Kącik Rekreanta cz. III (rok 2010)

Koniczka   Latam, gadam, pełny serwis! :D
20 października 2010 22:43
Ja nie wiem czy serwer zniesie te zdjęcia...
wątek zamknięty
darolga  nie podeszłam, bo nie byłam pewna czy to Ty 😁 Juz kilka razy Cię widziałam gdzies w okolicach Pasażu Grunwaldzkiego. Jak kiedyś jeszcze Cię zobaczę i będę pewna, że to Ty to zagadam😉
wątek zamknięty
Vuko -  🤬  podchodź śmiało! Ja mam słabą pamięć do twarzy, więc na mnie nie licz, ale podchodź bez obaw, nie ugryzę, mimo, że czasem wyglądam groźnie  😁  W okolicach pasażu i/lub biskupina jestem ostatnio bardzo często 😉 także mam nadzieję, że niedługo na siebie wpadniemy!
wątek zamknięty
ovca   Per aspera donikąd
20 października 2010 22:49
darolga-ja też Cię widuję często w tamtej okolicy-ale zazwyczaj z tramwaju albo auta, więc nie bardzo da się podejść, a machać przez szybę nie będę  😂

A może miewasz zajęcia na grunwaldzie, w tym nowym budynku?  😎
wątek zamknięty
Anaa nie kojarzysz, bo pewnie właścicielce ignora wlepiłaś.  Kujka dobrze prawi, ledwo się da tą właścicielkę znieść, ale cóż jak daje konia do jazdy to narzekać nie będę  😁
Koniczka wstawię, może dacie radę. Jak nie będziecie mogli patrzeć, to mówcie - skasuję  👀

wątek zamknięty
ovca - ło matko, zaraz się okaże, że pół volty mnie widuje! No ładnie! I następna, która nie podejdzie!  🤬 Ale wybaczam, za tę wymówkę o tramwaju  😎 Tak, tak, miewam, nawet jutro  😎  ostatnio chcieli go w ogóle wysadzić  😁
wątek zamknięty
ewuś, kurczę, koń ładny ale właścicielka chyba jakaś straszna lama 😉 :P tak coś mi się kojarzy... 😉
wątek zamknięty
Koniczka   Latam, gadam, pełny serwis! :D
20 października 2010 22:58
Wręcz bym powiedziała, że MEGA Lama 😁 😀iabeł:
wątek zamknięty
darolga No to są rejony w których bywam najczęściej, więc bardzo prawdopodobny, że jeszcze kiedyś na siebie wpadniemy😉

edit: co studiujesz? Też mam zajęcia w 'akwarium' 😁

Żeby nie offtopować wstawiam kilka zdjeć:]

wątek zamknięty
no niestety, ale wiecie, jak się nie ma co się lubi, to sie lubi co się ma  😁 🏇
wątek zamknięty
Vuko - o, to super! Zootechnikę, bom się nie dostała na weta, ale i tak jest fajnie 😀 mam super lajtowy plan i generalnie jest fajnie 😉 tylko ta biofizyka, fuj.  A Ty co? 🙂 Super wyglądacie!
wątek zamknięty
20 października 2010 23:08
Dziewczęta uniwersytowe, proponuję któregoś dnia się spotkać na naszej cudownej uczelni  🏇

