Anonimowi Zakupoholicy

Lotnaa   I'm lovin it! :)
24 marca 2010 11:18
😀 bialy, ale kilka godzin siedzialam i zastanawialam sie nad srebrnym, ktory jest naprawde pieknie wykonczony. Ale klawiatura numeryczna w tym modelu zadecydowala.
Juz sie nie moge doczekac, moj stary laptop padl ponad tydzien temu i po prostu usycham. Ahh, to uzaleznienie  🤔wirek:
Ada   harder. better. faster. stronger.
24 marca 2010 14:54
Lotnaa, niech dobrze służy  😀 Też się zastanawiałam na Sonym ale wkońcu zrezygnowałam go koniecznie chciałam ciemny a te modele, które mnie interesowały były tylko właśnie w jasnych kolorkach.

W ramach tego że idzie wiosna (a w zasadzie mogę śmiało powiedzieć że u mnie od kilku dni jest):

-sztyblety Cavallo

Ada - bardzo elegancko się prezentują 🙂
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
24 marca 2010 15:28
Ada są super. Mój ideał poprostu. Gdzie kupowałaś, i ile cie kosztowały, jeśli można widzieć?
😜
Ada, będziesz zadowolona
mam takie chyba od roku, mało w nich jeżdżę bo mam oficerki ale sprawują się super
Ada   harder. better. faster. stronger.
24 marca 2010 18:22
Cierp1enie,  😉

arivle, dzięki  :kwiatek:
Kupowałam w cavallo.szczecin.pl, dałam za nie 440zł ale widzę że już dzisiaj cena jest 480zł

korsik, powiem tak, spodziewałam się że jak otworze pudłeko to będzie "łał" ale nie było.
Oczywiście podobają mi się i pewnie nawet widząc je wcześniej kupiłabym je ale jakoś tak jak na nie popatrzyłam to wydały mi się drogie  😉
Mam niedzieję że będą się dobrze sprawować  😉
cieciorka   kocioł bałkański
24 marca 2010 19:08
witajcie zakupoholicy, potrzebuję waszej rady!
potrzebuję letniej, niezobowiązującej sukienki niemini 😉
spódnicy też potrzebuję ale jedyna która mi się podobała pochodziła z united colors of benneton i kosztowała trochę za dużo jak dla mnie. ale śliczna była- w stylu safari, jeśli wiecie, o co mi chodzi, w kolorach do wyboru: beż, brąz, khaki z cienkim brązowym paskiem.

zrobiłam zdjęcia sukienkom które mi się podobały, teraz jeszcze kombinuję skąd wziąć pieniądze, bo moja karta płatnicza nie działa ;/ a nawet jeśli, to dużo tam nie ma.

1. z działu dziecięcego. czymś mnie ujęła, ale czy nie jest przypałowa?
2. na wieszaku się jej bałam, ale jak przymierzyłam spodobała mi się, czegoś podobnego szukałam
3. podoba mi się... nawet bardzo, ale nie tego z zamierzeniu szukałam
4. chyba zbyt poważna, mało letnia, ale najtańsza.

w jednych przymierzalniach zimno, w innych brudno, mam dość, chcę je mieć, nie mam kasy, mam straszny brzuch i sterczące kolana, muszę wrócić do regularnych treningów, moze to coś poprawi 🙁
 Za duże zdjęcia.

Zdjęć nie kasuje w drodze wyjątku by dyskusja nie straciła sensu. N.
Według mnie:

Pierwsza jest czadowa, taka wesoła i od razu humor się poprawia, jeśli jestes odważna i lubisz taki styl, to bierz!!
Druga bardzo ładna, taka dziewczęca, niewinna🙂
Trzecia nie mój typ
Czwarta też ładna, ale taka nieletnia, taka bardziej elegancka 🙂

Skąd ta pierwsza? Chce ja! 😀iabeł:
ciecior,
jesli to ma byc taka letnia sukienka, to zdecydowanie jestem za nr 3. 🙂 Super w niej wygladasz!
Według mnie 3 to nie krój dla Ciebie,
lepiej wyglądasz w takich jak krój 1 czy 2,  wyszczuplają bardzo fajnie i dzięki temu wyglądasz na pare kilo mniej!🙂
24 marca 2010 19:22
dzięki za odpowiedzi, czekam na więcej 🙂

