KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
15 lutego 2010 14:10
Ogromne dzięki  :kwiatek: :kwiatek: 😀  jestem twoją dłużniczką 🙂

A mam pytanie w jakim to programie robisz ;>
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
15 lutego 2010 14:27
dziewczyny myślicie ze impuls deepblue będzie sie zlewał na karej?? bo na ciemno/skarogniadym wygląda obłędnie
http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/22/499#i
bo mam wybor zamienic mojego impulsa nugata wlasnie na deepblue i nie wiem co robic...z jednej strony tez czaprak mi sie bardzo podoba a z drugiej zeby nie bylo jak ze strip inem 🙄
moze mi ktos ja przyodziac w ten czaprak?

wątek zamknięty
Zairka wydaje mi sie ze będzie się zlewał ALE jak juz sama mówiłaś koń nie jest Twój , prędzej czy później go zmienisz a jak czaprak Ci sie podoba to bierz  😉
wątek zamknięty
olciiik   `Dzień dobry, kocham Cię`
15 lutego 2010 14:33
Zairka a mi się wydaję, że lamówka go fajnie oddzieli od konia i będzie wyglądał bardzo fajnie! 😉
ale ja w sumie zostawiłabym sobie nugata i dodatkowo wzięła deepblue bo są obłędne 😍
wątek zamknięty
Zairka bierz, a jak ci się nie będzie podobał to chętnie odkupię  😉
wątek zamknięty
Aliczka - nie ma sprawy🙂 a wszystko robię w Photoshopie, zabawa w wycinanie (lassem najszybciej) + ustalenie kolejności warstw i gotowe😉

Zairka - kupuj! bo ja chętnie zobacze jak deep blue wyglądał będzie na karej🙂😉, a i prosze bardzo:

wątek zamknięty
mnie sie bardziej podoba niz ten Twoj stipe in 😉
wątek zamknięty
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
15 lutego 2010 14:54
Zairka mam nugata i deepblue - i oba na karym wyglądają świetnie nic się w realu nie zlewa niestety nie posiadam zdjęć, ale na Twoim miejscu szczerze zostawiła bym sobie nugata i dokupiła deepblue 🙂

Ps. Stripe In - Ładny 🙂 ale ja osobiście w nich nie gustuje.
wątek zamknięty
15 lutego 2010 14:58
no a ja liczylam na odpowiedzi ala ciska 😉 tak bedzie sie zlewal 😂
ehh musze to jeszcze przemyslec, dokupic pewnie tylko sponsora musze sobie znalezc 😉
wątek zamknięty
szukam jakiś w miarę tanich owijek polarowych/akrylowych, koniecznie 3.5m (powiedzmy do 50zł)
mozecie coś polecić? 
wątek zamknięty
15 lutego 2010 15:29
ja kiedys lubiłam bardzo HKM-y ale teraz one sa juz drozesz niż 50, mialam 2 ary Jump tecow i jak na ta cene tez nie byly zle ale teraz tez podrozały, super sa lamicelle teraz chyba fair play. Chodzi mi o polary bo akrylowych nie uzywam
wątek zamknięty
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
15 lutego 2010 15:58
Magdzior w jakim photoshopie jak można wiedzieć ? 😉
wątek zamknięty
a ja normalnie udusze insanity!! wstawila taka piekna fotke z jej kolekcja...i zakochalam sie w eskadronie wine!! i juz kombinuje jak go zdobyc! musze go miec... 😵
wątek zamknięty
15 lutego 2010 16:41
gdzie insanity wstawila ta fotke ze przeoczylam 👀
mi sie wine podoba ale  briliant 😜 ale ze teraz wychodzi nowa kolekcja z czerwienia to sie wstrzymuje w dalszym ciagu 😉
wątek zamknięty
Do "nasza konska kolekcja" wstawila (strona 10).

Noz przecie ja o brillancie mowie  😵 ale BEDE GO MIEC!! musze!
wątek zamknięty
olciiik   `Dzień dobry, kocham Cię`
15 lutego 2010 17:04
korsik patrzyłaś w okserze? w cenie 50 zł masz polary HH, JumpTec, HKM, a jeszcze tańsze Yorki.
http://www.okser.pl/owijki-c-67_139_115.html?page=1&sort=4a&op=list

😉

edit, dopiero teraz doczytałam że 3,5 m  😵

wątek zamknięty
CeraŁ   dużo dużo zmian..
15 lutego 2010 17:08
mam pytanie.. pewno było już o tym dużo... :P Ale jakie owijki pasują do Niciaka hazela ??? bardziej zależy mi na 3,5 m  :kwiatek:

A dzisiaj widziałam u kumpeli w stajni brillianta Lavender na gniadym i po prostu zciął mnie z nóg... zakochałam się..  😜  /wczas..../
wątek zamknięty
olciiik, patrzyłam wszystkie to 3m a ja potrzebuję 3.5 ) a z yorkw nawet nie ma kremowych  😉
wątek zamknięty
15 lutego 2010 17:30
korsik nie pisałas o jaki kolor Ci chodzi 😉
wątek zamknięty
ojej  😡

chodzi mi o kremowe  😉
wątek zamknięty
Myślicie, że w Gidranie będzie nowa kolekcja Eskadrona?
wątek zamknięty
Z tego co zauważyłam to oni chyba bardziej Anky i Euro-star 😉
wątek zamknięty
No szkoda, czyli Eskadron to tylko Mustang?
wątek zamknięty
Nie z Wawy to equishop i pewnie okser 😉
wątek zamknięty
Własnie o Wawę mi chodzi, stacjonarny sklep
wątek zamknięty
w Gidranie na pewno nie będzie eskadrona, więc zostaje mustang, inter api i stajnia
wątek zamknięty
Na chwilę obecną tylko Mustang - za tydzień Equishop ma już mieć nową kolekcje na stanie. - Ja chyba doszłam do wniosku, że stare kolekcje bardziej mnie do siebie ciągną. Poluję na polo pad z kolekcji moon 😉
wątek zamknięty
Mustang też nie ma na stanie, czekają dopiero aż przyjdzie.
wątek zamknięty
Forta, dzięki, szkoda że Inter Api tak daleko, ale myślę że może komuś będzie po drodze  😉
a gdzie jest Stajnia?
wątek zamknięty
Akkzi no to polujemy na to samo 😉 wine złapał mnie już jakiś czas temu (a jeszcze nie tak dawno w ogóle mi się nie podobał....) 😵

Korsik co do owijek to Zairka dobrze widzi - to lamicellowe miodowe, jaśniejsze od tych nr. 2424
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.