LUBLIN i okolice

Oj, oj jak się fajnie czyta Was babeczki!
Panowie by się bardzo ucieszyli, że mają kolejne grono wielbicielek. Ale ustawiajcie się w kolejkę bo są oblegani.

Polecam najnowszą premierę "Tartuffe". W ciągu ostatnich dwóch dni obejrzałam go... dwa razy. Będzie z tego świetny spektakl. Już jest bardzo dobry, a jak jeszcze się zagrają po kolejnych dwóch, trzech spektaklach to będzie cud, miód i orzeszki dla osób lubiących klasykę.

PS. I tak o najprzystojniejszym jeszcze nie wspomniałyście   😉
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
31 stycznia 2010 16:14
z tym najprzystojniejszym to rzecz gustu  😉 według mnie właśnie Mikołaj, ale np moja koleżanka ciągle zachwyca się Olchawą..  🙂

niestety zwykli śmiertelnicy nie mogą obejrzeć Tartuffe- od dawna nie ma biletów!  😕
no niestety do teatrów trzeba biletki rezerwować wcześniej
próbuj znaleźc miejsce na spektakle w tygodniu, nie na weekendzie, może się coś jeszcze znajdzie
mi się udało rodzicom kupić bardzo dobre miejsca na niedzielę marcową
okwiat   Я знаю точно – невозможноe возможно!
31 stycznia 2010 18:21
Ascaia oświeć proszę który to ten najprzystojniejszy  😁 !!
Nie wypada tak na głos...
😡

Ale mogę podpowiedzieć, że TERAZ to już nazwisko padło
Tak serio to i tak to tylko ocena wyglądu fizycznego. Gdyby tak rozpatrywać ogólnie, kto najbardziej wart zainteresowania, kto najsympatyczniejszy to "ranking" byłby zupełnie inny.
31 stycznia 2010 18:52
To na pewno 🙂
No to już obczaiłam  😁
Każdy ma swój gust. Twój nr 1 jest u mnie na 3 pozycji  😁  😂
Lubię się z siebie pośmiać, wybaczcie  😵 😁
31 stycznia 2010 22:05
tak właśnie myślałam  😁 mam nadzieję że lubelscy aktorzy nie czytają re-volty..  😡  😉
31 stycznia 2010 22:47
Dopóki Ascaia nie powie im, że jest tu o czym czytać, to myślę że nie mamy się czym martwić  😁 😁 😁
spokojnie, nie czytają, a ja ich uświadamiać nie mam zamiaru
yga   srają muszki, będzie wiosna.
07 lutego 2010 23:23
Dziewczyny
znacie jakiegoś dobrego i niedrogiego fryzjera w Lublinie?
to zalezy co masz na mysli mowiac niedrogo? co chcesz zrobic? w jakiej kwocie chcesz sie zmiescic?

ja polecam Toko na krakowskim przedmiesciu (ostatnie pietro nad hollywood cafe i nad sklepem monument), jak chcesz to poszukam nr tel.
Nie jest to najtansze miejsce ale jest stosunkowo tanie, naprawde swietnie sie zajmuja wlosami, a ja juz sie na super tanich miejscach przejechalam :/ ale cenowo nie ma dramatu, za sciecie wlosow licza o ile dobrze pamietam 75 zl, a pelna profeska  😉 zrobia Ci z wlosami co bedziesz chciala  🙂 😉
pony   inspired by pony
07 lutego 2010 23:42
yga- http://www.salonfryzjerskiacholota.pl/  polecam szczególnie Edi.
08 lutego 2010 07:43
No cóż, chodziło mi raczej o tańsze miejsca do 30zł za ścięcie.
Ja biedna studentka!  🙇
pony   inspired by pony
08 lutego 2010 09:07
Yga- to raczej jakieś osiedlowe, ja przez 3 lata z rzędu chodziłam do piera i to Ci odradzam bo kasa, jaka ze mnie zdarli jest przeduża. Doszło do tego,ze 95 zl płaciłam za obcięcie koncowek.
są, napewno są dobre osiedlowe fryzjerki, ale muszą byc sprawdzone. Ja do takich nie chodze - bo nie znam- jakby mi ktoś polecił to chetnie bym chodziła. Ale niestety juz kilka razy mi włosy zniszczyły takie panie bo 'oooj, czym ja sie bede przejmowac, co ja bede przepłacac'
yga- u chołoty ceny są na serio niewygorowane. Ja zawsze ścinam się tam u Edi. Jak mialam długie włosy to za ścięcie, dekoloryzacje,farbowanie, saune zapłaciłam 120 zl. To na serio niewiele a profesjonalnie. Niedawno ścinałam koncowki duzo i robiłam grzywke- zapłaciłam 40 zl. Najlepiej zadzwonic do nich, powiedziec jakie masz włosy, co chcesz robic i oni Ci powiedzą, ile to będzie kosztowało. 🙂
08 lutego 2010 09:32
pony- dziękuję bardzo  :kwiatek:
08 lutego 2010 15:33
http://www.fryzjer.lublin.pl/ polecam  p. Ankę stamtąd  😉 uwielbiam to miejsce, przesympatyczna atmosfera, zawsze częstują kawą, można pogadać na każdy temat no i pełen profesjonalizm  🙂 zawsze czuję się trochę jak hollywoodzka gwiazdka, która chodzi do fryzjera żeby z kimś pogadać  😁  z tego co pamiętam (dawno nie byłam, z braku czasu musiałam  pójść do jakiegokolwiek fryzjera w Świdniku) w godzinach 9-12 są jakieś spore zniżki  😉
lockmittel   Co nie zabije to dobrze zrobi mi.
08 lutego 2010 16:26
Yga w starym Olimpie jest cudowna fryzjerka. Ceny nie są najniższe ale podejrzewam, że za obcięcie będzie około 50zł. Widziałam nie raz jak obcinała, czesała na wesela, studniówki, bale itp. No i do tego fajna babka.😉 Jak chcesz do na pw dam Ci jej namiary. 😉
hej!

