Kącik Rekreanta cz. III (rok 2010)

lostak, a co to było? :P
wątek zamknięty
lostak   raagaguję tylko na Domi
23 października 2010 20:41
normalnie chcialabym... ale nie moge 🤣 ale obiecuje, ze wszystko w swoim czasie.
wątek zamknięty
:foch: normalnie...
wątek zamknięty
lostak to coz to bylo? west?ee dalabys rade..
moze woltyzerka

Burza, ale ktora arabka? mam 3 mlode, wszystkie byly pokazywane w tym z jedna wychodzilismy do dekoracji
i tak jestem z nich dumna

Pod siodlem chodzi tylko Zlota Zorza, 5 letnia.
reszta to mlode

wątek zamknięty
okwiat   Я знаю точно – невозможноe возможно!
23 października 2010 20:48
Ascaia w takim razie powodzenia na poprawce! btw. kiedy mnie odwiedzisz  :kwiatek:?
wątek zamknięty
lostak, mów! 😀 nie kryguj się!

Złota, a gniada to która? Śliczna jak obrazek buzia!

Pioruś dzisiejszy 🙂

wątek zamknięty
lostak mów mów 😀
Burza Piorun jest cudowny.  😜 Taki pączek z dużą ilością nadzienia. 😀
wątek zamknięty
xxflygirlxx, ktoś nam to kiedyś już mówił 😀

wątek zamknięty
O, to widocznie coś w tym jest. 🤣
wątek zamknięty
Burza, gniada buzia Zoya El Extreem jest corka Zlotej Zorzy tej na zdjeciu pod siodlem.
Oboje z Piorunem tworzycie sliczna pare
jak on sie zmienia
szok po prostu, szok ze sie da.
wątek zamknięty
Złota, a masz zdjęcie całej? Laleczka porcelanowa po prostu 🙂

Dzięki 🙂 teraz te zmiany wydają się spektakularne bo zaczęliśmy w zasadzie jak od zera, niedługo przestaną 😁

I przytulasy
wątek zamknięty
okwiat, tfu, tfu
Dzięki, że się interesujesz. Takie wsparcie od razu lepiej robi człowiekowi.
Kiedy nawiedzę Aleksandra? Po 13 listopada. Wcześniej to tylko jak się nauczę bilokacji. 😉
wątek zamknięty
Mam zdjecie z Bialki
😉 Ona jak na swoje 1,5 roku nie jest taka mala 😀
wątek zamknięty
okwiat   Я знаю точно – невозможноe возможно!
23 października 2010 21:25
Ascaia trzymam za słowo, że po 13tym, bo z tą bilokacją to chyba ciężko będzie  😁
wątek zamknięty
Piękna 🙂 chociaż podziwiam za cierpliwość do tej rasy 🙂
wątek zamknięty
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
23 października 2010 21:28
Burza oooo moja radosna twórczość 😁 Teraz Piorek faktycznie rasowy Biszkopt 😀 Coś na podobieństwo tego:

Takie foremne i smukłe to to się zrobiło 😉
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
23 października 2010 21:28
lostak, nie mow  😎 bedzie lepszy efekt!

a ja dzis poznalam: Skwarka, Szmatello, Losia (Amsterdama), i pare innych przefajnych koni 🙂 w ogole spedzilam milo dzien, chociaz teraz odpada mi ramie :P poznalam tez sporo przemilych osob, szkoda ze do Centka mam tak daleko  😉
wątek zamknięty
Raven, Twoja! Najlepsza na świecie! Ale nie mam tej drugiej przeróbki jak Piorek rogów dostał 🙁
wątek zamknięty
cieciorka   kocioł bałkański
23 października 2010 21:37
kujka, i co, mówiłam że Szmatello ogromny?

