Zdjęcia Naszych Koni cz. III (rok 2010)

Breva - zerknij do ostatniej strony wątku młode konie, tam wstawiłam beksę jako malucha 😀. Zdążyła zmienić maść po drodze dość definitywnie 😉

Armara - Dzięki 🙂. Kobyłka jest po Dresku xo, jej matka to Baskilla-  mały koń 3/4 oo po Armaniaku. Raczej nic z mamusi nie ma, dużo z ojca.
Ona się raczej nie załapie do małych koni, wstępnej księgi małopolskiej już nie ma, więc nie wiem co z niej będzie 😉. Ale to koń rodzinny więc no problem 🙂.

wątek zamknięty
gwash - Jestem w szoku jak Ci ta mała urosła i jak się zmieniła odkąd ją widziałam! Piękna, w ogóle nie podobna do mamusi 🙂 ile ma w kłębie?

P.s - Gdzie stoicie teraz?
wątek zamknięty
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
18 maja 2010 17:59
To ja się ponownie pochwalę Pyplą. 🙂

Zaczynamy pracować, schodzić z główką i zagalopowywać, a nie "wpędzać w galop". 🙂 Jestem z niej dumna. 🙂
wątek zamknięty
CzarownicaSa nie piszę tego złośliwie 🙂 Tylko czy Ty nie jesteś na nią troszkę za duża? 😉
wątek zamknięty
juz nie przesadzajmy  😉
wątek zamknięty
Armara, Gwash śliczne te wasze młode!

Burza mój ulubieniec!  💘 ucałuj go w chrapki ode mnie!

stella ale sielskie te zdjęcia, miło się je ogląda 🙂

ja wrzucę dla przypomnienia mojego niedobrego zwierza, co ostatnio ucieka i się na samotne popasy na pola udaje  👿
jakośc halowo - komórkowa, więc wiecie...  😡

wątek zamknięty
18 maja 2010 18:10
Jestem... 🙁 Ale jeżdżę na niej tylko w celach "przygotowawczych" do dzieci, żeby była miła, spokojna i grzeczna tak jak teraz. 🙂 Staram się jazdę ograniczać do najwyżej 2 tygodniowo, oczywiście bez skoków. Lubi brykać i nie słuchać się, a dziecko sobie z tym nie poradzi... :/
wątek zamknięty
CzrownicaSa a to wszystko wyjaśnia😉 Takie małe a potrafi być wredne😉 Życzę owocnej pracy🙂
wątek zamknięty
"koń mojego Lajfa"
Drapcio debeściak😀

fot. nasza Notarialna

fot.M.Dudek

ooo..ucho się temu koniu oklapnelo 🤔
wątek zamknięty
18 maja 2010 18:14
Te małe przeważnie są najwredniejsze, ale za to je kocham! 😀 Nie zamieniłabym kucy na żadnej innej wielkości konia. 🙂
wątek zamknięty
gwash, dzięki za skierowanie, bo zwykle tam nie wchodzę🙂 a teraz już wiem że warto!😀 Lalę sobie przypomniałam - ale był słodziak!😀 a tu już taka duża panna😀 przekaż marchewkę od cioci;P i wstawiaj jak najwięcej zdjęć! fajnie tak "śledzić" konia od samego początku i patrzeć jak rośnie🙂

CzarownicaSa, cudna! jak ja kocham kucyki... nie mogę się doczekać jak już się kiedyś wyniosę do siebie (czyli do docelowego miejsca zamieszkania)... pierwsze co to mała stajenka na mojego Bandziora, jednego kompana jego sizu i ze dwa kucyki🙂 wrzucaj więcej zdjęć! jak już mieć gula to na calego😉
wątek zamknięty
19 maja 2010 07:40
Breva jak tylko będę w stajni postaram się zrobić więcej zdjęć. 🙂
wątek zamknięty
deborah   koń by się uśmiał...
19 maja 2010 08:39
Burza, Piorun wygląda świetnie. z zimnioka w hucułka posturą się zmienił..
Karla🙂, wyglądacie super profi!
wątek zamknięty
CzarownicaSa, super🙂 a macie tylko ją czy jeszcze jakieś maluchy?

deborah, wiem, że marudzę już  kolejnym wątku, ale prosze odezwij się do mnie bo poszlo już daaawno temu PW do Ciebie i nawet nie wiem czy doszło😉
wątek zamknięty
deborah   koń by się uśmiał...
19 maja 2010 09:35
Breva, już pisze !
wątek zamknięty
Dziękujemy 🙂

