Nasza-Klasa, photoblogi itp. - "kwiatki" ;)

Zasadniczo to co wam do tego czy nastolatki palą czy nie ? To sprawa ich, ich rodziców i tyle.
Gdzie tu jest "kwiatek"  😵 ?
wątek zamknięty
mi to wygląda nawet na jakąś sesję zdjęciową.
czy to nie przesada czepiać się, że nieletni palą? ich sprawa. no i żaden "kwiatek". nie wiem ile android masz lat, może jesteś przed 18stką, może po - ale z ręką na sercu - nigdy nie próbowałaś zapalić/napić się nie będąc pełnoletnią?
wątek zamknięty
Żałosny jest ten wątek 🙄
wątek zamknięty
MissTake - tak probowalam. ale wedlug mnie pokazywanie swoich zdjec i podniecanie sie tym, ze pali jest zalosne.
moze to nie moja sprawa, tak samo jak cala reszta zdjec na tym watku to nie nasza sprawa.
nawet jezeli to sesja, to czy to nie jest idiotyczne robienie sesji 15-nasce z fajka w reku  🤔wirek:

jak dla mnie jest. to moje zdanie
wątek zamknięty
Android Kawecan CZY WY POTRAFICIE CZYTAĆ?? PARĘ OSÓB JUŻ STWIERDZIŁO, ŻE ŻENADA, TO PO CO WSTAWIACIE TAKIE SHITY????????  🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄

same świętojebliwe się znalazły  🙄 🤔 😵

Android,
pokazałaś śliczną dziewczynę z ciekawym pomysłem na sesję. Szkoda, że sama tego nie widzisz.
wątek zamknięty
Żałosne jest wstawianie zdjęć znajomych i naśmiewanie się z nich. Niemądre z was panny i dziecinne.

Ja myślę, ze wiem o co chodziło android, że to 15-latka, a 15-latce pewnych rzeczy się nie godzi robić publicznie.

A dziewczyna faktycznie ładna.
wątek zamknięty
tak, ona jest sliczna. pomysl na sesje moze i miala, ale po 18-nastce. rozumiem, ze teraz polowa mlodziezy pali, czy pije, ale robienie sesji?
dobra - niech sie truje, jej sprawa.
ciekawe kto jej na taka sesje pozwolil  🤔

wyrazilam swoje zdanie.
przepraszam, ze dalam "nie-kwiatka"   🙄
🤔
wątek zamknięty
no tak, bo jak ktoś pali po 18 to nagle to jest o tyle zdrowsze  🙄 wystarczy tylko przejść tą magiczną granicę. Super!

Twój błąd nie polega na tym, że padałaś nie-kwiatka. Tylko na tym, że
1. umieszczasz swoich znajomych na ogólnopolskim forum;
2. naśmiewasz się z nich
3. ileś osób przed Twoją wypowiedzią napisało, że to żal.pl, facepalm i żenada, ale Ty się nie splamiłaś czytaniem. Bo po co?  🙄
wątek zamknięty
po
1. nie znam tej dziewczyny osobiscie
2. nie nasmiewam, tylko zwracam uwage na glupote
3. w pewnym sensie tak- 18 - to jest granica, oczywiscie nie w takim sensie, jaka podalas  😀 to jest granica od ktorej nie patrza na cb jak na lansujaca sie malolate, gdy palisz fajke. czy wedlug  ciebie normalnie wyglada 15-nastka z papierosem w reku, z mocnym makijazem i z 'kur...' jako przecinkiem? wedlug mnie jest to zenujace i prostackie  🤔

