W sumie nie dużo. Jakoś tak w przedziale 40-60zł. nie pamiętam ile dokładnie. Jak muszę to zejdę na dół po rachunek 🤣 Ale ona jest malutka, masztego świadomość? 😉
Cierp1enie nie ważne jaka będzie i tak mi się nic nie będzie mieściło 🤣 Mieści się telefon, portfel, klucze i mała kosmetyczka. Kluczyki do samochodu z orangutanem już by się chyba nie zmieściły 😂 😁 Ale i tak ją kocham, na jakieś wieczorne wyjście idaelna 😁
Ja ostatatnio: - fotelik dla Młodego - kilka ciuszków dla niego - masło do ciała jabłkowo-karmelowe - odżywka do włosów - klapki na basen dla Młodego 😍
i końsko: - ochraniacze HKM - torba na siano - mesz
- spódnica ołówkowa czarna, z ciemnoszarym paskiem na dole (z myślą o egzaminie) w tatuum - koszula biało - granatowa w grube paski z pseudożabotem :o (na egz.) - balerinki tommy hilfiger - biały tank top, zwykły z kieszonką w h&m - koszula w kwiaty w h&m - biały, cienki pasek do koszuli - h&m - mała torebka w conversie 😉
- saga Oko jelenia, czyli 5 książek, - karta SD 4GB do lustrzanki - książka o Nordic Walking - kije do NW 🙂 - słuchawki do mp3 - film Katyń, bo w końcu wypadałoby obejrzeć 😡
wer nie bardzo mam jak zrobić fotkę... Może spróbuje wieczorem coś przekombinować z telefonem . Ja wybrałam czarną .Były jeszcze ciemno brązowe, jasno brązowe , jakiś beż . Ona nie jest taka bardzo krótka tylko powiedzmy za pępek ;p ściągacz na dole i przy rękawach . Ma dwa zamki . Podszyta chyba bawełną w kwiatki:P Jest to eco-skóra . Kosztowała 199zł.