Breva dzięki 🙂 przekaże, tylko nie wiem czy dopłynę do niej w weekend :/

Presja - Beksa nie jest wcale jakaś duża, jakoś tak tu na zdjęciach wyszła, myślę że jest na pograniczu małego i dużego konia. Dla mnie idealnie 😉

Stoimy w Starych Żukowicach w Rancho Palomino obok Roleski Ranch i Furioso 🙂

Pinesska fajny on 🙂 taaki duży
wątek zamknięty
19 maja 2010 10:56
Breva już demonstruję 😀
Oto Shrek jako "kucyk pokazowy" xD Chwilę po oprowadzance. :

Jest do niego para, Szczęka, identyczny, ale niestety zdjęć nie mam... 🙁
A to jest Harry(długie nogi należą do Martity, która chciała pokazać mi, że kucyk potrafi ładnie stać i zejść z główką... 😉
wątek zamknięty
CzarownicaSa, Harry jest boski😀 ile ma wzrostu? zdecydowanie mój typ, bo nie podobają mi się za bardzo wszelkie kucyki typu szetland mini :| za to jak konio ma nieco powyżej 100cm to z miejsca dostaję fioła na jego punkcie🙂🙂🙂 (to ten Shrek który jest wystawiany na sprzedaż w KT?)
wątek zamknięty
cieciorka   kocioł bałkański
19 maja 2010 13:32
popularna w UK mieszanka irish draught + folblut
czyli jedna z moich ulubionych  😀
obłędny jest! jesteście na wyspach?
wątek zamknięty
trzynastka   In love with the ordinary
19 maja 2010 14:27
mtl jest chyba moją "sąsiadką" też Śląsk 🙂
wątek zamknięty
galopada_   małoPolskie ;)
19 maja 2010 15:02
mój wodny potwór. Juz nie mogę się doczekać pierwszego wypadu nad wode z konmi!  😍

wątek zamknięty
to teraz ja 😀

wątek zamknięty
Takie najświeższe w zasadzie  😉

Chyba przesadziłam z futrowaniem kobyła  😁
wątek zamknięty
19 maja 2010 16:41
Breva Nie, nie, w żadnym wypadku- Shrek jest naszym dziadziusiem na emeryturze. 🙂
A Harry ma coś ok 120-125cm. 🙂 Jeśli Ci się podoba to mam fantastyczną informację- jest na sprzedaż! 😀 Także droga wolna. 🙂 A kucyk jest bardzo miły w obyciu. 🙂 Tylko troszkę leniwy, ale to się da nadrobić. ;P
wątek zamknięty
CzarownicaSa Shrek wymata!
galopada_ bije latem z tego zdjecia  😀  oby pogoda szybko się poprawiła bo już  👿
oleki Chuda chwalcie się jak poszło  😉

Ależ tu się kucykowo zrobiło więc i ja się dorzucę z moją hucułką 🙂

ze spaceru...

wątek zamknięty
Alicja_8   Z pasja...z miłością...
19 maja 2010 19:31
tuch alez masz fajna hucułkę. Fajna jest 🙂 chyba oaza spokoju 🙂
chudaalez toto rude jest pikne  😲
galopada_ czekam na wiecej fotek bo twoj mlody chyba nie tylko mnie urzekł 🙂trenujecie w taka pogode?
wątek zamknięty
galopada_   małoPolskie ;)
19 maja 2010 19:42
Alicja_8  my nie trenujemy :p my, a raczej ja woże tyłek 1-3 razy w tygodniu, a ze po błocie... to swoją drogą  😁
wątek zamknięty
Alicja_8   Z pasja...z miłością...
19 maja 2010 19:47
galopada_ nazwałam to trenowaniem...ale wiesz o co chodzi 🙂hehe ja 3mam mocno kciuki za Was i wasze postępy 🙂nagraj jakis filmik nastepnym razem jak sie uda 🤣
wątek zamknięty
Z racji, że kobył dawno nie startował, jechałam L, P. L-ka ugrana, a w P że tak powiem miałyśmy troszeczkę inną wizję świata  😁 A to małe, niewinnie wyglądające rude jest troszeczkę nad wymiar nerwowe i nadpobudliwe, więc było nie do końca po mojej myśli, tj. bez rewelacji  😉
wątek zamknięty
Pinesska, daj coś z jazdy ciągle lonże- ale Brzask wygląda teraz pięknie 🙂

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.