Dzisiaj 3 polówki na konie. Jedna dobrana stricte do bryczesów, druga czarna - uniwersalna, a trzecia nie pauje mi do niczego ale jest po prostu ładna 😉 No i słuchawki do iPoda, hmmm, już 3 w tym miesiącu.
cieciorka si, używane też są i w niezłych cenach, byłam pod wielkim wrażeniem - 20 letni Pashley w 100% sprawny i taki stylooowy 😜 No niestety drogo, ale uważam że warto było, marzyłam o takim już od dawna
arivle no właśnie ja chciałam ten cappucino (czy miodowy jak to ujęłaś), ale był w wersji bez przerzutek - a chciałam koniecznie z przerzutkami, a taki był tylko czarny i fioletowy. Ale i tak jest boski 😍 Dzisiaj pojechałam sobie na nim do sklepu, dość daleko, i aż nie chciałam zsiadać, mega wygodny :P
No właśnie nowy kupiłam! 😜 Dam, jak do mnie wpadniesz, bo do kierzbunia go nie biorę - za ładny! Nie mam pojęcia po ile są używane, wiem że jest ich dużo w tym sklepie, i są ładne 😉
ho ho, zaszalałam i kupiłam panterowe getry miss selfridge oraz hmm , powiedzmy dziwne, szerokie, zwiewne coś do nakladania na bluzkę z Top Shopu. oczywiście w ciuchu 🙂