A mnie się strasznie spodobały takie kolczyki imitujące tunele.. Nie żebym się w jakikolwiek sposób utożsamiała z kulturą emo ale po prostu mi sie podobają.. Póki co zamówiłam dwie pary całych czarnych ale jak będą fajnie wyglądały to może się skuszę na takie z wzorami 🙂
Dokładnie tak jak mówi ita, Mają tam i normalne tunele i te "oszukane" 😉 Wyroby wyglądają bardzo fajnie i oryginalnie. Na Allegro mają super opinie od klientów i zero negatywa więc mam nadzieję, że i ja się nie zawiodę 🙂
[quote author=Ktoś link=topic=1.msg547438#msg547438 date=1270814660] -2 barwniki do ciasta pomarańczowe (do maści poślizgowej 😉) Edytka :kwiatek: [/quote] o, ale fajnie i cieszę się, że pomogłam! koniecznie pochwalcie się zdjęciami z 'umazanymi' na pomarańczowo koniskami 🙂
Ktoś, jeżeli wrotek wyrazi zgodę to wstaw zdjęcie w kasku. Jestem ciekawa jak prezentują się te UVEX'y bo będę się przymierzać do zakupu nowego kasku. Aha i oczywiście czekam na premierę pomarańczki w całości. (zresztą myślę że nie ja jedna :hihi🙂
Ja końsko:
-psikacz na muchy Rokale -mięta DODSON & HORRELL -cukierki DODSON & HORRELL -lizawka z selenem -bat FLECK
- 4 bluzki z Croppa -bluzę z Croppa -spodnie jeansy z Mango -szare balerinki z Ryłko -niebieskie gumeczki do grzywy -rajtrok -sztylpy -koszulkę do startów HORZE 😵
czaprak Eskadron groszkowy + owijki Fair Play czaprak Eskadron bordowy (standard) + owijki Jump Tec strzemiona 😜 książka Jak lepiej jeździć konna cz.2 (nie wiecie, czy do niej też jest DVD?)
ja tez dzis kupilam torbe, ogrooomna taka zeby mi sie zmiescil segregator A4. i miesci sie, pewnie ze 3 by sie zmiescily 😀 😀
dałabyś rade wkleić zdjęcie ? Ja ostatnio poszukuje dużej torby, coś a'la kuferek. Przeryłam już kilkanaście stron na allegro i narazie kiepsko to widzę...
maracuja, kuferka nie znalazlam 🙁 a tez chcialam... mam za to cos takiego: nie jest to torba moich marzen, ale jest ogromna, nawet laptopa pomiesci. i ma pasek tak dlugi ze moge go sobie przelozyc przez szyje.
Dzięki kujka. Muszę przyznać, że torebka mi się podoba ! Jednak szukam innego rodzaju "rączek". Zakochana jestem w tej http://www.allegro.pl/show_item.php?item=999034898 , tylko gdzie ja będę nosić tak wielki wór... 🤔