odkurzacz (Cierpienie zwiewaj rodzić :rozga🙂
rura teleskopowa 🙂 ( no może już niedługo, bo powoli coś się dzieje)
bieganie do wc ( Kaprioleczka bardzo bliski temat dla mnie - niedługo mnie to czeka haha )
Cierp1enie - to ty JESZCZE nie poszlas rodzic?! wynocha! 🤬
wlasnie czytalam ten watek porodowy Wasz i uznalam, ze tak, jak nigdy nie chcialam miec dzieci tak juz teraz wiem to na pewno! Na PEWNO. ZADNYCH lewatyw, boli brzucha ani niczego takiego. Nie nie i nie 😁 podziwiam Cie normalnie, ze sie na to zgodzilas.
konczac 🚫
choroba
leżenie w łóżku
( Kaprioleczka no ja bardzo chętnie poszła bym rodzić, ale u nas nie ma za fajnej opieki w szpitalu, koleżanka już 8 dni po terminie, dziecko ponad 4,5kg a ją odesłali po 4 dniach do domu, nawet się nią nie interesując. Mówi, że tylko czekają na koperty.
Pojechała za to od razu do nas do prywatnej kliniki i tam powiedzieli, że nie ma na co czekać i jutro ma przyjść na cc, byli zdziwieni, że ze szpitala ją w ogóle odesłali.
Boję się tego szpitala bardziej niż porodu i wolę czekać do ostatniej chwili w domku ( szpital mam zaraz obok domu.
A co do dzieci to jeszcze zmienisz zdanie :P hihi ja też tak miałam, w ogóle to ja nigdy małego dziecka na rękach nie trzymałam, bo się ich bałam. Najmłodsze siedziało mi na kolanach to miało skończony rok hehe
ciekawe jak sobie poradzę 🙂 )
porażka!
(Cierp1enie, watpie bym zmienila zdanie. ja malych dzieci po prostu nie lubie. 😡 nawet takich 5 letnich nie znosze, przewijanie mnie obrzydza, wstawanie w nocy kiedy sie dra wydaje sie niewyobrazalne, a uzeranie sie z nimi to juz w ogole; ja po prostu ewidentnie nie mam nawet 1% cierpliwosci, ktory trzeba miec do dzieci.
Lepiej i bezpieczniej dla wszystkich bedzie, jesli jednak nie bede ich miala 😉 )
nieudane postanowienie
Kaprioleczka - ja miałam podobnie 😁
ocena
Cierp1enie, ja po coli mam jeszcze gorszą zgagę 😁