Anonimowi Zakupoholicy

Strucelka - pozazdrościć  😍
Makrejsza   POZYTYWNIE do przodu :)
30 marca 2010 14:20
Dodo, ten ostatni zakup fajny 😉

Ja od początku marca szaleję z zakupem różnych kłączy, cebul i nasion - po Wielkanocy opuszczam rodzinne progi i wynoszę się na swoje.
W każdym bądź razie różnych tworów roślinnych są już dwie pełne torby biedronkowe (te foliowe za 7 gr) i mój chłop już ćwiczy  🙇 🙇 żebym tylko nie kupowała więcej 😉
majek   zwykle sobie żartuję
30 marca 2010 14:28
dodo aj ty smaku mi robisz tym autkiem. A mówią, że trzeba być geriavitem, żeby chcieć tym jeździć.
dodo aj ty smaku mi robisz tym autkiem. A mówią, że trzeba być geriavitem, żeby chcieć tym jeździć.

nie dla mnie, nie dla mnie ;-)
ja nie lubie małych aut ... kupiliśmy na firmę ... w prezencie dla naszej wspólniczki... ale o tym szzzzzzzzzzzaaaa
ona zdaje prawko za 2 tyg ;-)
wow!! nie ma jeszcze prawka, a juz samochod dla niej czeka  😜 😜 😜
pozazdroscic  😍
majek   zwykle sobie żartuję
30 marca 2010 16:42
Dodo, a nowego grafika w firmie nie potrzebujecie?  😉
Mam już nawet prawo jazdy 🙂
-derka nici hazel
-czaprak nici zielony  😉
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
30 marca 2010 17:55
Duuużo opółfabrykatów
Duuużo koralików i kamieni 😁
cyntia   Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda...
30 marca 2010 18:35
Kolejne ADIDASKI  😅
Oraz 2 bransoletki 🙂
Dodo, ten ostatni zakup fajny 😉

Ja od początku marca szaleję z zakupem różnych kłączy, cebul i nasion - po Wielkanocy opuszczam rodzinne progi i wynoszę się na swoje.
W każdym bądź razie różnych tworów roślinnych są już dwie pełne torby biedronkowe (te foliowe za 7 gr) i mój chłop już ćwiczy  🙇 🙇 żebym tylko nie kupowała więcej 😉

nie zapomnij o nasionach marchwi dla królika 🙂
A za 2 tyg wspólniczka nie zda prawka lub zda i rozwali samochodziki już nie będzie taki piękny 😀DD

W życiu nie dałabym jakiemuś kierowcy po prawku nowego samochodu 🤔 Bez obrazy...
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
31 marca 2010 07:46
Likier, bogatemu wszystko wolno...nie rozumiem tego zbulwersowania...

margaritka   Cantair HBC, a Nerwina na emeryturze;)
31 marca 2010 08:24
likier bez przesady duuuuuuuuuuzo zalezy od danego przypadku, mam prawko 2 miesiace i nie czuje sie najgorszym kierowca ( smigam xtrailem z 2005 i czasami z 2010 mamy tiguanem) i nic nie rozwalilam😉
A za 2 tyg wspólniczka nie zda prawka lub zda i rozwali samochodziki już nie będzie taki piękny 😀DD

W życiu nie dałabym jakiemuś kierowcy po prawku nowego samochodu 🤔 Bez obrazy...

no to rozwali, jest AC, OC i inne duperele
jak nie zda - auto będzie stało i już i czekało na zdanie  😉

poza tym ona nie ma 17-stu lat, tylko jest po 30-stce, wiec nie ma "pieprzu w d" i nie rozumiem jaka różnica czy nowe auto czy stare? starego niby MNIEJ żal w razie wypadku??
auto jest auto, jak będzie miałą gdzieś walnać to i starym walnie czy przytrze...
dziesiątki ludzi zdają prawko i później NIGDY nie mają wypadku, otarcia itd. (patrz JA) więc o co caman?
Skoro kogoś stać na to, żeby mieć taki samochód to pewnie go stać również na to, żeby sobie bez problemu walnąć czy przytrzeć. Po to jest AC które wypłaca kasę w takich wypadkach. Nie rozumiem tego oburzenia, każdy świezo upieczony kierowca ma jeździć stara landarą z tego względu, że nie ma stażu za kierownicą? Po to są nowe samochody, żeby ułatwiać jazdę i żeby jeździło się przyjemniej. Ja mam prawko 5 lat, zdane za pierwszym razem, uważam się za dobrego kierowcę, tfu tfu nigdy nikogo nie przytarłam ani nic tych rzeczy. Bogatemu nie zabronisz. Ukłucie zazdrości czy jak? 🤔
🤬 🤬 🤬 w sumie to offtop... (do samochodowego winno iść)

ja dziś sobie jadę kupić kalosze w konie - pojawiły sie w sklepie za 99zł
pony   inspired by pony
31 marca 2010 11:08
Właśnie właśnie. To co? Rodzice chcą mi  kupić fiata 500 bo ich na to bez wyrzeczeń stać a ja powinnam odmówić i poprosić o fiata 126p? Już to jest dla mnie mniej logiczne.

a zeby nie było ot to wybieram sie w przyszłym tygodniu na mega zakupy ciuchowe i zdam relację🙂
spodnie eleganckie na chrzciny
spodnie zwykłe
sweterek w C&A
bluzko-tunikę w H&M
książkę 12 cz. Heartland w Empiku
Dodofon, a ta kolezanka  widziala juz autko ?  😀  Bo motywacja do zdania jest przeogromna  😀 A tak btw to ja chacialabym zobaczyc jej mine, gdy Ona zobaczy tego mesia i dowie sie, ze to jej  🤣
Zakupy : zapas czekolad. wszystkie juz zezarte. 🙁
Ada   harder. better. faster. stronger.
31 marca 2010 21:09
Dodofon, obym w przyszłości miała taką szefową  😁

Końsko:

-polarówka Equi-Theme zielona  😍

-wędzidło
-pasza
Ada, ja nie jestem jej szefową - to moja wspólniczka  😉

Wiecie, że dziś byłam kupić kalosze w konie? i okazało się, ze nie mogę ich założyć? są tak ciasne w przegubie  🙄 🙄
normalnie byłam zdruzgotana...
Jeśli kogoś uraziłam, to nie o to mi chodziło... :kwiatek:

Po prostu mam za sobą przykrą sytuacje z panną, która miała prawko 2 dni, nowy samochodzik prosto z salonu, autko audi q7 i wjechała w nas jak totalna idiotka... Po prostu większosc mysli, ze jak ma prawko, fajna furkę to i nagle umiejetnosci się znajdują... A panienka 2 dni po prawku jadąca 140 km/h to chyba nie jest ok...  🙄

Przepraszam, za pochopną ocene i spokojnie  :kwiatek:

(Ja mam po prostu swoje zdanie, że lepiej rozpieprzyć jakiś szajsowy samochód i się nauczyć niż, nowy, ale cóż taki ze mnie BIEDAK...)

A ja wczoraj kupiłam żel glut, wreszcie  🏇
Ada , derka z GNL ?  😉

derka w serca HKM  😍
Naciau - jakie kolory? Ja mam niebieską w czerwone serca 🙂
różowa w czerwone serce , śliczna jesti byla niedroga bo cale 60 zł  😜
ja z swoją nówkę dałam 55zł z wysyłką
😀
była licytacja. ! 😀
Ada   harder. better. faster. stronger.
01 kwietnia 2010 14:01
Dodofon, aha, ale tak czy inaczej bardzo miło 🙂

Naciau, tak 😉