Dzieci, ciąże & pogaduchy o wszystkim i o niczym

Aaaaaaaaaa no nareszcie w końcu nasza Muffinka rozpakowana 💃
Witamy Filipku na świecie.
Dla mamusi i bąbelka Filipka wszystkiego najlepszego i przede wszystkim zdrówka życzę 😅

Euforia_80   "W siodle nie ma miejsca dla dupków!"
26 września 2010 19:18
Muffinka wielkie gratulacje  😅 😅 😅 , aż podskoczyłam z radości (a mój mąż się pyta co to Muffinka  😁 ) . Gorące powitania dla maluszka i dużo zdrówka dla mamusi i Filipka.

No to która jest następna w kolejce 🤣 ?
Muffinka hurrraaa!!!! gratulacje, takie mialam przeczucie 😅

my karen ja od poczatku nie mam wogole dolegliwosci ciazowych  😉 a co do terminow ja mam juz trzeci i to kazdy nastepny byl przesunieciem o 2-3 tygodnie...wiec trzymam sie tego srodkowego wyliczonego z usg 3D.

A co do moich egzaminow to chyba wszystko do przodu czekam na wynik jednego i to najgorszego ale mam nadzieje ze moje wypociny na temat technik graficznych prof uzna za wystarczajace i nie bedzie gnebil ciezarnej🙂
No właśnie która ciężaróweczka nastepna w kolejce przyznawac się tutaj.
Oj u mnie z terminami jest jakiś fenomen najpierw z ostatniej miesiaczki wynikało że termin mam na grudzień, z usg termin na listopad a teraz co teraz mam na koniec października.

I zazdroszczę bardzo kobietom które nie maja żadnych dolegliwości w czasie ciąży.
Muffinka!  😅
O jaaa Muffinka cudownie,gratulacje!!!!!!!!!

Ja chyba następna  🙄
26 września 2010 19:46
Magda83  ty i Pokemon to tak prawie łeb w łeb idziecie  🤣 .
aszhar ale masz sporą rozbieżność  🙄 , a to w sumie jeżeli październik to tuż tuż  🤣
Muffinka, gratuluję 😅
Muffinka wielkie gratulacje i żeby chłopak zdrowo rósł i wielu przespanych i spokojnych nocek 🙂
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
26 września 2010 20:04
Muffinka gratulacje dla Ciebie i dla małego!  😅 💃 😅 💃
Muffinka, wielkie serdeczne gratulacje!  :kwiatek:  :kwiatek:  :kwiatek:

oj, Euforia, zbliza sie wielkimi krokami nasze odliczanie.......
Euforia niestety u mnie poród z powodów zdrowotnych musi odbyc się wczesniej.
Lekarze strwierdzili że dla mojego i dziecka dobra będzie lepiej kiedy urodzę o miesiąc wcześniej więc się u mnie wszystko przyspieszyło.

Wiem fotografem być nie powinnam ale pochwalę się zdobyczami które po prostu musiałam mieć

aszhar jaki bodziak super, gdzie kupiłaś??

Ja i Pokemon idziemy łeb w łeb więc my pewnie najwcześniej  😀 no i aszhar jak pisała będzie wcześniej rodzić więc jesteśmy w trzy  😉
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
26 września 2010 20:34
Muffinko - gratulacje dla Ciebie i Filipka 🙂 ufff,wreszcie 😉
26 września 2010 20:40
ale będzie końcem roku wysyp maluszków  😅
aszhar ale będziesz miała maleństwo wcześniej przy sobie, najważniejsze żeby wszystko poszło dobrze i abyście zdrowi z dzidzią byli. Ubranka super  😜
He he wiedziałam że bodziak nie tylko mnie do gustu przypadnie ogólnie to w Realu w Wawie za całe 6 zł i normalnie nie dość że rozmiar dobry to i kolor a nadruk wiadomo serce me podbił.

Ojej rzeczywiście no to nieźle niedługo będziemy się dziewczyny rozpakowywać do mnie nadal to nie dociera że czas mi jakoś tak przyspieszył 🤣
Euforia tak jak mówisz ważne żeby zdrowie było
aszhar chyba juto jade do reala  🏇
kurcze rzeczywiscie koncowka roku obfita bedzie w maluszki po Pokemon, Magdzie i aszhar chyba Euforia i potem ja, czyzby wiekszosc wczesna wiosne poczula albo nudzila sie w mrozne zimowe wieczory 😉
26 września 2010 21:27
5 naleśniczków  😅 😅
hehehe strasznie pyliło na wiosnę  😁
no a my to co???? 🙁
26 września 2010 21:41
Lalena przepraszamy  :kwiatek: ale ja już zaczynam się gubić
kolejność chyba taka
pokemon, magda83, aszhar, euforiua, lalena, pegasuska, zuzia., galop, my_karen

kogoś mi brakuje

galantova- no wstaję od 4 dni po 6 razy w nocy  😜 Jutro rano jedziemy do lekarza.
no i dalej my karen chyba. A swoja droga ciekawe kto nastepny pojawi sie w watku🙂
Lalena sorki ...
no już dopisałam 🙂
ale jeszcze kogoś mi brakuje

edit - już dopisałam 🙂
26 września 2010 21:54
a nie macie zdjęcia od Muffinki tego jej małego księcia?
Sluchajcie jakas paranoja dzisiaj nie dosc ze brzuch mi skacze bo maly szaleje jak wsciekly dzisiaj to tak niesamowicie chce mi sie palic ze zjadlam juz dwie paczki paluszkow a do tej pory jakos do fajek mnie nie ciagnelo moze kiedys tam wypalilam w ciazy juz ze 3 sztuki...
26 września 2010 22:13
Pegasuska nawet o tym nie myśl  🤬 albo pomyśl ile szkód może to wyrządzić. Lepiej zjedz coś dobrego  😉
no nie mysle tylko od rana juz tak za mna dymek chodzi i zastanawiam sie czy to zachcianka ciazowa bo przed palilam i na poczatku jak nie wiedzialam tez i niby od czerwca czulam sie juz odzwyczajona a tu dzis masz takie cos...
dempsey   fiat voluntas Tua
26 września 2010 22:56
Hurrra
Gratulacje dla Muffinki i Filipa!!!!! 😅 😅
Muffinka, gratulacje!
Gratulacje Muffinka  🙂 😜`
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się