A mi się podobał wywiad z Rapcewiczem. Jakoś tej wyższości nie odczułam. Ani tym bardziej farmazonów. Za to na pewno szczerość, której większości ludzi z końskiego światka brakuje.
Ogólnie dla mnie bardzo pozytywny, sympatyczny wywiad. Ale cóż, każdy szuka po wypowiedziach innych tego, czego sam oczekuje...
ale tak jest i chociaż nie mam osobiście przekonania do Michala, to z tym akurat się zgadzam. Pokażcie mi innych jeźdźców GP startujących na takim poziomie i z takimi wynikami. To oni swoją ciężką pracę przecierają nam szlaki za granicą i pokazują sędziom, że Polacy nie są przeciętni i chwala im za to 🙇
No niestety na chwilę obecną prawda jest jaka jest i nie ma o czym dyskutować. A że Michał Rapcewicz ma pełną świadomość swojej wartości i tego czego dokonał własną praca i wysiłkiem - cóż, przynajmniej nie ma fałszywej skromności.
No niestety na chwilę obecną prawda jest jaka jest i nie ma o czym dyskutować. A że Michał Rapcewicz ma pełną świadomość swojej wartości i tego czego dokonał własną praca i wysiłkiem - cóż, przynajmniej nie ma fałszywej skromności.
są też inni ludzie, którzy znają swoją wartość - miałam okazję obserwować lepszych ujeżdżeniowców przy codziennych zajęciach i zachowywali się jak normalni ludzie, nie unosząc się 1,5 metra nad ziemią i nie kreując się na półbogów
wszystko zależy od klasy, ale z tym to się człowiek rodzi
Eee tam, jak dla mnie byłoby to wywyższanie się gdyby napisał tylko osobie - a on stwierdził fakt - na świecie z polskich ujeżdżeniowców liczą w tej chwili się tylko oni i tyle.
Zresztą można posłuchać czasem zawodników/trenerów - jacy to oni są najlepsi i genialni a reszta to dno - tyle, że mówią to w gronie zazwyczaj popleczników i wielbicieli. Często gęsto bez poparcia w sukcesach sportowych. A taki Rapcewicz powiedział to głośno na łamach pisma ogólnopolskiego i zaraz wielka "afera" 😉
jasne, wyślę później 😉 mój skaner odmówił współpracy, ale dałam koleżance i zeskanuje to powysyłam jak ktoś będzie chciał 😉
ja też uważam, że po prostu stwierdził fakty w tym wywiadzie 😉 na początku miałam do niego mieszane uczucia, ale później doszłam do wniosku, że ma rację 😉 tak dość dobitnie powiedziane, ale czysta prawda 😉
edit : zmieniłam 2 zdania, były zupełnie bez sensu 😀
Jeszcze wracając do wywiadu Rapcewicza. Zeskanowałam! 🏇
Skoro gdzieś są lepsi od niego i Milczarek to gdzie oni są? A szacunek i pełen podziw należy się obu zawodnikom, bo faktem jest, że tylko oni jeżdżą GP na światowym poziomie.
Łosiowa nic sie nie stalo, poprostu Parzival ogral Totilasa nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz. Co do Rapcewicza i wywiadu to szczerze jaka tam wyzszosc? Jakby gadal ze jest the best a reszta fuj a jezdzil by na polskim podworku i robil takie o wyniki, ok. Ale on goni swiatowa czolowke, ludzie sie z nim licza, szanuja go. Tak samo z p.Kasia. Jaka to wyzszosc to poprostu fakt i tyle.
Żaneta Skowrońska i Right Now Aleksandra Mołodecka i Cantroon Jan Gawecki i Quest Ilona Janas i Soplica Joanna Miłosz i Fantast Magdalena Łodzińska-Jurklewicz i Liberty Champ