[quote author=_kate link=topic=1320.msg574424#msg574424 date=1272899940]
3. ileś osób przed Twoją wypowiedzią napisało, że to żal.pl, facepalm i żenada, ale Ty się nie splamiłaś czytaniem. Bo po co?  🙄
[/quote]

tu masz racje 😁
wątek zamknięty
I faktycznie jest sie z czego cieszyć ^^
Chyba czas zmienić nazwe tego wątku
Tak pozatym, wiedziałaś że ta laska ma 15 lat patrząc na fotki?
Ja bym nie poznała szczerze mówiąc, wygląda na troszke wiecej x3
wątek zamknięty
nie, nie patrzac na fotki. to jest znajoma mojej przyjaciółki. ona mi o niej mowila.
wątek zamknięty
Czyli nie zwróciłabyś na te fotki żadnej uwagi nie mając cynku od przyjaciółki na temat wieku tej dziewczyny?
wątek zamknięty
moja przyjaciolka mi o niej mowila, wiec weszlam na jej profil i zobaczylam to. znaczy tamte zdjecia.
moze bym nie zwocila uwagi, gdybym wiedziala ze ma 18 lat, bo foty sa ladne. ale nie na ten wiek
ale niestety na tyle lat nie wyglada.
wątek zamknięty
[quote author=Alexa:P link=topic=1320.msg573564#msg573564 date=1272824152]
Obejrzyjcie całą galerie !! Chodziły zemną do szkoły kiedyś   🤣
http://nasza-klasa.pl/profile/14368209/gallery/album/2/69

Nie musisz teraz chodzić do psychoterapeuty i przepracować tej traumy, która powstała gdy musiałaś z taaaakim brzydalem chodzić do klasy?  😲
Ja na Twoim miejscu zastosowałabym ostrzegawczy strzał w tył głowy widząc taką dziołchę wkraczającą w ten sam budynek szkolny, co ja. Bez kitu  :nunchaku:

Tak btw. laski chyba nie chciałabym z wami chodzić do jednej klasy. Nigdy nie wiesz, gdzie trafi Twoje zdjęcie   👀
[/quote]

Gdybym miała traume to bym nie chciała ich oglądać. Strzał nie byłby ostrzegawczym ;]

Może osoby które są ośmieszane nie są wcale nikogo znajomymi tylko osobami które się zna po prostu z widzenia.
Uważam , że zdjęcia które wstawiłam (moim zdaniem ) nie ośmieszają wyglądu tych osób tylko min które zrobiły na danym zdjęciu , bo gdyby do rozpuku bawiłby mnie ich wygląd mogłabym wstawić pierwsze lepsze zdjęcie, a tego nie zrobiłam.

A gdyby się tak chwile głębiej zastanowić nad tymi wszystkimi zdjęciami które zostały tutaj wstawione to na każdej stronie tego wątku ktoś został ośmieszony za styl bycia, wygląd, światopogląd , ubiór , ogólnie za wszytko co wychodzi z poza szeregu.

wątek zamknięty
Northern_Star, marynatural, Ależ ja nie zamierzam warczeć i krzyczeć na małolatę. Zamierzam ją zbić z pantałyku uprzejmością i zdziwieniem kulturalnym. Takie komentarze wiece  zdziałają niż nagonka 😁 Raczej w duchu zacznie się szczeniak zastanawiać nad sobą i zacznie się wstydzić 😉

Wierzcie mi, za każdym razem tak jest 😉

No to próbuj, próbuj. :P Ciekawe, czy coś z tego będzie.
wątek zamknięty
Żałosne jest wstawianie zdjęć znajomych i naśmiewanie się z nich. Niemądre z was panny i dziecinne.

Ja myślę, ze wiem o co chodziło android, że to 15-latka, a 15-latce pewnych rzeczy się nie godzi robić publicznie.

A dziewczyna faktycznie ładna.

ładna a za kilka lat będzie iała szarą cere itp  🙄
wątek zamknięty
dlatego ja już nie palę i wszystkim polecam 😉
wątek zamknięty
ah no tak  😉

