Anonimowi Zakupoholicy

Dodofon - i jak tam zakupy? Udane?
cyntia - śliczne te sukienki 😍
A ja już mogę się oficjalnie pochwalić naszym ostatnim zakupem - srebrnym Renault Megane  😅 🏇 😅

eee, tam
bida w sklepach..
znaczy duzo rzeczy, ale ja mam masakryczny gust
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
17 marca 2010 21:47
Kochani Zakupoholicy!
Czy w H&Mie są teraz jakieś ładne sukienki? Takie bardziej wyjściowe? Muszę kupić jutro jakąś sukienkę, a najbliżej domu mam właśnie h&m.
:kwiatek:

EDIT:: Najlepiej, żeby pasowały do niej czarne albo fioletowe buty, bo nie mam kasy na nowe buty.  🙄
In.   tęczowy kucyk <3
17 marca 2010 21:51
arivle, wydaje mi się, że właśnie w h&m ostatnio widziałam śliczną granatową sukienkę, do tego tanią : P
17 marca 2010 21:54
In. Dzięki, mam nadieję, że nie bombkę, bo w bombkach wyglądam jak gruba bania, mimo, że strasznie mi się podobają.  🤬
Już wiem, że nie będę jechać tak zupełnie na marne.  💃
In.   tęczowy kucyk <3
17 marca 2010 21:57
Nie, nie bombka na pewno 🙂
In. Dzięki, mam nadieję, że nie bombkę, bo w bombkach wyglądam jak gruba bania, mimo, że strasznie mi się podobają.  🤬
Już wiem, że nie będę jechać tak zupełnie na marne.  💃

też widziałam ostatnio fajne. Sama szukam dla siebie fajnej kiecki, w której nie będę wyglądać jak wieloryb. Mam 2 tyg, bo potrzebuję jej na chrzciny Julci.
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
18 marca 2010 15:52
smarcik, skoro sama kupujesz siodło, co twojej mamie do tego?

czasem wypada pójść na kompromis  😉 ona mi konia kupiła, to ja mogę się poświęcić i jeździć w siodle wszechstronnym, zamiast ujeżdżeniówce, skoro jej takie bardziej pasuje  😉

żeby nie było off-topu: kupiłam żółty cień Inglot  💘 a rodzice szarpnęli się na nowe drzwi w całym mieszkaniu- tylko nie wpadli na to, że ciemne drzwi nie pasują do jasnych mebli i podłóg  🙄 😁
majek   zwykle sobie żartuję
18 marca 2010 16:19
arvile, ja ostatnio kupiłam czarną ładną sukienkę w h&m, a jestem pasztecik.
18 marca 2010 17:17
Sukienka kupiona. Ale nie mogŻam się zdecydować między trzema sokienkami, kompletem spodnica + bluzka a kompletem sopdnie + bluzka.
Stwierdziłam, że to ostatnie będzie za mało eleganckie, jak tylko dostane napływ gotówki to kupie ten zestawm na jakies imprezy, bo byl boski  💘
Do spodnicy nie miałam reszty, bo bluzka była średnia, a i buty jakie mam nie za bardzo pasowały.
Z sukienkami było prościej, bo poporostu 2 nie byly w moim rozmiarze (M jest za duze w XS się opina strasznie)
Kupiłam śliczną letnią czarną sukienkę w róże, ale nadal mam opory czy na galę nie jest za bardzo odkryta... No ale pasuja do niej czarne jak i fioletowe buty.

Zakupione też kolczyki i wiązany pasek  😍 🤔wirek:
ogłowie
czaprak Fair Play Opal Bananowy i owijki od xxagaxx  :kwiatek:
pas do lonżowania od ninevet(mam nadzieję, że już niedługo będzie u mnie, bo poczta nam coś utrudnia transakcję :icon_rolleyes🙂

czarny płaszczyk z no comment

torebkę na allegro

buty sportowe

i nieplanowany ani trochę zakup(tak przy okazji kupowania płaszczyka na wiosnę zauważyłam nowy sklep z obuwiem :hihi🙂
I tylko czekam na wiosnę żeby móc w nich chodzić 😜

Horciakowa   "Jesteś lekiem na całe zło..."
18 marca 2010 19:16
Horciakowa - gratulacje z okazji kupna auta
- dzięki

ostatnio:
-zielony czaprak od polonez
-mitenki od Strzygi
arivle- pochwal się  😜

kupiłam -

pad i owijki różowe od Zairki
uwiąz różowo szary- od Ninevet
błękitny czaprak Equi Theme Alcantara i owijki Escapade - od Klami
błękitny czaprak tattini - od natt92
18 marca 2010 20:00
Cierp1enie postaram się jutro cyknąć jakąś fotkę.  😀
😅 no to super ! czekam z niecierpliwością
19 marca 2010 14:08
Sukienka  wieszaku:

I na mnie:
Przepraszam, ze flesz, ale tylko w przedpokoju mam lustro, a tam jest ciemno strasznie.

