asior, ale plany na zawody poszły się... utopić =)
ktoś a ja się rozpłakałam bo mam pełno sprawdzianów i kartkowek w czwartek a byłam taka szczęśliwa że mnie one ominą i że napisze je w późniejszym czasie...
Ehhh..
jaka musi być odległość przeszkód w korytarzu dla małego konia (ok. 155 cm) ? skok-wsyskok, dwie foule, trzy foule.
Paris, -prawidłowa i optymalna.rzuć dwa dragi na 2,8,sprawdź czy jest ciasno czy nie i pasuj dalej.
Zapnij się, -czy TY kiedyś dorośniesz ? 🤬 😁 piekne wagary sobie w Lesznie wymyśliłaś 😁
ktoś nigdy nie dorosnę 😎 Leszno miało być dla mnie takim odstresowaniem, wyluzowaniem bo od niedzieli przyjeżdżają dzieciaki na obozy.. Fuck :/ żyć nie umierać . Chce jechać na zawody !.
oj Zapnij się,biedaku,znów te obozy....ucieknij na wagary gdzieś,do Poni,do nas,gdziekolwiek...na prawdę mi Ciebie żal,jak sobie przypomnę.życie to "nie je bajka".
wiecie co,jakoś tak przykro mi się robi,jak czytam co Leszno zrobiło i robi,by jednak jakoś tych jeźdzców ugościć...poprawiają niezłe juz i tak podłoże,ogrzewają halę....w Sopocie tej samej rangi impreza i jakoś wszyscy mają wylane na to...
Sopot przecież też poprawia podłoże 😉
przecież 200 koni je użyżnia codziennie! a niektóre nawet parę razy dziennie 😉
śmiechy,chichy,ale ja się poważnie zastanawiam,czy nie darować sobie sezonu halowego 😵
Co do Sopotu, to w zeszłym roku dali rade jakoś je tam poprzewracać i jak rozmawiałam z zawodnikami to nie narzekali bardzo, poza wkręcaniem haceli ;]
to może i w tym roku się uda 😉
ja nie podkuta,więc jezeli uda się wystartowac na najbliższych regionalkach,to rzucę się na HPP chyba....
Jest niby możliwość startu w HPP, ale prognozy na przyszły tydzień wcale nie są tak optymistyczne.
Na dodatek konie pewnie stały by w namiotach, jak przyjdzie wiatr i mrozik( a zapowiadają w prognozie długoterminowej) to będzie masakra w tych namiotach,więc mnie czeka dopiero Sopot.
Szkoda, bo chciałam wystartowac w lesznie.
ale ja też o Sopocie piszę 😉
ale fakt,leszna szkoda,zawsze chciałam tam wystartować 🙂
Wiem wiem,ze o sopocie😉
Ktoś zawsze jest jeszcze przyszły sezon halowy na starty w Lesznie 🙂 hihi
ja już przestałam cokolwiek palnować,ta pogoda nas wykończy...
kuligi dziewczyny.. tylko to daje radość z tej zimy 😉
Szkoda strasznie... 🙁
No ale cóż... bywa. 😉
My się do Leszna chyba w Marcu wybierzemy. 😀
Właśnie Deb... good idea. 😅
kulig odpada,jestem ostatnio straszny zmarźlakiem...
Zuziasta a Wy na HPP nie jedziecie?
My się do Leszna chyba w Marcu wybierzemy.
O ile nie zaskoczy nas... zima. 🤔wirek:
Kuligi mnie nie bawią. Zimowe tereny też. W ogóle dziwna jestem i tyle, o... 🤔wirek:
ja już przestałam cokolwiek palnować,ta pogoda nas wykończy...
Mnie już wykańcza, byłam wczoraj u koni - nie przemarzłam, nie zapociłam się specjalnie i dzis co? - Katar, pozatykane uszy i ogólnie czuję się jakby ktoś (bez obrazy Ktoś :P) mnie przepuścił przez maszynkę do mięsa... 🤔 A jak patrzę przez okno to mi się wyć chce. Zabierzcie teeeeen śnieeeg!
Ponia, ja jadę z Monią. 😉
Ale od nas tylko ona startuje (na 3). 😉
Ja byłam wczoraj na spacerze, ale wytrzymałam 20 min i uciekłam do stajni. 😁
Widzieliście nową reklamę ibupromu? 😎
Ktoś, ja uszyłam sobie na kulig do zapnij się spodnie ortalionowo polarowe. zdały egzamin bo ani trochę nie marzłam 🙂
poza tym jak dobra ekipa i jest wesoło to nawet nie ma opcji żeby zmarznąć 🙂
Zuziasta, a powinnismy? 😎
Ktoś, a powinniście. 😎
Małgosia robi karierę. 😎
ElaPe, gdzieee... to staroć jest.
o, a to jest jakaś nowa reklama, musze ją wyczaić wTV.
A to ta sama amazonka występuje?
To jest jakas nowsza od tej, ze jada na rajd? 🙂
Ktosinko, te obozy to nie jest jeszcze ten najgorszy problem.. 🤔 Ale dam rade, spokojnie 😀
Ktoś, ja uszyłam sobie na kulig do zapnij się spodnie ortalionowo polarowe. zdały egzamin bo ani trochę nie marzłam 🙂
poza tym jak dobra ekipa i jest wesoło to nawet nie ma opcji żeby zmarznąć 🙂
no eeeej .! Przy grzańcu nie ma opcji żeby zmarznąć 😜 a foty jakieś masz ? 👀
To jest jakas nowsza od tej, ze jada na rajd? 🙂
Jest już taka, że startuje w zawodach w skokach przez przeszkody. Schyla się żeby podpiąć popręg i nagle czuje ból.. 😁
ale Zapnij się,to już w ogóle najstarsza wersja tej reklamy...kolejna była ta, o której pisze asior.żadnych innych nie znam.