1 i 3 są jakby spinane pod biustem. w obydwu w tym miejscy kończy się część górna i zaczyna dolna, pierwsza jest tam również wiązana, zawsze bałam się takich rozwiązań bo jestem w ramionach i klacie bardzo szeroka w stosunku do reszty proporcji. zwykle nie rzuca się to w oczy, ale nie lubię tego podkreślać, jednak w tych chyba nie ma takiego efektu, nie? przynajmniej nie razi.
zwykle więc dobierałam albo dopasowane w talii, lub takie, które optycznie powiększały moje stosunkowo wąskie biodra by zrównoważyć sylwetkę.
hm, ostatnia też jest spinana, ale ją chyba odrzucam, szkoda bo jest prawie o połowe tańsza, ale nie potrzebuję sukienki w takim stylu.
muszę wam trochę pomarudzić, bo nie ma kto ze ze mną iść żeby doradzić. 😉
szkoda, że sukienki które widziałam w necie po przymierzeniu okazują się totalnie nie dla mnie :P
cieciorka  w 1 wyglądasz cudnie
cieciorka numer jeden jest moim numerem jeden 😜
edit: skarpety wymiatają 😂
cieciorka, mow lepiej skąd ta pierwsza  😀iabeł:
24 marca 2010 19:45
nie pamiętam jak się nazywa sklep  😡 wiem tylko, jak do niego trafić
Smaku mi narobiłaś   🤬
Dlatego skoro ja jej nie mogę mieć, to ty ją kup!
Swoją drogą, jaka cena? :kwiatek:
cieciorka, bierz pierwsza, wcale nie jest przypalowa, a poza tym styl marynarski w modzie(tak mi sie ona kojarzy) 😀
Zu   You`ll ride my rainbow in the sky
24 marca 2010 21:02
a ja bedę inna 😀
we wszystkich ładnie, 4 zupełnie nie na lato, jednak najbardziej mi się podobasz w 3  😡 🙂
In.   tęczowy kucyk <3
25 marca 2010 02:59
Depilator, strój do tańca i lecę przekopywać allegro 😎
Lotnaa, bedziesz zadowolona 🙂 serwis też jest super  😎 brat popsuł w Vaio matryce  😂 i poszedł do serwisu, wrócił naprawiony,  wyczyszczony bardzo dokładnie, dali nam szmatkę do czeszczenia i w ogóle łał.
nie to co hp  🙄 ponad pół roku nie dali nam konkretnej odpowiedzi czy zrobią mi laptopa na gwarancji, ale się wykłóciliśmy, bo winy naszej nie było, tylko wada laptopa (pod wpływem tego, że laptop się bardzo przegrzewał, zawisy się rozszczelniły - nic połamanego nie było...  🤔wirek: )... koniec końców, mama (bo ona się tym zajmowała) zaszła ich w inny sposób i musieli go zrobić... ale wrócił w stanie, ugh. brudny (a pojechał czysty), porysowali mi go co nie co...  😲
yga   srają muszki, będzie wiosna.
25 marca 2010 12:46
cieciorka- 1! a jak Ci sie znudzi to mozesz mi oddać  🤣
In - pokaż strój do tańca 🙂  :kwiatek:
Lotnaa   I'm lovin it! :)
25 marca 2010 16:37
cieciorka, 1 i 3  🙂

Nirv, mam nadzieje  😀 do tej pory mialam Fujitsu Siemens, po 2,5 roku czesciowo posypala sie matryca, a niedawno siadl caly windows.
Mam go dostac w sobote, juz nie moge sie doczekac. 
Wiecie może gdzie można kupić białą bluzę w różnokolorowe kropki (różowy zielony żółty niebieski) ze ściągaczami na dole i przy rękawkach , z kapturem? Ostatnio widziałam taką na lasce i strasznie mi się spodobała . Te kropki miały średnicę koło 7 cm? Bardzo proszę o pomoc :kwiatek:
sfeter (czytaj sweter) popełniłam ;-)
szary, obcisły na guziczki metalowe...
bardzo "si" zwłaszcza, ze przeceniony  🏇
WRESZCIE
rower holender Batavus, fioletowy, cuuudny, wymarzony. No.
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
27 marca 2010 22:23
cieciorka 1 i 4  😎 ja kocham czarne proste sukienki, a pierwsza jest super na lato
Papi, Pokaż koniecznie!
28 marca 2010 00:03
Edytka, czarne, klasyczne, proste sukienki sa piekne. ale ta jest brązowa, a ja szukam czegoś koniecznie letniego.

stanęło na nr 3. 😎 walczyłam na dwójką, bo mam chrapkę na coś zwiewnego, ale może w przyszłości trafię na coś ciekawego 😉
Cieciorka a sprawdziłaś, w jakim sklepie znalazłaś 1?  👀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się