AMP,MPSzW-wszystko o studenckich zawodach

kpik   kpik bo kpi?
11 marca 2010 21:55
dlatego napisałam 'kwalifikacje', chociaż takie słowo właśnie było użyte jak dowiadywałam się o tych zawodach 🙂 - wychodzi, że to wewnętrzna sprawa każdej sekcji, więc zmykam.
Koniczka   Latam, gadam, pełny serwis! :D
12 marca 2010 19:25
Łeeee Ny na profi? Lypa
Przejrzałam teraz na spokojnie propozycje i mam w związku z tym następujące pytania(może ktoś z Was będzie umiał na nie odpowiedzieć):
-czy na MWiM obowiązuje taki sam podział na profi w skokach jak na Mistrzostwach Polski?Tzn. posiadanie 3 klasy sportowej?
-czy to prawda,że aby jechać na AMP profi trzeba pokazać podbitą 3 klasę?
-czy na HMWiM można jechać na dwóch koniach skoki czy tak samo jak na AMP tylko na jednym?

??
majeczka   Galopem przez życie!
20 marca 2010 20:39
Ja też mam pytanie, czy potrzebna jest legitymacja AZS? Średnio chce mi się ją wyrabiać na 1-dne zawody....
20 marca 2010 20:42
Z tego co wiem to jest potrzebna.
20 marca 2010 21:14
A ile teraz kosztuje? Miałam przerwe w studiach i nie jestem na czasie
Koniczka, jak się ją teraz wyrabia? Na uczelni czy jak?
20 marca 2010 21:17
A na jakiej uczelni studiujesz? Jeśli na UW to się ją wyrabia w AZSie (znajduje się przy Małym Dziedzińcu obok Campusu Głównego), kosztuje 70zł i w tym masz ubezpieczenie. Wyrabia się prosto bo idziesz ze zdjęciem i kasą, wypełniasz druczek i dostajesz legitymację.
20 marca 2010 21:32
AWF
20 marca 2010 21:33
To nie pomogę, musisz się po prostu udać do swojego AZS i się dowiedzieć.
majeczka,w zeszłym roku było ok.50zł.Tak jak mówi koniczka-wypełniasz druczek,dajesz zdjęcie i Ci wyrabiają legitymację.
22 marca 2010 21:30
Już mi to nie potrzebne bo się okazuje że studenci podyplomówek nie mogą jechać... super nie? ograniczenie jest do 28 roku życia a na AMP jak były w starej miłosnej to starsi jechali i nikt się nie czepiał aj do bani...
😲 😲 😲
w zeszłym roku bylo chyba tak ze nawet pracowniki uniwerków mogli startować !
ale nie fajnie ze w tym roku takie ograniczenia  🤔wirek:
22 marca 2010 22:29
bo pracownicy mogą a studenci podypl nie...
Głupie to, mi się tez zdaje że w miłosnej jechali i starsi studenci, a nie tylko do 28 roku życia. Może robią takie ograniczenia bo co roku zgłasza się coraz więcej par...
23 marca 2010 06:59
Ten regulamin jest od zawsze tylko nikt go nie przestrzega  😉
Jedyny problem to taki że nie mam legitymacji studenckiej a jedynie indeks... 👿
Nie ogarniam dlaczego pracownik uczelni może a student studiów podyplomowych nie, no ile razy mogę robić magisterke? 😁
Drodzy troszkę się mylicie.
Miłosna była dwa lata temu a wtedy był inny regulamin AMP (MPSzW).
Regulamin ogólny AMP nie dotyczy tylko jeździectwa ale i innych dyscyplin.
Ograniczenie nie wzięło się z tego że z roku na rok jest coraz więcej par.
Regulamin ogólny AMP jest dość ostro przestrzegany gdyż nie organizator weryfikuje dane lecz komisja z poza regionu.
Rok temu we Wrocławiu był komisarz z Warszawa.

A co do pracowników uczelni .. ktoś tak wymyślił i tak jest. Nie ma co płakać tylko trzeba się pogodzić.
Zawsze można atakować Zarząd Główny AZS dlaczego tak ustalił.
24 marca 2010 07:50
grembus, nikt tu nie płacze i wieszać się z tego powodu też nie mam zamiaru mam większe aspiracje w życiu niż zawody akademickie... a że fajnie się spędza na nich czas to chciałam jechać to wszystko
A do AZS zaraz maila naskrobie z pytaniem dlaczego pracownicy mogą a studenci podypl nie, po prostu bardzo mnie to ciekawi!
czy może ktos sie orientuje czy w tym roku odbędą sie akademickie mistrzostwa wielkopolski?
albo ktos wiec cos na temat tego jak bylo np rok temu?
bo azs nadal milczy, a trener sie niecierpliwy kiedy dam mu cos znac....
pozdrawiam wszystkich studentow i juz nie studentow😀
Kto z Was wybiera się na Akademickie Mistrzostwa Warszawy i Mazowsza?Ja planuję jechać,ale strasznie nie podoba mi się program-czyli to,że jeden przejazd rano a drugi wieczorem.Średnio chce mi się tak konia wozić,ubierać,rozprężać.
ja pojadę na rundę otwartą,ale nie wiem czy na pierwszy raz jechać 90 i 110 czy 100 i 115. Jakoś bez sensu
No dla mnie cały program jest bez sensu😉ja na Twoim miejscu bym wyżej pojechała😉
25 marca 2010 21:17
Forta, no proszę Cię to jest 5 cm Twój Rudzielec jest the bestciak ja nie wiem nad czym się jeszcze zastanawiasz;-)
A program jest beznadziejny -to fakt. Po co jest to rozbite na dwa starty jeden rano drgi po południu?
Nie mam pojęcia po co:/Chyba po to,żeby więcej osób za boks zapłaciło.Ja właśnie zastanawiam się jak to zorganizować,bo chciałam jeszcze jakoś na uczelnie na zajęcia podjechać a takie wożenie raz rano,raz wieczorem to tylko strata czasu:/
majeczka tylko mój debeściak nie startował od września  😉
25 marca 2010 21:39
nie lubisz miłosnej to nie będę Cię zapraszać na próbę w niedziele, ale widziałam Go trochę na zawodach i myślę że sobie poradzi;-)
Miłosną lubię bardzo, ale  w sezonie letnim, więc już niedługo się u Was zjawię  😅
sorry, za  🚫
25 marca 2010 21:41
Ja pewnie nie wystartuję bo strasznie mi się nie chce 😉 Za to możliwe, że pojawię się w niedzielę w roli luzaka 🙂
Nie startował,ale w domu skacze,więc myślę,że taka wysokość nie będzie dla niego problemem🙂

Koniczka,mi szczerze mówiąc też się odechciewa-tylko i wyłącznie przez program.
25 marca 2010 22:10
Oddajcie mi legitke leniuchy 🏇
Nie no faktycznie popatrzyłam raz jeszcze na ten program-mało sensownie
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się