Horsiaa te buty ala podwyższane baleriny obłęd! Można wiedzieć gdzie zakupiłaś? :>
Nie pamiętam jak sklep się nazywał, to chyba jakiś zupełnie nowy sklep. Buty są firmy Aierfei. Widziałam na allegro je(stąd mam zdjęcia😉 ) z tym, że wydaje mi się, że to jakieś niezłe podróbki bo napis ten biały mają inny, moje zamiast always mają aierfei. Jak będę następnym razem w galerii Orkana to zobacze jak się nazywa ten sklep.
korzystając z wiosennego jarmarku zakupiłam tonę pysznego żarcia 😜 -sery litewskie z kminkiem, bez kminku, z bazylią, bez bazylii... -kiełbachy swojskie -miody -pycha ogórki no obłęd w ciapki! 😅
ciężko będzie się znowu przestawiać na te paskudztwa z supermarketu... 🙄
oblookałam sobie spodnie w ZARA (wracam), i wpadnę do Venezii celem oblookania czy nie ma tam butów w stylu JapanStyle ;-) mam też upatrzony sweterek ;-)
A ja dziś wyskoczyłam sobie tak niewinnie na zakupy 😵 i wróciłam z: > Eskadronem Niciakiem Smerfowym. > Spodniami dresowymi Hello Kitty 😍 > 2 bluzkami z H&M No a miałam oszczędzać....no poprostu nie potrafie;/
Obcas 10,5 platforma 2 ale wlasnie taki typ to buty najwygodniejsze na swiecie 🙂 kupilam sobie rok temu wlasnie takie mega wysokie z NINE WEST obcas 12 platforma 2,5 hehe po lesie w nich biegalam 🙂 Sa bardzo stabilne 🙂