AMP,MPSzW-wszystko o studenckich zawodach
dlatego napisałam 'kwalifikacje', chociaż takie słowo właśnie było użyte jak dowiadywałam się o tych zawodach 🙂 - wychodzi, że to wewnętrzna sprawa każdej sekcji, więc zmykam.
Przejrzałam teraz na spokojnie propozycje i mam w związku z tym następujące pytania(może ktoś z Was będzie umiał na nie odpowiedzieć):
-czy na MWiM obowiązuje taki sam podział na profi w skokach jak na Mistrzostwach Polski?Tzn. posiadanie 3 klasy sportowej?
-czy to prawda,że aby jechać na AMP profi trzeba pokazać podbitą 3 klasę?
-czy na HMWiM można jechać na dwóch koniach skoki czy tak samo jak na AMP tylko na jednym?
??
Ja też mam pytanie, czy potrzebna jest legitymacja AZS? Średnio chce mi się ją wyrabiać na 1-dne zawody....
Z tego co wiem to jest potrzebna.
A ile teraz kosztuje? Miałam przerwe w studiach i nie jestem na czasie
Koniczka, jak się ją teraz wyrabia? Na uczelni czy jak?
A na jakiej uczelni studiujesz? Jeśli na UW to się ją wyrabia w AZSie (znajduje się przy Małym Dziedzińcu obok Campusu Głównego), kosztuje 70zł i w tym masz ubezpieczenie. Wyrabia się prosto bo idziesz ze zdjęciem i kasą, wypełniasz druczek i dostajesz legitymację.
To nie pomogę, musisz się po prostu udać do swojego AZS i się dowiedzieć.
majeczka,w zeszłym roku było ok.50zł.Tak jak mówi koniczka-wypełniasz druczek,dajesz zdjęcie i Ci wyrabiają legitymację.
Już mi to nie potrzebne bo się okazuje że studenci podyplomówek nie mogą jechać... super nie? ograniczenie jest do 28 roku życia a na AMP jak były w starej miłosnej to starsi jechali i nikt się nie czepiał aj do bani...
😲 😲 😲
w zeszłym roku bylo chyba tak ze nawet pracowniki uniwerków mogli startować !
ale nie fajnie ze w tym roku takie ograniczenia 🤔wirek:
bo pracownicy mogą a studenci podypl nie...
Głupie to, mi się tez zdaje że w miłosnej jechali i starsi studenci, a nie tylko do 28 roku życia. Może robią takie ograniczenia bo co roku zgłasza się coraz więcej par...
Ten regulamin jest od zawsze tylko nikt go nie przestrzega 😉
Jedyny problem to taki że nie mam legitymacji studenckiej a jedynie indeks... 👿
Nie ogarniam dlaczego pracownik uczelni może a student studiów podyplomowych nie, no ile razy mogę robić magisterke? 😁
Drodzy troszkę się mylicie.
Miłosna była dwa lata temu a wtedy był inny regulamin AMP (MPSzW).
Regulamin ogólny AMP nie dotyczy tylko jeździectwa ale i innych dyscyplin.
Ograniczenie nie wzięło się z tego że z roku na rok jest coraz więcej par.
Regulamin ogólny AMP jest dość ostro przestrzegany gdyż nie organizator weryfikuje dane lecz komisja z poza regionu.
Rok temu we Wrocławiu był komisarz z Warszawa.
A co do pracowników uczelni .. ktoś tak wymyślił i tak jest. Nie ma co płakać tylko trzeba się pogodzić.
Zawsze można atakować Zarząd Główny AZS dlaczego tak ustalił.
grembus, nikt tu nie płacze i wieszać się z tego powodu też nie mam zamiaru mam większe aspiracje w życiu niż zawody akademickie... a że fajnie się spędza na nich czas to chciałam jechać to wszystko
A do AZS zaraz maila naskrobie z pytaniem dlaczego pracownicy mogą a studenci podypl nie, po prostu bardzo mnie to ciekawi!
czy może ktos sie orientuje czy w tym roku odbędą sie akademickie mistrzostwa wielkopolski?
albo ktos wiec cos na temat tego jak bylo np rok temu?
bo azs nadal milczy, a trener sie niecierpliwy kiedy dam mu cos znac....
pozdrawiam wszystkich studentow i juz nie studentow😀
Kto z Was wybiera się na Akademickie Mistrzostwa Warszawy i Mazowsza?Ja planuję jechać,ale strasznie nie podoba mi się program-czyli to,że jeden przejazd rano a drugi wieczorem.Średnio chce mi się tak konia wozić,ubierać,rozprężać.
ja pojadę na rundę otwartą,ale nie wiem czy na pierwszy raz jechać 90 i 110 czy 100 i 115. Jakoś bez sensu
No dla mnie cały program jest bez sensu😉ja na Twoim miejscu bym wyżej pojechała😉
Forta, no proszę Cię to jest 5 cm Twój Rudzielec jest the bestciak ja nie wiem nad czym się jeszcze zastanawiasz;-)
A program jest beznadziejny -to fakt. Po co jest to rozbite na dwa starty jeden rano drgi po południu?
Nie mam pojęcia po co:/Chyba po to,żeby więcej osób za boks zapłaciło.Ja właśnie zastanawiam się jak to zorganizować,bo chciałam jeszcze jakoś na uczelnie na zajęcia podjechać a takie wożenie raz rano,raz wieczorem to tylko strata czasu:/
majeczka tylko mój debeściak nie startował od września 😉
nie lubisz miłosnej to nie będę Cię zapraszać na próbę w niedziele, ale widziałam Go trochę na zawodach i myślę że sobie poradzi;-)
Miłosną lubię bardzo, ale w sezonie letnim, więc już niedługo się u Was zjawię 😅
sorry, za 🚫
Ja pewnie nie wystartuję bo strasznie mi się nie chce 😉 Za to możliwe, że pojawię się w niedzielę w roli luzaka 🙂
Nie startował,ale w domu skacze,więc myślę,że taka wysokość nie będzie dla niego problemem🙂
Koniczka,mi szczerze mówiąc też się odechciewa-tylko i wyłącznie przez program.
Oddajcie mi legitke leniuchy 🏇
Nie no faktycznie popatrzyłam raz jeszcze na ten program-mało sensownie