Jeśli chodzi o samą atmosferę sportową w Bajardo to nasza forumowa Rudzia jak zawsze 👍 🙇 doskonale oddała w swoich fotach, pozwolę sobie wstawić link do tych cudeniek i mieć nadzieje, że mnie nie zlinczuje.... 😉
http://fotokonie.smugmug.com/Sports/SKJ-Bajardo-MWiM-A-kucy-finał/13455112_T35Rg#979540930_LsBTK
Przyznam, że uwielbiam Jej foty , rośnie nam tu kolejny fototalent 🙂
[[a]]http://fotokonie.smugmug.com/Sports/SKJ-Bajardo-MWiM-A-kucy-fina%C5%82/13455112_T35Rg[[a]]#979542842_uGhuF dla mnie bombowe 😜
Lostak jak widać jest wyśmienitym Trenerem, uczennica uczy sie pilnie wszystkiego 🤣
A tak serio faktycznie fota jest genialna 🙂
.... a ja siedzę już we Wrocławiu, do zobaczenia! 🏇 🏇 🏇
mtl, widzimy się jutro! ;D
Dobra dobra, o której trzymać kciuki?
nie wiem paa, dzis o 14.30 mamy trening na czworoboku konkursowym, potem przeglad. ciesze sie ze zarowno na rozprezalni jak i czworoboku glownym takie samo podloze jak w domu. wczoraj jezdzilo sie super. duzo koni, duzo ludzi i coraz bartdziej dofinansowany obiekt. robi sie tu slicznie🙂
wiesz co lostak - szczególnie fajnie ogląda się z trybuny konkursy na tle tej zieleni za czworobokami 🙂
Wszystko super, oby tylko jutro nie padało...
No ja poproszę słoneczny weekend 🙂
Czy wejscie na CDI jest darmowe czy sa jakies bilety?
Powodzenia lostak 😉
Mam nadzieję, że w tym roku rozłoży się jakiś ciekawy sklep ;-)
Gdzie są listy startowe na jutro? A praktycznie juz na dzisiaj...
Nie wiem czy mogę zamieścić tu ogłoszenie, ale w sumie jest ono typowo ujeżdżeniowe i może Was zainteresuje 😉
W mojej stajni(SK Arabka w Mysłowicach), w dniach 02-03.10 odbędą się Konsultacje z Trenerem Kadry Narodowej Panią Anną Piasecką .
Serdecznie zapraszam wszystkich, którzy chcą się czegoś nowego nauczyć, poprawić swoje błędy i wzbogacić się o nowe doświadczenie. 🙂
Wszystkich chętnych proszę o zgłaszanie chęci uczestnictwa do 27 września, pod numerem tel.: 607-257-376
lub osobiście w SK Arabka:
ul. Bema 22
41-409 Mysłowice - Dziećkowice
woj. śląskie
a może ktoś kto siedzi we Wrocku pokusiłby się o pisanie relacji on-line z zawodów? :kwiatek:
z pierwszych, być może pikantnych 😉, niusów: pani Morsztyn wycofała się z Atyllą z konkursów. Podobno nie było to dla nikogo zaskoczeniem 😉
z kolei Germanik został wycofany z powodów zdrowotnych konia.
a teraz proszę o przejęcie pałeczki kogoś, kto jest na miejscu - dawajcie 😀
pani Morsztyn wycofała się z Atyllą z konkursów
O jaka szkoda! Straszliwie byłam ciekawa tej pary.
A z relacją świetny pomysł, piszcie, prosimy 🙇
też się nei zdziwiłam 😉
Ja dziś będę od 13 do końca, mogę wieczorem coś skrobnąć 😉
hmm, ja będę dopiero wieczorem, ale fakt, że wczoraj jak byłam to Partynice całe lekko bzyczały od rozmów na ten temat - od zaskoczenia po stwierdzenia, że to przecież oczywiste, że się wycofali. Szkoda, wielka szkoda - ale dla mnie ta para trochę tak jak widmo już jest 😉, pomimo tego, że startują za granicą. Chyba wszyscy czekali mocno na ten start 🙂
Z rzeczy cokolwiek idiotycznych to rozkład konkursów. MR w niedziele o 8 rano - gwarancja pustych trybun...
startują za granicą
Tak? I jak im?
Epk - moglabys napisac rozkład na niedziele? o której który konkurs? bo par ekm mam do zrobienia 😉
startują za granicą
Tak? I jak im?
Ano na przykład tak:
8 z 10 koni ATYLLA - Małgorzata Morsztyn - 55,191 (Polska)
Zawody CDI3*- W, CDIY, 18.- 20.06.2010; BRNO (Czechy).
już lepszy gdzieś z Niemiec wynik widziałam - coś w granicach 64% ale nie mogę wyszukać...
ja siedzę we Wrocławiu, ale nie bardzo orientuję się co i jak
wśród juniorów walka o podium - Cichoń, Jasiński i jeszcze ktoś...
zaraz wracam na partki 🏇
z pierwszych, być może pikantnych wink, niusów: pani Morsztyn wycofała się z Atyllą z konkursów. Podobno nie było to dla nikogo zaskoczeniem
Możecie jaśniej? Dlaczego się wycofała i dlaczego to było oczywiste?
edit: Kto z voltowiczów startuje w niedzielę?
z ciekawostek, to zajebiuste roznice pomiedzy sedziami, zaczne od siebie 57%-63%, az mi sie zachcialo skakac przez przeszkody. michal na randomie 70% kasia na ekwadorze 68% i depcze jej po pietach niemka.
lalo przez 4 godziny w malej rundzie.
sedziowanie jest zaskakujace, konie ktore ida na wstecznym i galopuja czterotaktem, dlugie i wyryjone robia lepsze procenty od tych, ktore sa pozbierane z pracujacymi zadami. podloze na czworoboku super, generalnie jest bardzo milo.
epk - zglos sie po bilety, pliz...
lostak, bardzo fajnie jechałaś, naprawde mi się podobalo. I pomimo paru kiksów powinnaś mieć więcej.
Zwróciłam uwagę na wielkie różnice między sędziami, do tego siedziałam z sędzią, który ciął najbardziej i niektóre oceny były dla mnie zdziwieniem. Choć każdy ustawia sobie inny pułap 😉
PS
podobał mu sie otello 😉