dobra, koniec  🚫
wątek zamknięty
darolga ja również zootechnikę 😉 Biofizyka sux, to prawda, ale jest do przejścia:] Mój plan jest do bani -_-'
ovca jestem za! 😅
wątek zamknięty
20 października 2010 23:15
To uzgodnijcie jakiś termin-ja się dostosuję, i tak w tygodniu mam tylko dwa wykłady (studiuję zaocznie, ale akurat te wykłady mi nie pasują, więc odrabiam je na dziennych 😉).
wątek zamknięty
ovca - jestem za! Ja mam też taki lajcik, że się dostosuję, zatem Vuko - czekamy na propozycję  😎
Vuko - ale fajnie! 😀 Do przejścia na pewno, ale trochę się z panem nie lubimy  😎 ale to nic, i tak jest fajnie :P
wątek zamknięty
No to może załatwmy to na PW, bo tu nie wypada 'śmiecić'. Zaraz powysyłam wiadomości z propozycjami😉
wątek zamknięty
fruity_jelly,  off ale jak się ma Amek? 🙁
wątek zamknięty
Zupka   bo jesteś TY :)
21 października 2010 06:43
Amnestria tak tak to Fuksja 🙂 a co do hoteli to moje mieszkanie stoi wolne wiec moge was przenocowac nie ma problemu 🙂 i oczywiście nieustannie trzymam kciuki
Milusia jak juz Ci wczesniej mówiłam ze jezdzic to mi sie zdarza hahhah ale postanowiłam poprawe w tej kwesti tylko zanim ja sie zmobilizuje to wychodzac o 15 z pracy bedzie juz ciemno a hali w lesie nie ma 🙁 ehhh ale jak spadnie snieg to moze powtorzymy nasz nocny wypad do lasu🙂 oczywiscie przyjade z wizyta hahha
Korsik dziekuje  :kwiatek:
wątek zamknięty
MoniaaA Amkowski ma się całkiem dobrze, Mati siedzi w Anglii i Ola się nim zajmuje a ja jej czasem pomagam. Fajnie chodzi i aktualnie próbujemy go trochę przytyć 😉
wątek zamknięty
fruity_jelly, a nie jakas dziewczyna miala czasem na nim jezdzic? wiem ze mati w angi. Dawaj wiecej na pw
wątek zamknięty
U mnie pada śnieg...... ŚNIEG!!!!!!!!!!!! Ś-N-I-E-G!!!!!!!!!!!  😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
wątek zamknięty
cyntia   Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda...
21 października 2010 07:59
U MNIE TEZ!!! M-A-S-A-K-R-A!!! 🤬
wątek zamknięty
O matko, co wy piszecie?!!! mnie deszcz i strasznie wieje - wymarzona pogoda na cały dzień latania z miejsca na miejsce...
wątek zamknięty
Jaki śnieg?? Zwariowałyście albo omamy macie albo zwidy alkoholowe. Świeci słońce, jest zimno ale na bank nie ma śniegu...
wątek zamknięty
U mnie pada śnieg...... ŚNIEG!!!!!!!!!!!! Ś-N-I-E-G!!!!!!!!!!!  😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

No co Ty😉 U mnie nie (na szczęście). Ale dzisiaj zostałam w domu zamiast jechac do stajni  :emot4:
wątek zamknięty
Forkate, śliczne zdjęcie! Trzymam kciuki za duuuużo zimowej roboty 🙂

incognito, super, że już wycięty, życie stanie się piękniejsze 😀

korsik, jak to nie jest fajna jazda, to nie wiem jak u was wygląda fajna, strach się bać 😉 super zdjęcia 🙂

ewuś, gratulacje dobry wybór! 😀

A u nas deszcz 🙁 hala welcome to.
wątek zamknięty
Jak wychodziłam do pracy w Darłowie lało i wiało, dojechałam do Koszalina i wyszło słońce - niesprawiedliwe  :/
W weekend planowałam popracować trochę na ujezdżalni a le mamy teren pochyły i podłoże piaszczysto-gliniaste, będzie jazda figurowa coś czuję albo plaża gdzie mi łeb urwie :/
Śniegu na razie nie ma i póki co nie zapowiada się na to by spadł, na szczęście.
Irytuje mnie zmiana czasu, ciemność, zimno i zgnilizna przez następne pół roku  😵
wątek zamknięty
U nas też sypie.... i to nie jakieś tam kilka płateczków, zima na całego   😵
wątek zamknięty
Zdjęcia laski tego śniegu, ja chcę zdjęcia! 😀
wątek zamknięty
My zeszłej zimy jak jeszcze nie było śniegu po koński brzuch:
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.