Odchudzanie - wszystko o ...
yga Z kurczakiem to ja polecam ryż basmati i sos słodko-kwaśny. Ja lubię 😍 tzw. chińszczyzna.
MR36, A ten ryż gdzie można dostać?
Dzisiaj znowu robię ptasie mleczko 😵
Notarialna, ryż basmati dostaniesz w każdym markecie 😉
a ryż przypadkiem u dukana nie jest zabroniony?
ej no nie dołujcie bo to moje ukochanie pożywienie.... 👀 😡
Spodnie z Maca mogę ściągać bez odpinania zamka...Czuję się fantastycznie! 💃
Wysłałam chyba wszystkim, które prosiły i tu i na PW. Sprawdźcie maile.
Querido: Podaj maila 😀
uups.. sorki, zupełnie o tym zapomniałam.. 😡
yasinisi@o2.pl
Julie, dzięki! :kwiatek:
Muszę się w końcu za to wziąć...
Jak ryż to nie Dukan, chyba, że III faza. Ja już mogę haha
No ja zadowolona zostało 1.8 kg do celu 😀
Wymyślam nowe przepisy 🙂
Mam nawet zamiar założyć bloga z niskokalorycznymi przepisami może komuś się przyda 😀
Świetny pomysł, będę mogła się z kilkoma dorzucić 🙂
Niedawno Urząd Kontroli Skarbowej odchudził moją znajomą o 12 kg w dwa tygodnie.
słyszałam, że mają debatować nad ustawą, że skarbówka będzie mogła używać gumowych kulek i granatów ogłuszających chyba...
Ja już drugi tydzień bez chleba, makaronów, słodyczy itp. I dzisiaj lecę na aquaaerobic, nasza forumowiczka prowadzi zajęcia na basenie w Płońsku 😉
Nie mogę się doczekać wieczora
ehh lada dzień dostane okres i mój ogranizm ciagle woła jeść , jeść ! 🙄
przez kolejne pare dni jednak przemecze sie na samych proteinach i wróce na 2gą faze
Naboo, ryż nawet w III fazie raczej niewskazany. Makaron, kasza kuskus, gryczana - owszem. Z ryżem i ziemniakami Dukan radził się jeszcze wstrzymać.
Ja jeszcze trochę poobędę na tej II fazie. Dopiero zeszło mi te 3 kilo, a musi zejść jezcze 7 😵
Robił ktoś dukanowską pizze?
Notarialna, zabeczka 🙂 Niedługo tez skorzystam z wstawionego przez nią przepisu. Nie wiem ile schudłam, ale myślę, że jeszcze 7 kilogramów. Cudowna jest ta dieta 💘 Czuję się fantastycznie. Teraz znowu 2 dni warzywek 😀
Dukan niestety nie na moje nerwy 😵 ale już trzeci dzień jestem bez słodyczy i bez gazowanego 😅 i żadnych fast foodów 🍴
wspierajcie mnie 🙄
baffinka, wspieramy :kwiatek: 😉
baffinka, Ale z gazowanych dozwolona jest cola light lub zero. Ja na początku też przeżyłam szok cukrowy, ale teraz snickersy i czekolady mogą dla mnie nie istnieć.
Będzie dobrze! Musi być! 😅
Notarialna, mnie też przestało ciągnąć do słodyczy, do chleba, chipsów. To niesamowite, bo wcześniej miała takie napady, że pożerałam po 2 czekolady.
Dzięki dziewczyny, dzięki 😉 zawsze było tak, że po paru dniach bez pepsiaka i czegoś słodkiego to mnie głowa bolała, byłam rozdrażniona, ogólnie coś w stylu- bez noża nie podchodź 😤 zobaczymy jak będzie teraz. Może nikogo nie pozabijam 🙄
Light i zero to złooooo! Fuuuj 😁
Notarialna robiłam pizze dukanowską na fazie naprzemiennej. Wyszła super i z utęsknieniem czekam na te 3 dni warzywnych kiedy mogę sobie ją upiec.
Niestety również i ja byłam/ jestem rozgoryczona jeśli nie wypiję chociażby puszki pepsi dziennie. LIght i max nie smakują tak fajnie jak zwykła... ale no niestety albo się tuczę albo odchudzam. 😉
Julie można Cie jeszcze prosić o wysłanie tego PDF-a? :kwiatek: Dopiero zauważyłam 😉
kasija90(at)wp.pl
Mi bez niczego ubyło 2kg 😅 Nie no dobrze może nie bez niczego. A bez jedzenia po 18 i nie jedzenia słodyczy :P
ja mam do zrzucenia 2-3 kg i mam nadzieje, że samo odstawiene słodyczy mi w tym pomoże, bo uwierzcie- jem ich naprawde duuużo. Co prawda nie wyglądam źle. Nawet podoba mi się moja figura ale te boooooczki są straszne 👿
Zabeczka17 ooo jak fajnie, że jest jakaś bratnia dusza 🥂
w 1 fazie makarony,kasza gryczana itp niedozwolone ta? chyba ze makaron robiony po dukan'owemu?
jest makaron dukanowy, dostępy na allegro , całkiem smaczny 🙂
Można robić 'makaron' z naleśników Dukana. Gdzieś w necie krąży przepis.
zgrzeszyłam :P 😀iabeł: 👿
zeżarłam 4 nektarynki. Nie mogłam się oprzeć 😡 :wysmiewacz22: :emot4: :emot4: :/
brechtam się z siebie i na zmianę złoszczę :P
jutro zamiast pizzy kolejny dzień białkowy :P
zabeczka chyba trochę za bardzo żonglujesz tą dietą 🤔