no fakt, zawsze można było coś wcześniej zrobić. Ale może ta zwłoka na dobre ci wyjdzie w taki czy inny sposób, czego ci oczywiście życzę.
Oczyświcie, że ta zwłoka na dobre mi wyszła. Gdybym odeszła wcześniej, nie poznałabym swojego obecnego lubego 😍
a no widzisz, wszystko ma jakiś głębszy sens 😉
Wrotki jedziecie? Zastanawiam się, czy się też nie wybrać...
do dziś trzeb zapłacić za boks, wiec muszę łyknąć garść prochów, założyć kołnierz i zobaczyć, czy da się jeździć, bo jeżeli dziś nie dam rady, to odpuszczam Baborówek na rzecz Racotu,który jest nieco później, wiec jest większa szansa na to, że zdrowie już pozwoli wystartować.
co się stało??? Może być na PW
od 2 tygodni, złamane 2 zebra i kompresyjne stłuczenie kręgów szyjnych...ale generalnie już jest wszystko OK...chyba, bo dopiero mam to dziś sprawdzić wsiadając na konia. 😉
oops. Zdrowia w takim razie !
O kurde, wrotki! chyba nie panna Viktorynka cię tak załatwiła? Kuruj się i lepiej nie wsiadaj za szybko, bo niefajnie się załatwiłeś...
Victorynka się rozwija i naprawdę zaskakuje jakością pacy w kosie...a kontuzja, to jak bywa najczęściej, złapana przy okazji doraźnej pracy z cudzym koniem...
I tak lepiej brzmi "kontuzja złapana przy pracy" niż złamanie nogi z powodu krzywego stanięcia na trawniczku.. 😕
Pokibicuję Wam w Baborówku...
oops. Zdrowia w takim razie !
niestety do Baborówka nie da się pojechać, po pierwszym zakłusowaniu myślałem że głowa zamieni się miejscami z wątroba, mam nadzieje ze Racot będzie realniejszy 😉
A ja się pochwalę, że mamy z młodym za sobą pierwsze krosówki 😅
Bardzo pilnie potrzebna jest mi odpowiedź, a nie mogę znaleźć wyników: Czy Magda Sosnowska była Mistrzynią Polski Juniorów lub Młodych Jeźdźców?
Seniorow, z tego co wiem.
Croove, chwal sie Krowkiem tutaj babo!
Z Siwym tez bedziemy w Babo 🙂
Sosenka miala w 2003 r chyba srebro na MP ale Seniorow..
A co się teraz dzieje z Sosenką??
Krowek cudownie, w zeszla niedziele 5 miejsce na miedzynarodowych w Walii 🙂 29.5 ujezdzenie, zrzutka i 2 pkt za czas na krosie ktory byl wieeeeelki i straszny!
tyle, ze cos mu sie stalo w noge, byl wet, zrobilismy rentgen i nic nie wyszlo, w pon bedzie mial jeszcze usg i sie wyjasni... nie najlepszy moment na kontuzje, wlasnie nabralam pewnosci siebie a tu dupa ;( no ale zobaczymy...
Sosenka nadal jezdzi i ma sie dobrze🙂
i wpada czasem do Warszawy trenować
A będzie coś startować? Zawsze mi się podobało jak jeździła
Ha! Ja też będe w Baborówku bo to w końcu u mnie😉 - ja będę kibicem
Więc miło mi, że poznam osobiście niektóre osoby z forum!
czy ktoś może ma program ujeżdżeniowy P klasy? Nie widzę na stronie PZJtu.... dziwne :/
Co do ujeżdżenia P to z tego co mi sie wydaje jedzie się program FEI 1* A lub B zaleznie od tego jak jest w propozycjach - powinno pisac jaki program do, której klasy jest wymagany na danych zawodach.
aaaaa już widzę...
dzięki Magdzior
Hermia, podaj mi, jak już bedziesz je znać, przybliżone godziny startów. Jestem mało mobilna i chcialabym mieć zapas czasu na dokuśtykanie 🙂 Mam nadzieje, że w weekend już będę lepiej chodzić.
Czy komuś rzuciły sie w oczy pełne wyniki OOM WKKW?