Zdjęcia Naszych Koni cz. III (rok 2010)

Ale dużo zdjęć, normalnie nie nadążam oglądać 🙂

Angeel mam u siebie w stajni bardzo podobną klacz, jak siostra bliźniaczka. Cała sesja na oklep jest super 🙂 I masz fajne pagórki w lesie.

dawaj fote !  😍 a jak sie kobyla nazywa ? i po jakich rodzicach ?

dziekuje w imieniu mojego kunia  :kwiatek:
wątek zamknięty
A mnie tutaj bardzo dawno nie bylo... 🙂
a wiec Pinio z maja chyba , bo aktualnie mezowi nie chce sie fotek robic w stajni wiec jestesmy bez niczego 😉
wątek zamknięty
Burza!!! ale Piorek ma jabłucha😀 no i piorun na dupce rządzi🙂 świetnie wyglądacie!🙂

wątek zamknięty
Mia -  :kwiatek:
Constantia, xxflygirlxx - a nawet nie wiem dlaczego, Belucha chyba usłyszała jakiś szelest i dlatego się obróciła, a ja patrzyłam w drugą stronę bo p. fot. mnie prosiła  😀

Piorun uroczo wygląda  :kwiatek:
(ps. głowy nie chciałaś ogolić?)

Pozdrawiam
wątek zamknięty
lostak   raagaguję tylko na Domi
25 czerwca 2010 08:49
dziekujemy bardzo :kwiatek:
co do D1 pisalam w watku o siodlach uj.  wiecie, nie chce robic tu zasmiecania 😉

a oficerki?  to sa petrie olimpiki, chyba najtanszy model ujezdzeniowy, byla promocja, zamawialam na torwarze, ze z suwakiem od srodka w cenie.  kolor ich standardowy.  troche twarde w kostce, ale na treningowe, za 1550 zl... super 😉
wątek zamknięty
Mój koń jakiś czas temu mnie odwiedził razem z kolegą 🙂

wątek zamknięty
Breva, boskie co? Schowane były, a ja zawsze chciałam żeby miał 😀

polonez, ogoliliśmy tyle ile dał- to jego pierwsze golenie było.
wątek zamknięty
czekam az quanta sie nade mna troche zlituje i popstryka... moze sie kiedys doczekam... 😉

Quanta wpadła teraz w tryb easy rider, chyba woli jeździć, a nie focić 😁 Ale w sobotę przywożę blondyna, trzeba go gdzieś postawić ze statywem i niech śmiga zdjęcia 😀iabeł:
Ja bym się z chęcią pochwaliła fotkami centurionowych dziewczynek z brązowej odznaki, wyszły super 🙂 Ale to trochę nie fair wrzucać fotki za kogoś 😉

Swoją drogą mnie się Szmatello kojarzy z lansem 😉 Ale ja jestem dziwna i w sumie lubię takie pieszczotliwe imiona 😀iabeł:

Burza, Piorun wygląda naprawdę bardzo, bardzo fajnie taki zgrabniejszy 🙂 Znaczek na zadku to strzał w dziesiątkę. No i wygląda na to, że macie super fun z jazdy 🙂

Żeby nie było OT, wrzucam Jurka z narkomańską miną:

wątek zamknięty
quantanamera fajna minka zaraz zerknę bo mam gdzieś sfotografowanego  gadającego hihi a póki co to się przypomnimy bo bardzo dawno nas nie było

wątek zamknięty
lostak   raagaguję tylko na Domi
25 czerwca 2010 11:44
wrzucaj forki dziewczynek, przynajmniej kilka, sa super, a to przeciez nasze dziewczynki 😅
wątek zamknięty
Oriś  😍

wątek zamknięty
rewir, jak najbardziej, ale podesłano mi zdjęcia z zamierzchłej przeszłości, tj. z początku czerwca 😉
wątek zamknięty
domiwa   W poszukiwaniu prawdy, mojej prawdy...
25 czerwca 2010 17:23
No to my sie po czasie pojawimy🙂 tylko dwa zeby nie zasmiecac.

wątek zamknięty
madmaddie   Życie to jednak strata jest
25 czerwca 2010 17:30
domiwapiękny koń  💘 założe fanklub😉
wątek zamknięty
domiwa - dawaj wiecej ! 😀 piekna jest ! 🙂
Polonez - co masz za pasek na wedzidle jeszcze zapiety ? ;>
wątek zamknięty
domiwa   W poszukiwaniu prawdy, mojej prawdy...
25 czerwca 2010 18:07
Angeel, madmaddie ciesze sie ze komus sie podoba.
no to jeszcze 2. jutro beda nowe 😉

wątek zamknięty
Doczekałam się fajnych obrobionych fotek od cieciorki, wrzucam więc trochę Dzionka, który wtedy był jeszcze grzecznym konikiem  😀iabeł:

UPS

Moja drużyna w komplecie 🙂

I Dziony i bańki mydlane 😀

wątek zamknięty
Dzionka Wszystkie zdjecia boskie, ale ostatnie... 😍
wątek zamknięty
Dzionka, przedostatnie jest cudowne! Do pyska mu w tym padzie.
wątek zamknięty
Dzięki dzięki ^^!
wątek zamknięty
mi sie najbardziej podoba przedostatnie ! 🙂
wątek zamknięty
Nie zostało to dokładnie uchwycone, ale Dzionek atakował bańki z dwóch przednich nóg, tak jak zawsze robi to z motylami 🙂
wątek zamknięty
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
25 czerwca 2010 20:00
Dzionka piękne konisko się z Dzionka zrobiło 🙂 A ostatnie zdjęcie jest kwintesencją jego szlachetności 😁 😉
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
25 czerwca 2010 20:02
Dzionka, a ja chcialam dodac ze rozwiazalam wlasnie problem doboru oglowia/nachrapnika na Dzionyslawa. moim zdaniem w zadnym nie bedzie mu tak ladnie, jak na golasa. naprawde ta jego mala szlachetna glowka bez niczego wyglada najlepiej 🙂
wątek zamknięty
Dzionka, rzadko komentuję zdjęcia, ale Twoje są obłędne !  :kwiatek:
wątek zamknięty
Raven no co ty mówisz, przecież wyszedł jak lama! Zaraz zaraz, chyba nie chcesz przez to powiedzieć, że.. że... ojej  🍴

kujka no pewnie, zostanę królową lansu i naturalsu! Ciekaw w ile przeszkód na parkurze bym trafiła  😂

karolinaaa dzięki wielkie  :kwiatek: :kwiatek:
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
25 czerwca 2010 20:23
Dzionka fotki rewelka!! narobilas mi smaka na jazde bez oglowia...a te z bankami to szal 😜
P.S kupilas pad od ASDS? bo zastanawiam sie czy to moj ex? 😉
wątek zamknięty
Zairka, próbuj, niezły fun 😀! I można sobie zobaczyć ile i do czego używasz wodzy - bezcenne 🙂 Tak, pad mam od asds - super pasuje do Dzionka moim skromnym zdaniem 🙂
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
25 czerwca 2010 20:35
Dokładnie slicznie w nim wyglada 😍 a do Groty i nie pasowal ciesze sie ze ma nowy kochajacy dom 😁
wątek zamknięty
Dzionka zrobiliście mi ochotę na jakieś zdjęcia z bańkami. 😜
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.