gllosia Daj znać jak wrażenia z torebki bo poważnie się jej przyglądam 😎
U mnie zaskoczenia nie było, bo widziałam taka sama w Iralndii jak byłam na świętach Bożego Narodzenia, ale w tedy kaski zabrakło ;p Jak na razie sprawuje sie dobrze 😉 Pojemna, wygodnie sie nosi i do tego jeszcze ładna, więc polecam jak najbardziej, a wyściółka ze sliskiej panterki to po prostu cud miód *_*
gllosia Super! Bardzo dziękuję za odpowiedź :kwiatek:
A ja zaszalałam jak nigdy 😁 - Pady Anky Chocolate i Banana. Już się nie mogę doczekać, kiedy przyjdą 😜 - Czosnek dla koniów - Pas do derki - 120 cm. piękny bacik w kolorach tęczy 🏇 no i żeby nie było, że tylko konie mają radość, to sobie torebkę dokupiłam 😎
emade mam taki czarny i nie dość, że nogawki są długie to jeszcze strasznie szerokie. Czuje się jak własna babcia, a raczej dziadek. Chyba zaniosę do krawcowej, żeby mi gumki wszyła. No i po raz kolejny przekonuje się, że originals męski jest dużo lepszy - kolega ma taki sam dres jak ty kupiłaś, z tym że właśnie męski i ma ściągacze na dole 🙄
[quote author=zima link=topic=1.msg559550#msg559550 date=1271626232] Lena, ta kiecka z Orsaya to nie byl dobry pomysl. Brokat bedzie wszedzie i na wszystkich w ilosciach kosmicznych 😵
ee, chyba nie będzie tak źle, tylko trzeba będzie uważać na imprezach 😉 [/quote]
Nie zebym krakala, ale nie da sie uwazac 😂 To sie sypie awet jak siedzisz i tylko pachniesz 😵
Cierp1enie tak łatwo nie oddam- też ją kocham 😍 🤔wirek: Nasturcja-Renata w Orsay, i niestety dopatrzyłam się tylko takich malinowo-czerwonych, ale szczeże mówiąc nie szukałam długo, bo to byla miłość od pierwszego wyjrzenia. A chwile wcześniej obiecałam sobie, że już nic nie kupuję 😉