KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Ta....wiecie co? Mam dość. Mam serdecznie dość!!  Jedyny sklep który go jeszcze miał to był Equishop i tam też złożyłam swoje zamówienie.

Ale obawiam się, czy mi nie odpiszą, że "już go nie mają". Bo Equishop wystawia też towary na allegro i poprzez allegro ( bo tam też ich zagadałam) odpisali przed chwilą , że już nie ma.
Jeśli więc nie ma, to pewno nie ma. I nie chciało im się po prostu uaktualnić strony sklepowej. Więc se te zamówienie mogę wsadzić.  🤔

Dlaczego tak jest, że jak już się na coś zdecyduję, to tego NIE MA ?
Tam samo było z pomarańczowym cross in.
Mam jakiegoś pecha cholera jasna, czy co?

wątek zamknięty
Burza nie kokietuj, tylko pokazuj 😉
wątek zamknięty
Czy ja mam pecha, czy to wszystkie.. jedna jazda z cottonem Eskadrona i już zmechacony przy popręgu + odbarwiony (żadnego innego czapraka nie odbawiał mi popręg, nie mam oficerek) i zmechacony w dwóch miejscach pod siodłem... Co to ma być?
wątek zamknięty
tunrida, to znaczy ze ten pad nie byl dla Ciebie 🙂
wątek zamknięty
tunrida, pogadaj z Klami, to trzeba kupować a nie myśleć 😁

dziewczynka, jeszcze nie w moich łapskach ale proszę...

Oryginalnością się nie popisuję ale co tam ... 😀
wątek zamknięty
Tunrida Chociaż Ci go mocno odradzałam żałuje że go nie kupiłaś bo się obawiam co teraz zrobisz żeby go dostać.  😁 Dzisiaj pewnie masz noc nie przespaną  🤔wirek:
wątek zamknięty
Burza- dzięki. Będę gadać z kim się da i gdzie się da, bo teraz kiedy go może NIE BYĆ to ja go jak na złość jeszcze bardziej pożądam! Poczekam tylko co mi jutro odpiszą w związku z moim złożeniem zamówienia. I jak nie ma, to będę poszukiwać.

twój zielony ładny, ale mój żółty w paski byłby ładniejszy.  😕

Dramka- już patrzyłam, że są w USA  😉 Tylko ja tam nie umiem zakupów zrobić.  😉
wątek zamknięty
Burza, dobry wybor! Ale nie wiem czy ci bedzie ten odcień pasować ;P
wątek zamknięty
tunrida, łiii tam znajdź sobie coś ładniejszego 😉

armaquesse, nie wiem, włoże to się okaże 😀
wątek zamknięty
tunrida DL czy VSS chciałaś kupić? 🤣
wątek zamknięty
Burza Żałuje że się Ciebie nie posłuchałam jak mi go odradzałaś.. 🙇

OKAZJA PAD AWA 😅 http://www.horsepol.com.pl/index.php?str=prod_big&idk=1278&kat=
wątek zamknięty
Hera- vss !
wątek zamknięty
Dramka, teraz już nie ma co 😉
wątek zamknięty
trzeba szukać.. może jeszcze gdzieś się ostał...wszystkie sklepy sprawdzone?
wątek zamknięty
W Polsce wszystkie internetowe. Chyba, żeby dzwonić po stacjonarnych. Zobaczę co odpiszą i jak powiedzą, że nie ma, to zacznę walczyć.
Kuźwa.....a gapiłam się na niego od miesięcy. Zamiast się gapić, trzeba było brać. Głupia pała.
wątek zamknięty
tunrida, 🤣 spokojnie 🤣
wątek zamknięty
tunrida ja go kupiłam od razu jak się pojawił. Żałuję tego. Zdecydowanie przepłaciłam za niego.
wątek zamknięty
Burza, a ja mam flaxa i w ogole mi się nie brudzi :o Mam zero zabrudzeń i aż jestem w szoku, czemu?
Gdzie dorwalaś szmaragda?🙂

