KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

darolga a to są te owijki ? http://www.equiversum.pl/lamicell-lamicell-owijki-polarowe-prahda-p-1475.html pomarańczowe? chyba mam na co zbierać kasę 🙂
wątek zamknięty
A jesli chodzi o pad anky kreta blue plus owijki w kratkę będzie śmiesznie wyglądac??
wątek zamknięty
po pirwsze to ten kolor nie będzie do nich pasował,mysle, że kratka i tak nie będzie pasować
wątek zamknięty
Absolutny hit tego lata 😀
DZIKA PANTERA :
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
27 lipca 2010 10:07
kujka ma takie i do tego czaprak  😉  😁
wątek zamknięty
Pianissima2003, uważam, że najpierw trzeba sprawdzić odcień tych owijek, czy będzie się zgadzać z odcieniem Krety. Jeśli tak, to wg mnie bedzie fajnie, nie tak zwyczajnie niebiesko po prostu. Dobry pomysł  🙂
wątek zamknięty
nie zgadza się z odcieniem krety całkiem. wiem, bo kretę miałam w łapkach, a i zasadzałam się na czaprak do tych owijek  😍
wątek zamknięty
darolga   L'amore è cieco
27 lipca 2010 11:18
Nirv – dzisiaj cyknę zdjęcia, zobaczymy!
Medziiik – właśnie przeglądałam w KR zdjęcia i faktycznie mattes i beżowe owijki i kalosze – fajnie!
Klami – bardzo ładnie, gustownie.
Rexiu – mam taki jeden cieplejszy beż, zobaczę jak to będzie wyglądało. Hm. Teraz już sama nie wiem czy bardziej mi się podoba chłodny beż czy ciepły.
Azbuka – też fajnie! Ale na kasztanie to można 😉
Zu – mi też w błękitnym średnio leży 🙁
rudazaraza - :kwiatek:
Trolinka – si, si 🙂 są ciupeńkę jaśniejsze, ale fajnie to wygląda 🙂

LOVELY – mniej więcej różne warianty takiego zaginania (czarne – rzep):
wątek zamknięty
Darolga, dzięki, chociaż Ty jedna zwóciłaś uwagę na rudego. Mnie najbardziej podoba się twoja wersja, ale to nie na kasztany  😉
Swoją drogą ten wątek coś zamiera, nikt nie ma się czym pochwalić??
wątek zamknięty
Teraz pogoda dopisuje, to kazdy smiga na koniach i wykorzystuje szmatki, a nie siedzi przed kompem i kupuje nowe...hihi, poczekaj do zimy  😂

A ja ponieważ wczorajszy dzień mnie niesamowicie dobił to dziś postanowiłam się wziąć za porządki... i tym samym stwierdzam, że tyle szmat to nie wiem kiedy objeżdże...

Bilans:
42 sztuki  👿 

I dopóki wszystkich nie objeżdże to napewno ZADNA z nich nie idzie na odstrzał...
wątek zamknięty
Nie chwalicie się wcale tymi czaprakami, które aga z niemiec ściągała 👀 Wstawcie jakieś fotki :kwiatek:
wątek zamknięty
Akzzi, przy takiej ilości napewno wszystkich na koniu jeszcze nie objeździłaś. Więc nie zamydlaj mi tu pogodą  🙂
wątek zamknięty
przed jesiennymi kolekcjami i w trakcie będzie szał na ten wątek, mi się już marzy jakiś niciak z nowej kolekcji albo inny cotton, może jakaś anka .  już się nie mogę doczekać . ; ))
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
27 lipca 2010 12:32
Ja bym chciała, żeby Anka wypuściła kolor "szmaragd"  😎
wątek zamknięty
oczywiście, że wszystkich nie objeździłam, ba... dopiero od niedawna powracam do klepotuptania... jak narazie zdażyłam objeździć tylko kilka sztuk.
wątek zamknięty
fin, ja tam sie chwalilam juz limette. 😉
wątek zamknięty
darolga- tylko, że w tych owijkach jest wszyta ozdobna wypustka i właśnie zastanawiam się czy to od wewnątrze jest czymś podszyte czy może to widać? może rzep jest szeroki? sama nie wiem
wątek zamknięty
Nirv też kupiłam czaprak do tych owijek ale  nie pasuje idealnie
wątek zamknięty
[quote author=Weerka ]
Absolutny hit tego lata 😀
DZIKA PANTERA :
[/quote]

Boskie!

A ja bym chciała żeby eskadron wypuścił czapraki ujeżdzeniowe ale wycięte 💃... powód prozaiczny = możliwość dotknięcia konia palcatem bezpośrednio za łydką z poziomu siodła ujeżdżeniowego...
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata, TAAAAK JA TEŻ!! 😀
wątek zamknięty
Ada   harder. better. faster. stronger.
27 lipca 2010 18:03
[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=14623.msg660697#msg660697 date=1280230350]
Ja bym chciała, żeby Anka wypuściła kolor "szmaragd"  😎
[/quote]

Nasturcja-Renata, o tak 🙂 Co prawda oznaczałoby to dla mnie kolejny wydatek ale w sumie odczuwam potrzebe posiadania nowej szamtki  😀
wątek zamknięty
Mam dylemat....  :/

Kupic czy nie kupic??

Tak sie zlozylo, ze mam ochraniacze plum z tej kolekcji. :/ Hmm...
wątek zamknięty
Klami nie-e... brzydal troche, ale to tylko moje zdanie. Nie lepiej samego pluma kupić? (chyba że już masz, nie jestem wtajemniczona)
A masz zdjęcie tych ochraniaczy na Pączku?
wątek zamknięty
Ramires, tez wlasnie srednio mi sie podoba... ale nie moge nic innego z plum znalezc. :/
Niet, zdjecia ochraniaczy na koniu nie mam, bo jeszcze konia nie mialy okazji zobaczyc.
wątek zamknięty
A microfibre? Albo cotton?
wątek zamknięty
Ramires, a gdzies widzialas jeszcze dostepny ??
wątek zamknięty
fin, ja się będę chwalić, jak owijki dobre dorwę. Chociaż w sumie sam czaprak na łaciatej krówce też mogę pokazać:P
Klami NIE!  🤣
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Hmm.... VSD nie lubie. Szczegolnie, ze mam skokowke z tybinkami mocno z przodu. Beznadziejnie wyglada.
A wlasnie wolalabym cos innego niz cotton.
Ech.... pewnie skonczy sie jednak na cottonie.
wątek zamknięty
Jednak moim zdaniem ten cotton z ochraniaczami w tym kolorze będzie wyglądać mega. Bo wymyślny pasiak + kolorowe ochraniacze to trochę szał 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.