam zdjęć. Mi się już dzisiaj śniło nawet, że w końcu znalazl się ktoś kto mi porobił zdjęcia z końmi i na koniu. Obudziłam się i aż mi się przykro się zrobiło, że to tylko sen.

Co prawda jakościowo słabe, bo umiejętności wielkich nie mam, ale chętnie przyjadę i porobię zdjęcia :kwiatek:
wątek zamknięty
Ascaia nie gadaj glupot, rowniez chetnie przyjechalabym w sloneczny dzien porobic jakies fotki, w ramach testowania i docierania sie z nowym nikonem 😉 co nic wczesniej nie piszesz ? 🤬
wątek zamknięty
arivle Ty wiesz, że w razie czego ja się z chęcią nim zaopiekuję...  😀iabeł: 🤣
wątek zamknięty
Pearl ale fajne  😉
Ja mam nadzieję, że wylonżuję konia i pojeżdżę na oklep, nie mam pojęcia, czy z ogłowiem czy na kantarze  🙄
wątek zamknięty
arivle, Alice, disco dzięki 🙂 klimat o dziwo wygląda na mroźny a pogoda była super 🙂 cieplutko i słońce
milusia, dziękuję...  😡 i zapraszamy w odwiedziny! galop był super 😉 taki hejjaaaaaa do przodu
Ascaia, zdjęcia zawsze można zrobić 🙂  😎
kate serio serio? 🙂
Fantazja - ano pracujemy pracujemy 😀 trzymam kciuki za Ciebie tam!
wątek zamknięty
Anaa zdjęcia są mega! Ty i koń wyglądacie kwitnąco (Ewuś zresztą też 😉)! Z wielką przyjemnością się ogląda 🙂

olciik super! gratuluję 😀

Forta eee tam a po co? wesoły koń to szczęśliwy koń 😀 a Ty kobieto wrzuciłabyś lepiej jakieś zdjęcia 😎

Natomiast ja melduję, że Duszek jest już w Warszawie 😍 Do koniowozu wszedł w 5 minut, przez całą podróż był super grzeczny (na początku był nerwowy aly jak się wyluzował tak już został wyluzowany do końca) - aż przewoźnik stwierdził, że jest pod wrażeniem jego zachowania. Na miejscu było trochę stresu, bo nowe miejsce, jakieś obce konie i w ogóle strasznie, ale jak już tylko zostawiliśmy go w boksie to troszeczkę się uspokoił.
Jutro rano do niego jadę i już nie mogę się doczekać 💘
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.