Nasze drugie połówki:))

delete 😉

......co to by nie naruszać kogoś danych i wykorzystywać wizerunku hehe
Wojenka   on the desert you can't remember your name
27 października 2010 18:10
o,[b]ami[/b], przy wyścigowych w Norwegii pracuje?
Nat ale masz ciasteczko!  😀 bardzo w moim typie  😎
karolinaaa Dziękuje bardzo  :kwiatek:
trzynastka   In love with the ordinary
28 października 2010 12:29
ami - zazdroszczę faceta koniarza 🙂

Ja szukając zdjęć do wywołania znalazłam moje ukochane, pewnie wam je już z milion razy wstawiałam ale cóż 😉

nice  😀
ninevet powtorze się: ahhhh te doleczki 😀 😀!
trzynastka   In love with the ordinary
29 października 2010 00:02
mery powtórzę : ah moooje  !  😀iabeł: 😁
Wojenka- tak w Norwegii.Mi czasem uda się też coś pojeździć i poluzakować hehe 🙂
ninevet- fakt jest super, nie ma sprzeczek o konie, bo razem siedzimy w stajni 🙂
Alicja_8   Z pasja...z miłością...
30 października 2010 16:46
A ja jeszcze pokaze moja druga połowę 🙂 z naszej pierwszej jesiennej wyprawy...

No i my razem:

Alicja_8 - bardzo wajny crossowiec  😉 I motor i chlop, rzecz jasna... 😉
Alicja_8   Z pasja...z miłością...
20 listopada 2010 18:16
Hiacyntadzieki  😡 chlop jak chlop - ale kochany 🙂
To i ja pokaże połóweczke jako że dzisiaj stuka nam roczek razem  😍
Koniarz, ale niestety o dziwo do tej pory nie mamy wspólnego zdjęcia na koniach.

W swoim żywiole:

I na wspaniałych wakacjach:

Kobieto  😜
nie wstawiaj tu takich goracych zdjęc bo zostawie dziecko mojej nieszczęsnej połówce i zabiore sie z bratem jako piąte koło u wozu na gorace wyspy
amazonka-zdecydowanie przegięłaś z tymi fotami  i tym klimatem 👿
vill- to ja jadę z Tobą
ami_071, amazonka* no no no, fajni faceci  😉 😉 😉
yga   srają muszki, będzie wiosna.
23 stycznia 2011 22:37
z Maciejem mym kochanym
a to mój ukochany  😍

i hobbystycznie
Pinesska w jakim to klubie? tzn to ostatnie zdjęcie. A mój nie chce jeździć konno, ale za to jeździ ze mną dzielnie do stajni i mam swojego prywatnego kochanego luzaka:P
To było w Tabu, następny raz będzie 1 kwietnia 🙂 mój jeździ do stajni i zostaje w samochodzie  😁 kiedyś jeździł razem z tatą, ale jak poczuł przymus, tak teraz ma wstręt do koni  🤔
Pinesska, faaajny!! Szczególnie hobbystycznie 🙂 Mój też jak jedzie do stajni (raz na kilka miesięcy) to woli siedzieć w socjalu lub samochodzie, grrrr!! Jeszcze go nauczę 😉
a mój mi już nawet umie przygotować sprzęt, wyczyścić, i wylonżować konia  :P co prawda Dolar idzie wtedy noga za nogą i rozgląda sie po krzakach, ale itak uważam to za osobisty sukces  😁 szkoda tylko że nie chce jeździć no ale przecież go nie zmuszę 🙁

Mój T. 🙂

A że mowa była o koniach... do stajni chce jechać. Jak będzie ciepło 😁
incognito   W życiu należy postępować w zgodzie ze sobą.
13 marca 2011 16:54
Nie wiem czy pokazywałam już mój skarb,pewnie tak,ale postanowiłam wstawić raz jeszcze,wczorajsze z Oleśnicy-do której wyprawa była niespodzianką od mojego Macieja 😉

i wspólnie  😉

remendada, pierwsze super 😀 Jak taki bankowiec/giełdowiec wywieziony do lasu w weekend mówiący "Gdzie ja k... jestem?!" 😀 
Dzionka  Haha dzięki  🤣
Nic z tych rzeczy, ale faktycznie zdjęcie tak wygląda  😁

A na drugim, to tak wiało,że prawie głowe straciłam stąd, dość dziwna/żeby nie powiedzieć niefotogeniczna poza  😁
A oto moja lepsza połówka  😁
remendada- jaki wysoki przy tobie! Ile ma?🙂
195  😉, a ja 165  😁

Gdy stoimy osobno, to ani ja nie wyglądam na niską, ani on na tak wysokiego, ale jak jesteśmy obok siebie, to niestety różnica jest dość widoczna  😎
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się