(ale mam grube nogi  😵 )
okwiat   Я знаю точно – невозможноe возможно!
19 marca 2010 19:17
arivle jeśli Twoje nogi są grube to ja od dziś jestem baletnicą. Gdybym miała taką figurę kupiłabym sobie taką samą sukienkę  😜 A tymczasem... Dziś przyjechałam w odwiedziny do mamy, a ta zabrała mnie na zakupy i...  😁 Sami zobaczcie:

Ryłko 229zł moje wymarzone buty  😜

Również Ryłko i przecena butów zimowych z 309zł na 185zł. Moje mają kolor szary.

I hit Solo Femme 😁 Pierwsze w życiu buty na TAKIM obcasie  😂 Mega przecena z 420 na 210zł!  😅 Mam nadzieję, że za rok zimą się w nich nie połamię  😁 Kocham przeceny  😍

Poza butami dostałam dwie sukienki z nowej kolekcji BIALCONU (niestety, ponieważ moja mama pracuje w tej firmie, to 70%moich ciuchów pochodzi właśnie stamtąd) ale na razie zdjęć nie mam  😉 Dobrze jest czasem pojawić się w domu po tak długiej przerwie  😁
okwiat, piękne buty - te kozaki,
jeśli obcas stabilny to będzie sie w nich super chodziło
19 marca 2010 19:24
Okwiat- pierwsze bomba, ostatnie też fajne 🙂

Oj tak, (napewno) jesteś baletnicą, bo ja mam grube nogi.  😂
poza tym arivle,
jak sie nosi takie beznadziejne nie wiem co to - gacio-spodnie co skracają nogi... to sie nie ma co dziwić, ze sie wydają grubsze

nogi masz niezłe ;-)
Moon   #kulistyzajebisty
19 marca 2010 19:28
Horsiaa te buty ala podwyższane baleriny obłęd!
Można wiedzieć gdzie zakupiłaś? :>

Te Okwiatowe kozaki też śliczne, tylko ile bym dała, żeby moje łydki były grubsze i żeby każde kozaki mi nie odstawały... o.O

I popełniłam ostatnio Jarpolowego szafira...  😍
oglądam te buty na allegro - japan style...
podobają mi się
jestem ciekawa jakości...

kupił ktoś? ma ktoś?
Zu   You`ll ride my rainbow in the sky
19 marca 2010 19:47
Dodofon teraz wszystko jest "japan style"  😁
Dodofon teraz wszystko jest "japan style"  😁

rozwiń temat...
ja mam 36 lat - zatrzymałam sie na spodniach pyramidach ;-)

to mi sie podoba z japan style = cokolwiek to znaczy
http://www.allegro.pl/item959879483_japan_style_futerko_czarne_szare_brzoskwinia.html
arivle - no sukienka śliczna, a Twoje nogi wcale nie są grube  🤬
Zu   You`ll ride my rainbow in the sky
19 marca 2010 20:30
ja też nie za bardzo wiem, ale na allegro jest tak wszystko opisane  😁
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
19 marca 2010 20:47
poza tym arivle,
jak sie nosi takie beznadziejne nie wiem co to - gacio-spodnie co skracają nogi... to sie nie ma co dziwić, ze sie wydają grubsze

święta racja! strasznie mnie te wszystkie legginsy denerwują- w sklepach tego pełno, a na nogach wygląda okropnie. Chciałam kupić normalne rajstopy we wzory to oczywiście nigdzie nie ma, za to legginsów do wyboru do koloru!

a teraz jeszcze jest jakaś dziwna moda, i to często u dziewczyn, których figura pozostawia wiele do życzenia, na chodzenie bez spodni  🙄 tzn same legginsy, i to często takie cieniutkie, i jakaś krótka bluzka. Za grosz poczucia estetyki..
19 marca 2010 21:00
Legginsy zalozone tylko dlatego, ze nie mialam w obecnej chwili zadnych rajstop pod reka. Czasem je nosze, ale tylko do kozakow, lub pod nie czarne skarpetki, zeby nie bylo widać, ze to leginsy.
cieciorka   kocioł bałkański
19 marca 2010 21:46
okwiat, pierwsze boooomba, ale pozostałe nie podobają mi się  😂
kujka   new better life mode: on
20 marca 2010 07:34
cieciorka, mi tez sie podobaja tylko te pierwsze (sliczne sa!)
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się