Koncerty, imprezy i inne wydarzenia artystyczne

my_karen   Connemara SeaHorse
29 czerwca 2010 18:27
Nav, ja już chyba za stara jestem na takie rajdy🙂 Choć kiedyś potrafiłam ogromne odległości pokonywać "w poszukiwaniu ukochanego zespołu" 😉

Prawdopodobnie będę na wszystkich trzech koncertach Purpurowych 😉 ale co do rzeszowa czekam na decyzje kolegi i wole sie nastawić na nie i poźniej mile sie zaskoczyć, niż uznać za pewnik i poźniej rozczarować 😉

Wybiera się ktoś na koncert Sabatonu w Krakowie?  😎
ja  😎
Hm jeżeli uzbieram na bilet, to będzie mnie można poznać, bo brzydkich glanach i małym wzroście ;] I towarzystwie kudłatego mężczyzny, w porywach do dwóch kudłatych mężczyzn i ewentualnie rozwrzeszczanej kobiety  😎
ja tez sie wybiore 😀 przeciez bylo extra na ich koncercie w studiu!!!  🏇

a tak btw odliczam godziny do Masters of Rock! 🏇

Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
12 lipca 2010 17:38
A ja się biję z myślami czy jechać na coke live music fesitval czy nie.  niby bym zdążyla kasę uzbierać... Ale w krakowie nie mam nikogo kto mógłby mnie przenocować.
Ada   harder. better. faster. stronger.
12 lipca 2010 17:40
Notarialna, eee tam Coke jest kiepski, odpuść sobie.
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
12 lipca 2010 17:51
Tak też myślałam. A chciałam pojechać bo Muse grać ma, a lubię ich bardzo... Ale 200 zł za wszystko.. nie to za dużo.
moj kumpel mial jechac na Coke dla Muse, ale wlasnie stwierdzil, ze "Muse sie spedalil" i ze sie zastanawia czy jechac  😀

Katja, napisz potem jak na MOR bylo, zazdroszcze troche  😉

honey - wiesz, z tego opisu watpie zebym Cie poznala  😉 ja bede na 90% na Sabatonie

a tak w ogole to jade na Iron Maiden na Wegry, 14 sierpnia  😅
ale gafa! jeju przepraszam! nie ten watek!!!! przepraszam najmocniej, i moj komputer i forum mi dzisiaj szaleja, samo przeskakuje, najmocniej przepraszam!!  😡
a kto na Korna i Opeth?
moze ja  😀 ale jeszcze nie jestem pewna  😉 z tym, ze ja tylko na Korna  😀
Nirv, jak będę wiedzieć czy na stówę będę, to się na PW odezwę, chętnie poznam nowych mroooocznych  😎 Krakowian  😀
ja bym bardzo chciała, ale nie mam gdzie nocować ;/ pomyślimy, pewnie pojadę i przezimuję na dworcu, ehh 😉
rewir, wiesz osobiście nie mam miejsca do zaoferowania na 35m2, bo na codzień praktycznie żyją tu 3 osoby, pies i 3 szczury, ale ja potrafiłam praktykować spanie na ławeczce w parku  😎 Co prawda we Wrocławiu, ale ciepły sweter i wesołe towarzystwo wystarczą, żeby poczuć się jak w domu  😁 Po prostu uważam, że taki szczegół jak brak noclegu nie może mnie powstrzymać przed dobrą zabawą, a póki młoda jesteś to masz prawo  😀iabeł:
teraz tylko musi to Ramires przeczytać i jedziemy 😀
Hm, zawsze można zrobić po koncercie after party i prześpicie się dopiero w pociągu do domu  😎 Ojej, ja się już rozmarzyłam, a jeszcze muszę mieć skąd odłożyć tą kasę  😀iabeł:
[quote author=my_karen link=topic=481.msg565223#msg565223 date=1272109949]
Hiacynta, ależ Ci zazdroszczę! Niestety całe lato będę pewnie uwięziona na Zielonej Wyspie 🙁
W każdym razie będę czekać na relacje 🙂

edit: Natchnełaś mnie i zajrzałam na stronke Dublinskiego O2 😉 widze m.in. koncert KISS 😀 A moze jeszcze cos ciekawszego sie pojawi, to będę ostro walczyć o dwa dni off 🏇
[/quote]

Dopiero teraz przeczytałam... Jakbyś miała się pojawic na jakims koncercie w Dub, to dawaj znac!
Ja wróciłam w niedzielę z Germantour. Gig Billy'ego był fantastyczny! Stałam pod samą sceną, miałam Billy'ego na wyciągnięcie ręki! Zagrał wszystkie największe przeboje (oprócz Cradle of Love, niestety). Świetnie się trzyma, wygląda na 20 lat mniej niż ma, a sześciopak na klacie ma lepszy niż niejeden młody sportsmen. Ogólnie rzecz biorąc - magnificence!

Billy był w pewnym momencie NAPRAWDĘ blisko  😉

Rewelacyjnie wyglada  😀
A kto na woodstock w tym roku? 🙂
Na woodstocku jest koncert Pidżamy, pierwszy i ostatni po 2,5 roku od ostatniego i co? Wszystkie bilety już dawno wykupione, ja im mogę tylko pomachać  😀iabeł:
honey
eee a nie pomyliło Ci sie z Jarocinem? 😉
A faktycznie, mam ciężki poranek  😀
  🏇 Melduje, ze Masters of Rock 2010 zaliczone  🏇
po prostu kocham ten festiwal!!!
Hell yeah!
rewir no to trzeba po bileciki na Korna lecieć i idziemy.

Przed tym jeszcze Woodstock i  nie mogę się już doczekać! A co z Coke to jeszcze nie wiem... ale pewnie też się pojawię 😎

Katja opowiadaj!
Niewidzialna   Czołowy hodowca Re-Volty
21 lipca 2010 21:58
Ja też chcę na Metal Hammer jechać, ale nie wiem czy będe miała z kim 😕
Niewidzialna, polecamy się z Ramires, koncerty łączą, nie Aga? 😀
Si!

Pfiii... brak towarzystwa przestał mi już przeszkadzać. Niewidzialna ładuj się w pociąg i jedziemy, tym bardziej, że rewir planuje jakoś jeszcze bardziej uvoltowić ten wyjazd.

Jestem specem od braku ekipy 😎
haha, najlepsze moment na Metallice; "ej, Tczewianka, to jest Tczewianka!" 😀, albo szukanie ludzi, którzy zabiorą mnie do domu z Pearl Jamu... ta. Zawsze się ktoś swój znajdzie, a z Rami, koncerty nie straszne i obowiązkowo - jak najbliżej sceny 😉
Niewidzialna   Czołowy hodowca Re-Volty
21 lipca 2010 22:11
No nie wiem czy taką małolate chcecie ze sobą zabrać 😀 🤣 Tak bym chciała noooo, tym bardziej, że do Katowic mam 60 km
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się