KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Burza, tjaaaa, teraz juz wiem ze mam nie prac swoj uwiaz, bo mam taki sam =(  .  
wątek zamknięty
Pierwszy kantar Rudego był właśnie z Eskadrona, po pierwszym praniu wyciągnęłam okropne coś, a nie kantar. Cały w śmiesznych supełkach, wystrzępiały, nitki wiszą. Gruba forsa, a się aż przeraziłam. Wyglądał jak kantar z Decathlonu, z tą różnicą, że ten z Decathlonu miał chyba ze dwa lata i był zaciurany do granic możliwości. Aż boję się kupić kolejny Eskadrona, a myślałam o tym z futerkiem i teraz mam zagwozdkę. Strach się bać. - po za tym jutro dostanę info od Kuzynki czy da radę przywieść coś do polski z wyczekiwanej nowej kolekcji. Marzy mi się dera w romby, jest miodzio  🙄 Zaczyna mi się cała ta kolekcja podobać..
wątek zamknięty
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
31 stycznia 2010 22:50
Amarotsa to jak się boisz kupic nowego Eskadrona, to lepiej wybierz Anky (w eltanie sa po 129zł w komplecie z uwiązem) albo Schockemoehle 😉
wątek zamknięty
Edytka- tak też myślałam, ale szukam czegoś w ciemnej kolorystyce, a te w eltanie wszystkie kolorowe, ogólnie to nie widziałam Ankowych w takich standardowych bardziej odcieniach. Chyba, że słabo szukałam. Z reguły lubię wszystko milusie, puchate i futerkowe, może dlatego nie zwracałam tak uwagi na Anky czy inne 🙂
wątek zamknięty
bjooork   sprawczyni fermentu na KZJ-cie
31 stycznia 2010 23:03
Medziiik cieszę się że jesteś z niego zadowolona- ja nie zapałałam do niego miłością wielką i najzwyczajniej nie pasowała mi jego- i kolorystyka i jakość.
wątek zamknięty
trzynastka   In love with the ordinary
31 stycznia 2010 23:05
Z reguły lubię wszystko milusie, puchate i futerkowe, może dlatego nie zwracałam tak uwagi na Anky czy inne 🙂

Ja mam kantar z HKM z futerkiem medycznym. Nie powiem jak z praniem, bo ciągle leży nowy ale wygląda porządnie, kolorosytyka jest stonowana, raptem kilka podstawowych kolorów + naturalne futerko.

Btw. Tez uwielbiam rzeczy puchate i futerkowe ;D
wątek zamknięty
Burza to nieźle , moje uwiazy jakoś żyją ale też marnie  🙄

Precelek ja też czekam na fotki z nowej sesji , piękny avatar.
wątek zamknięty
Póki co moje kantary Eskadrona przeżywały praniową próbę i wyglądają idealnie.

off: Ciska jaki pozytywny awatar  🙂
wątek zamknięty
Disco  też mi sie podoba  🙂

Ja mam 3 kantary eskadrona i wszystkie są super , jeden jest po Bohunie Precelka . Używam go w stajni jako ten do katowania , na padok i do codziennego użytku. Bardzo dobrze się trzyma , super dopiera.
wątek zamknięty
Już kiedyś o tym pisałam - kantary eskadrona, fakt - śliczne, ale z tym kantarem najszybciej poradził sobie mój koń. Uwiązy to dno - mój rozpinał się przy najlżejszym pociągnięciu... krótkie, cieńkie, gówniane i absolutnie nie warte swojej ceny.
wątek zamknięty
Felinka   z niejasnych przyczyn zajmuję się niczym
01 lutego 2010 06:02
A wiadomo jaka jest nowa kolekcja Eskadrona, poza tą gdzie są te oczodajne zielenie, fiolety, fuksje... ?
wątek zamknięty
Felinka, na niemieckim forum piszą, że druga kolekcja ma byc granat/biały/czerwień.

Czyli istna masakra 😀
wątek zamknięty
m0niSka, śmieją się, że kolory jak francuska flaga  😁
wątek zamknięty
Omg, to faktycznie masakra. Czyli z drugiej kolekcji też nic nie kupię :P
wątek zamknięty
Monny   bez odbioru .
01 lutego 2010 08:04
Co się martwicie? Znajdą się inne ładne szmatki 😀
Albo portfel nie ucierpi 😀
Ja się cieszę że Niciaki są tylko raz do roku
wątek zamknięty
a są już jakieś "przecieki" co do nowego euro-stara i anky?  👀
wątek zamknięty
precelek- ot- piękny avatar!  😍
wątek zamknięty
😡 dziewczyny dzięki
wrzucę coś z tych zdj wieczorem  :kwiatek:
wątek zamknięty
słyszałam, że to własnie euro-star ma być własnie granat, biały i papryczka chili, ale nie wiem czy to prawda.
wątek zamknięty
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
01 lutego 2010 09:05
w niedzielę dostane mmsy z nowymi kolekcjami eskadrona,może tez euro-stara i anky jeżeli tez juz będą dla sklepów dostepne na targach 😉
wątek zamknięty
Ktoś- w takim razie czekam. Na Anky i Niciaki. Kurde...do niedzieli jeszcze tyyle czasu.  🙁
wątek zamknięty
Granat czerwień biel ? Wreszcie coś dla mnie.
Już myślałam, że się nigdy nie doczekam i będę skazana na róże, fiolety i pistacje,
które dla mnie są jak palec do oka  🙄

Co do kantarów Eskadrona - mam 3.
2 do męczenia na co dzień i jeden na zawody.
Piorę normalnie w pralce i sprawują się świetnie.
wątek zamknięty
Ktoś- w takim razie czekam. Na Anky i Niciaki. Kurde...do niedzieli jeszcze tyyle czasu.  🙁

Jakie niciaki dziewczyny?! Przecież niciaki wychodzą tylko na jesien. Chyba, że coś się zmieniło 🤔
wątek zamknięty
Jakie targi Ktoś?  🤔
wątek zamknięty
Spoga
wątek zamknięty
Tylko na jesieni ? -  😲 😕 To ja się chlastam ( albo nie..poczekam jeszcze na kolory Anek, w razie czego potem się pochlastam)
wątek zamknięty
Tak  Nici są na jesieni  😉
Nie tnij się tylko pociesz się Anką  :p
wątek zamknięty
a ja chciałam 'pochwalić' cottona- nici
mam go juz prawie 1.5 roku i nie ma ani jednek kulki od zmechacenia  💃 no tylko trochę wyblakł, ale tak to na +
wątek zamknięty
Chodzi Ci o hazela ?  bo ja nim też jestem mile zaskoczona , nawet ślady od siodła sie bez problemu spierają i wygląda super.
wątek zamknięty
A mój Hazel blaknie od prania. I wcale mi się to nie podoba. Ale i tak kupię następnego niciaka, jeśli kolory podpasują.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.