Tunrida
, z equishopem to się można zdziwić, dzwoniłam z  3 razy, pisałam maile, na allegro, czy mają kantar
eskadron flax w rozmiarze full. Nie nie mają, nie bedą mieć itp. Parę dni później co widzę na allegro? Kantar
eskadron flax w rozmiarze full ==' A może na ebayu? Pewnie coś mają, zadzwoń do inter api, też powinni mieć,
dzwoniłam parę dni temu i mieli jeszcze sporo z eskadrona. Spróbuj konik.com.pl okser.pl i jeszcze w mustangu. Lepiej dzwonić, bo z nimi to nigdy nic nie wiadomo, najlepiej do inter api spróbuj😉)
wątek zamknięty
Pursat   Абсолют чистой крови
10 lutego 2010 08:54
Kontaktujcie się z różnymi sklepami, bo tak jak pisze Likier mogą mieć resztki kolekcji. Ja tak przedwczoraj upolowałam w Inter-Api różowego cottona DL z wiosennej kolekcji 2009. 😅
wątek zamknięty
Pursat, dokladnie w inter api mają dużo sprzętu, tylko czasami ciężko się z nimi dogadać, przynajmiej z jedną panią, która wymyśliła nową kolekcje anky z 2 kolorów hehe  😉
wątek zamknięty
trzynastka   In love with the ordinary
10 lutego 2010 09:05
Kontaktujcie się z różnymi sklepami, bo tak jak pisze Likier mogą mieć resztki kolekcji. Ja tak przedwczoraj upolowałam w Inter-Api różowego cottona DL z wiosennej kolekcji 2009. 😅

ZABIJE CIE !  👿
Człowiek z rana musi się denerwować.

Mają więcej 😜 ? 😀
wątek zamknięty
10 lutego 2010 09:20
Takiego meila dostałam:

W chwili obecnej z czapraków ujeżdżeniowych cotton firmy Eskadron dostępne są:
- różowy z kolekcji Chocochip - Pink
- szary oraz ciemny brąz z kolekcji Lavender - Stone (ostatniej)
- ciemna oliwka z kolekcji Flax - Beluga (ostatniej)

Nie wiem czy to są pojedyncze sztuki, zadzwoń, napisz. 😉

edit: nie zabijaj, bo chcę się moim Pinkiem jeszcze nacieszyć! 💃
wątek zamknięty
Monny   bez odbioru .
10 lutego 2010 09:44
A do mnie przyjechał dralon i brilliant z niemcolandii z kolekcji Chocochip - Pink i zgadnełam ostatnie różowe owijki z amigo  😜
Dralon to chyba mój najdroższy kocyk, aż żal na konia zakładać, jest przecydowny i taaaki mięciutki !!!!
wątek zamknięty
monny- ja jak kupiłam swój dralon to pod nim spałam przez 2 dni  😁
wątek zamknięty
Likier-thx.  🙂 Dzwoniłam. W tych które podałaś nie ma.
Na pewno będę szukać, nawet mam pewien chytry plan poszukiwań. Ale jak na razie Equishop nie odpisał, że "nie mogą zrealizować zamówienia bo padu nie ma". Więc może jednak jest. Spokojnie poczekam na ich ruch. Te kilka dni mnie nie zbawi.
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
10 lutego 2010 10:38
tunrida ja sie na nich wscieklam.... zamowilam u nich flaxa  na stronce i zanim przelalam kase zadalam pytanie n allegro czy mozna laczyc zamowienia ( dodam ze mam innego maila na allegro innego u nich) i babka mi napisala ze owszem mozna laczyc ale oni tego czapraka nie maja juz...
a od 3 dni nic mi nie napisali na drugiego maila ze czaprak niedostepny 🙄
wątek zamknięty
10 lutego 2010 10:41
A do mnie przyjechał dralon i brilliant z niemcolandii z kolekcji Chocochip - Pink i zgadnełam ostatnie różowe owijki z amigo  😜
Dralon to chyba mój najdroższy kocyk, aż żal na konia zakładać, jest przecydowny i taaaki mięciutki !!!!

Zazdroszczę. 😍 Sama miałam nadzieję na różowego Brillanta, ale zamówienie nie wypaliło. 🙁 A ten dralonik to jedno z moich wielkich marzeń, ale wmawiam sobie, że nie jest mi potrzebny. 😀
wątek zamknięty
Monny   bez odbioru .
10 lutego 2010 10:55
Brilliant wydaje mi się taki delikatniejszy niż cotton. Ładny jest
wątek zamknięty
on ma dużo ładniejszy kolor niz cotton  🙂
wątek zamknięty
Nie bez powodu cottony są ponad dwa razy tańsze.  😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.