dziewczyny myślicie ze impuls deepblue będzie sie zlewał na karej?? bo na ciemno/skarogniadym wygląda obłędnie http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/22/499#i bo mam wybor zamienic mojego impulsa nugata wlasnie na deepblue i nie wiem co robic...z jednej strony tez czaprak mi sie bardzo podoba a z drugiej zeby nie bylo jak ze strip inem 🙄 moze mi ktos ja przyodziac w ten czaprak?
Zairka wydaje mi sie ze będzie się zlewał ALE jak juz sama mówiłaś koń nie jest Twój , prędzej czy później go zmienisz a jak czaprak Ci sie podoba to bierz 😉
Zairka a mi się wydaję, że lamówka go fajnie oddzieli od konia i będzie wyglądał bardzo fajnie! 😉 ale ja w sumie zostawiłabym sobie nugata i dodatkowo wzięła deepblue bo są obłędne 😍
Zairka mam nugata i deepblue - i oba na karym wyglądają świetnie nic się w realu nie zlewa niestety nie posiadam zdjęć, ale na Twoim miejscu szczerze zostawiła bym sobie nugata i dokupiła deepblue 🙂
Ps. Stripe In - Ładny 🙂 ale ja osobiście w nich nie gustuje.
no a ja liczylam na odpowiedzi ala ciska 😉 tak bedzie sie zlewal 😂 ehh musze to jeszcze przemyslec, dokupic pewnie tylko sponsora musze sobie znalezc 😉
ja kiedys lubiłam bardzo HKM-y ale teraz one sa juz drozesz niż 50, mialam 2 ary Jump tecow i jak na ta cene tez nie byly zle ale teraz tez podrozały, super sa lamicelle teraz chyba fair play. Chodzi mi o polary bo akrylowych nie uzywam
a ja normalnie udusze insanity!! wstawila taka piekna fotke z jej kolekcja...i zakochalam sie w eskadronie wine!! i juz kombinuje jak go zdobyc! musze go miec... 😵
gdzie insanity wstawila ta fotke ze przeoczylam 👀 mi sie wine podoba ale briliant 😜 ale ze teraz wychodzi nowa kolekcja z czerwienia to sie wstrzymuje w dalszym ciagu 😉
Na chwilę obecną tylko Mustang - za tydzień Equishop ma już mieć nową kolekcje na stanie. - Ja chyba doszłam do wniosku, że stare kolekcje bardziej mnie do siebie ciągną. Poluję na polo pad z kolekcji moon 😉