15-nastolatka  🙄

śliczna dziewczyna.
Nie przesadzajcie z tym paleniem. Byłam w 7 klasie podstawówki jak paliłam. I to nie byle co bo Fajeranty hahhaahhahaha
paliłam jeszcze przez liceum. Poszłam na studia i przestałam. Nie palę do dziś a jestem hmmm 4 lata po studiach.
Nie wyrosłam na degenerata jak wam się zdaje
wątek zamknięty
Dworcika   Fantasmagoria
03 maja 2010 21:08
Mr Oranżowy  😁
wątek zamknięty
😂 Niektóre konta fikcyjne są naprawdę powalające  👍
Mnie denerwuje jakiś "chochlik zły" -.- Kiedyś pod każdym moim zdjęciem pisał "tse tse tse tse tse"  😵

edit:literówka (dziękuje za wątek "wybieramy byka roku" bo bym nie zauważyła  😡 :kwiatek:
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Averis   Czarny charakter
03 maja 2010 21:31
Dobrze, że mam brata.
wątek zamknięty
Dworcika   Fantasmagoria
03 maja 2010 21:31
No to nam promują miasto...
wątek zamknięty
Mnie denerwuje jakiś "chochlik zły" -.- Kiedyś pod każdym moim zdjęciem pisał "tse tse tse tse tse"  😵

hahaha, niezly 😀
wątek zamknięty
Oglądając te blogi zastanawiam się czy rzeczywiście chce mieć dzieci. Czy ta głupawica to jakaś cywilizacyjna choroba, że 13 uważają się za dorosłe?  😵 😵 😵
wątek zamknięty
Kawecan   Jeździec bez konia...
04 maja 2010 18:14
Oglądając te blogi zastanawiam się czy rzeczywiście chce mieć dzieci. Czy ta głupawica to jakaś cywilizacyjna choroba, że 13 uważają się za dorosłe?  😵 😵 😵

O wypraszam sobie! To że mam 13 lat to oznacza że jestem jakaś gorsza czy coś?
I czy to moja wina że w tym wieku niektórzy się tak zachowują? ;/

Ale laaans.!  😂
wątek zamknięty
Kawecan całkiem cie popieram !!! Nie kązdy musi się tak zachowywać !!!
Normalni 13 zachowują się na 13 , "chorzy" 13 zachowują się na 5 czy 20 ;P
wątek zamknięty
nie wiem od czego to zależne, ale kiedy byłam młodsza też obserwowałam coś takiego śród rówieśników, oczywiście nie wszystkich. myślę, że tak było, jest i będzie (niestety) i tego nie da się zmienić. czasami wydaje mi się, że świat głupieje, ale patrząc wstecz nie było wiele lepiej niż teraz. zastanawia mnie jedynie fakt, skąd ta głupota pochodzi. możliwe, że powoduje to brak hobby, zainteresowania, zwykła nuda?
tak czy inaczej jest to straszne  😵 ale có możemy zrobić, przestać się rozmnażać?  😁

EDIT: i nie szufladkujmy, proszę was.
eot 😉
wątek zamknięty
Ja mam całkiem nieprzyjemną sytuację w szkole za to, że umiem postawić na swoim i nie umieją mnie w jakiś sposób zmienić. 😁
Takie zachowanie jak palenie (przepraszam niewinnych rodziców) jest często też winą rodziców. Jak ja czasem słyszę niektóre historię to nie dowierzam, że rodzice twierdzą "Pedagog się na moje dziecko uwzięła" czy "Nauczyciel jest przewrażliwiony"  🤔wirek: I nie zgadzają się na monitoring w klasach. Potem są takie tego efekty...  😵 Żeby olewać totalnie uwagę od pedagoga czy nauczyciela, który to zauważył?!  🤔 Ja jak bym po papierosa sięgnęła to bym chyba do końca 18 lat nigdzie nie wyszła poza szkołą  👀
tajnaa
Dziecko będziesz mieć od jego urodzenia, więc to ty będziesz musiała go nauczyć asertywności i rozsądku. Nie sugeruj się nieodpowiedzialnością innych  :kwiatek:
wątek zamknięty
exploited: to jest brak zainteresowań i nuda, masz świętą racje. My nie praktykowałyśmy/liśmy takiego czegoś bo czy był czas jak trza było na stajnie do konia lecieć, jak czasu nie było. To wszystko bierze sie ze zwykłej nudy i checi zaimponowania czymś. A ze nie ma czym to zawsze jest wódka czy papierosy.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.