Hypnotize – dzięki! :kwiatek: dokładnie… Potrzebowaliśmy czasu, by tę więź wytworzyć, ale to takie niesamowite… czuję, że to nawet dużo więcej niż łączyło mnie z Siwą… Współczuję braku czasu, wiem co to znaczy… ale Pinio chyba nie narzeka! 😉 wygląda kwitnąco!
Kujka, Ewuś – dziękujemy! Następne miały być pojutrze, ale odpuszczamy, bo to halówki i trochę boję się przejścia otwarte-hala, dlatego może jedziemy albo za 2 tygodnie halowe ujeżdżenie, młody zapozna się z Partynicką halą przy okazji, albo Leszno (tam mogę przyjechać dzień wcześniej i koń pozna halę). A potem za kolejne dwa są już na 100% pewne skoki na Partkach, halówki. Do tego czasu zdążymy kilka razy pojeździć wyjazdowo na hali u znajomych, więc plan dobry 🙂 A póki co bawimy się, relaksujemy, terenujemy… ujeżdżeniowo nie mam co rzeźbić, bo jest tak idealnie, skokowo także super, kicamy teraz tylko na spokojnie gimnastyki właściwie… Nie mamy parcia na starty, ale będziemy startować w tym roku jeszcze, bo chcemy się oboje z koniem rozwijać. Na razie jeździmy sobie na spokojnie i bardzo rekreacyjnie, oczywiście mamy też dosłownie raz na jakiś czas treningi, które są WYBITNIE udane mimo trybu pracy…no jest tak cudnie!
Chuda – dziękujemy! Zdrówka dla Twojego!
Amnestria –no śliczności po prostu!
Maleństwo – gratulacje! Taka urocza z Was para! 🙂 8 lat, rany, super!
Atamanka – tak, to prawda! Dlatego jestem taaaaaka szczęśliwa, jest taaaak cudownie!
Orzeszkowa – oj maaaam! 🙂 linka zapomniałam wrzucić, ale gafa! Proszę bardzo:
http://picasaweb.google.com/xdarolga/KorabPadokowoZimowo#
Rudzia – jakie pozytywne foto!
Gosic – super wyglądacie! Piękne jesienne foty!
Dzisiaj znowu kantarkowo, ale już w siodle 🙂 Odwaliliśmy całą robotę, nie tylko spacerowanie. O, na przykład były ustępowania, nawet w kłusie i galopie!
W pierwszym galopie zadek miał wprawdzie bardzo wesolutki, ale to były takie radosne bryki, nie po złośliwości 🙂 Machnął parę razy i wziął się za robotę 🙂
I kicnęliśmy sobie taką mini sztalkę na kantarku! łiii, ale fajnie! Full relaks, podprowadzić się dał bez problemu, czekał i sobie kicał spokojniutko!
Dobra, już nic nie mówię! 😀 Kocham go, kocham wszystko i wszystkich, jest cudownie!