Od dawna się noszę, żeby zapytać, co u Łosia???
wątek zamknięty
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
23 października 2010 21:38
wątek zamknięty
A gdzie skrzydła?  😀
wątek zamknięty
Wojenka   on the desert you can't remember your name
23 października 2010 21:56
Piękna 🙂 chociaż podziwiam za cierpliwość do tej rasy 🙂

A ja nie rozumiem o co Ci chodzi 😉
wątek zamknięty
Złota piękne arabiszcza. A gniada dzidzia taka w moim typie. Spora i gniada 😉
Burza uśmiałam się przy tych ciasteczkowych Piorkach 😂
My dzisiaj znów terenik, tym razem nad Wisłę. Lepiej, niż wzdłuż trasy, ale trochę kiepsko ze ścieżkami. Wszędzie krzaki i piach.
Możemy się wcisnąć z fotką z zawodów? Aaaa marzy mi się taka poranna sesja jaką dziewczyny wstawiały...
wątek zamknięty
caroline   siwek złotogrzywek :)
23 października 2010 22:36
Aaaa marzy mi się taka poranna sesja jaką dziewczyny wstawiały...

a co to za problem? umawiasz się z fotografem, wstajesz raniutko, szykujesz siebie, szykujesz konia i voila! sa fotki 🙂

jedyne co może okazac się trudne, to czekanie na przesłanie zdjęć 😉 (abre mnie wykańcza - zrobiła mi fotograficzną kroplówkę :emoty327🙂
wątek zamknięty
Caroline, w tą szyję Kasza na pierwszym zdjęciu to bym się tak aż wgrrrzyzła 🍴
Atamanka, a jak Wam poszło na tych zawodach? 😉 (to jakieś zdjęcie aktualne?)

A ja Wam powiem, że mówcie co chcecie, ale mój koń jest najbardziej boski z boskich 😁 Robi takie postępy, że nie nadążam. We wrześniu wstawiałam min. to zdjęcie:

bo byłam szalenie dumna z tej jazdy. A teraz? Czuję progres pod tyłkiem i widzę gołym okiem każdego dnia. Wsiadam na Fuksa i banan mi z gęby nie schodzi. Mimo niedawnych kryzysów- teraz wiem, że wystarczy cierpliwie robić swoje. To najgenialniejsze uczucie na ziemi świadomość, że codzienna, ciężka praca nie idzie na marne. Za chwilę stuknie nam rok razem- to zdecydowanie dwa różne konie- Fuks dziś i Fuks rok temu. Ba, nawet 3 miesiące temu!
Nawet ostatnie wyniki badań są cudownie optymistyczne. Żyć, nie umierać, jeździć, nie zsiadać! 🏇
wątek zamknięty
maleństwo   I'll love you till the end of time...
23 października 2010 23:37
Caroline, nawet nie wiesz, jak mi miło... 🙂
wątek zamknięty
wendetta zawody jakieś 2 tyg. temu, towarzyska L-ka- wygrana 😉 Oczywiście gratuluję postępów, oby tak dalej! Na zdjęciu bardzo pozytywnie 😀
caroline piękne zdjęcia, coś czuję, że wyciągnę mojego fotografa któregoś dnia o poranku...
wątek zamknięty
caroline   siwek złotogrzywek :)
23 października 2010 23:50
wendetta, nie oddam...! my precioussssss 😀iabeł:
w kształtny zadek Kaszydła tez nie zezwalam się wgryzać 😎

A ja Wam powiem, że mówcie co chcecie, ale mój koń jest najbardziej boski z boskich 😁

no! i to jest właściwe podejście 🙂 to i banan podczas jazdy 😀

maleństwo, specjalnie dla ciebie - na fotkach poniżej - tak wyglada niefotogeniczny, alergicznie reagujący na widok aparatu i dźwięk spustu migawki, koń. i nie piszę tego bo lubie sie krygować. wiem, ze Kasz jest w oczach innych osób tylko całkiem zwykłym gniadym koniem, do tego z garbatym noskiem, bliznami na pysku... to zdecydowanie nie jest chwytajacy za oko arabek czy efektowny fryz albo andaluz. nawet maści nie ma efektownej... 😉
ale dobry fotograf może naprawdę dużo piękna i w takim koniu znaleźć, wydobyć, pokazać i utrwalić. moze nawet pokazać na zdjęciu to co tylko ty widzisz w swoim koniu... 🙂

fot. abre

fot. abre

zaproś Łosia na jakąś fajną sesję może? może się okazać, ze źle oceniłaś również jego fotogeniczność 😉
wątek zamknięty
jeszcze jedno 😉 by Anaa rzecz jasna 😉
wątek zamknięty
konik na trzech nóżkach 😉
Alice, ewabe, arivle, milusia, caroline - dzięki dziewczyny z miłe słowa 🙂 warto było wstawać o 6 😉
okwiat - ja to jestem głównie niefotogeniczna więc się chowam za horsem 😉 ;P hihi
Burza - juuuutroooo 🙂😉)
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.