odnośnie fryzjera polecam salon akademia piękna, plac dworcowy 1, fryzjerka Ania. Współpracuję z nią już chyba ze 3 lata...wszyscy moi znajomi, którzy do niej trafiają rownież są zadowoleni... a jak coś to chętnie podlinkuję jakieś moje zdjęcia z fryzurami... z resztą są na nk, przez wyszukiwarkę nie znajdziecie, ale mam w znajomych min. nestę, także przez jej znajomych \mozecie znaleźć 🙂

poza tym chciałam się przywitać 🙂,

służę też radą w kwestiach pijacko-clubbingowych lub "jak coś zalatwić na politologii" 🙂
18 lutego 2010 21:58
A ja a propo's kulturówki lubelskiej tej z niższej półki- wczoraj byłam na bitwie kabaretowej (Świerszczychrząszcz 💘 kontra Limo  :love🙂 i...  😍 😍 😍 Popłakałam się ze śmiechu jak durna  😁 W niedzielę w Globusie mamy kolejny kabaret! Ja oczywiście się wybieram i zachęcam innych  🏇
18 lutego 2010 22:00
o której Joanno?
18 lutego 2010 22:07
2010-02-21
Kabareton w Lublinie
Miejsce: Hala Widowiskowa GLOBUS ul. Kazimierza Wielkiego

W kabaretonie wystąpią Kabaret Paranienormalni oraz Kabaret pod Wyrwigroszem, start godz: 17😲0, bilety do nabycia:
> Kasy MPK ul. Kraśnicka 25 i ul. Przystankowa 1,
> MAX MEDIA ART ul. Głęboka 10 lok 27,
> zamówienia zbiorowe tel. 509 797 255
18 lutego 2010 22:10
ile bilet murzyneczko?
18 lutego 2010 22:12
uj to już było gorsze pytanie...  😡
Ceny biletów - Lublin:
- 50 zł, 40 zł
w zależności od miejsca  😡
Ale Iga wystarczy że odpuścisz sobie 3 imprezy i masz w zamian za to 2godziny zdrowego śmiechu  😁 I szarych komórek nic Ci nie wyżre  💃
Czy ktoś ma sprawdzoną kosmetyczkę/spa gdzie pójdę na jakiś relaksująco-uspokajający masaż, porządną maseczkę oczyszczającą, jakies jacuzzi, bąbelki, fiu-bździu, nie wiem co jeszcze. Ma być regenerująco i uspokajająco w cenie rozsądnej.

rozsądna = adekwatna do jakości usługi.
pony   inspired by pony
04 marca 2010 06:24
przyjdedz na moją wioskę ja Cię zrelaksuje:P
a oczyszczanie plema jednak zrobic u dermatologa a nie u kosemtyczki🙂
Kiedy robisz lejdis najt, Kaprio?😀DDDD
od kiedy nie ma zawodow to w piatek albo w sobote  😎
pony   inspired by pony
04 marca 2010 15:44
o jacie, co ja nawypisywałam?!
oczyszczanie plema?!
Przepraszam Was, chyba jeszcze spałam.
Tak, ewidentnie spałam.
plema=polecam
anna couzack
tak, a poniewaz czytajac spalam to przeczytalam "polecam"  😎
13 marca 2010 15:16
Możecie polecić jakąś szkołę tańca (współczesnego) w Lublinie? Taką jakąś fristajlową, taką, że jeśli chrześcijanin lubi tańczyć, tańczyć, tańczyć, tańczyć  😜 ale zaczyna od kompletnego zera to się nie zbłaźni  😁
13 marca 2010 15:38
okwiecie zależy o jaki taniec chodzi  😉 ja rok temu chodziłam w wakacje na kurs hip-hopu od zera ;d codziennie po 4 h ;d do Centrum Tańca na kalinie  😉 ale uczył mnie Piotrek Czarnecki, który teraz ma swoją szkołę http://www.akademiatanca-lublin.pl/  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się