KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Alice, ja bym go widziała w takim fiolecie:

no wy tym bardzo ładnie 🙂
wątek zamknięty
Ojej może mam źle ustawiony monitor - u mnie to jest fiolet kilka tonów ciemniejszy niż obecna kolekcja Eskadrona 😀
wątek zamknięty
mi też podoba sie bardziej szary, fiolet mi do niego w ogóle nie pasuje  😉
wątek zamknięty
Felinka   z niejasnych przyczyn zajmuję się niczym
29 stycznia 2010 20:30
Fin, mi to wygląda na śliwkowy. Ale dalej obstawiam lavendera .
wątek zamknięty
Felinka, właśnie w śliwkowy celowałam 😉

Alice
, kup dwa - fajna promocja jest teraz w Amigo (dwa cottony za 159zł)
wątek zamknięty
29 stycznia 2010 20:35
Fin ale lavendera chyba nie ma w tej promocji... W ogóle już chyba na Amigo nie mają.
wątek zamknięty
tak w ogóle to ja bym go widziała w ciemnym granacie  😉
moze zaraz przerobie go w parę kolorków

edit:
narazie granat i robię reszte
wątek zamknięty
W Amigo to jest promocja na dwa czapraki, ale konkretne dwa kolory.
Jest fajna promocja własnie na komplet stone.
A moze lavender brillant?  Chyba jest bardziej stonowany... Musze zobaczyć co w Sopocie w stacjonarnym mają😉
A granatowego mamy niciaka - wystarczy 😉
wątek zamknięty
Nie wiecie, czy jest jakakolwiek szansa, zeby gdzies dostac cos z kolekcji Petrol / Turkis / Creme eskadrona? Przede wszystkim zalezy mi na owijkach, czapraku i dralonie. Własnie odkrylam, ze zwariowalam na pkt. tej kolekcji, ale obudzilam sie troche za pozno, bo byla jakies 4 lata temu :P

Swoja droga, czy tylko mi sie zdaje, czy eskadron z roku na rok wypuszcza coraz bardziej tandetne kolekcje? Kiedys wszystko mi sie podobalo, a teraz ciezko jedna fajna rzecz znalezc.
wątek zamknięty
Ja jestem za stone 😀😀 w szarym Choniu wygląda obłędnie 😀😀
wątek zamknięty
[quote author=Aga_Leming link=topic=14623.msg463437#msg463437 date=1264798120]
Swoja droga, czy tylko mi sie zdaje, czy eskadron z roku na rok wypuszcza coraz bardziej tandetne kolekcje? Kiedys wszystko mi sie podobalo, a teraz ciezko jedna fajna rzecz znalezc.
[/quote]
Nie wydaje Ci się. Obecna kolekcja to według mnie przegięcie totalne. Jedyne co mi się podoba to jasno zielony kantar, bo w sumie i tak miałam w planach kupno kanatara 😉
wątek zamknięty
[quote author=Aga_Leming link=topic=14623.msg463437#msg463437 date=1264798120]
Nie wiecie, czy jest jakakolwiek szansa, zeby gdzies dostac cos z kolekcji Petrol / Turkis / Creme eskadrona? Przede wszystkim zalezy mi na owijkach, czapraku i dralonie. Własnie odkrylam, ze zwariowalam na pkt. tej kolekcji, ale obudzilam sie troche za pozno, bo byla jakies 4 lata temu :P

[/quote]

2 czapraki są na allegro. Znaczy jeden, ale jest napisane ze dziewczyna Petrola DL też jeszcze ma. Na Dralona to bym nie liczyła... Chyba ze gdzieś na niemieckim Ebayu
wątek zamknięty
Mnie z tej nowej nic się kompletnie nie podoba, na pewno nic nie kupię, dlatego jeszcze skuszę się na coś z obecnej, póki jest 😉
wątek zamknięty
29 stycznia 2010 20:53
daj linka  🙇 ja ubóstwiam petrola i aquę a nie mogę dostać
wątek zamknięty

ludzie na allegro też jest wyszukiwarka.. Chyba nie ciężko wpisać tam eskadron petrol??

http://allegro.pl/item903294722_rarytas_czaprak_eskadron_petrol_schoko_dl_full.html
wątek zamknięty
Nie mowmy hop. Na razie nie wiemy jak wyglada druga wersja nowej kolekcji.
Z tej niby brzydkiej to chyba 4 rzeczy bym chciala.
wątek zamknięty
wątek zamknięty
http://www.eltan.pl/pl/pokaz_produkt.php?idprodukt=1019018

Ktoś szukał owijek do szmaragda.

a to od szmaragda jest?? Bo ja myślałam że to oliwka czy jakoś tak.... Bo na zdjęciu nie widać kompletnie...
wątek zamknięty
Wczoraj przegladalam allegro i nie bylo :P boze to trzeba calymi dniami siedziec, zeby okazji nie przegapic :P Co do dralonow, to tez na wiele nie licze - znalazlam w jakims sklepie w USA, ale za koszmarna kase. Na ebay'u tylko kantary 🙁

EDIT - Co do nowej kolekcji, to mi sie ewentualnie podoba dralom, ale nie na tyle, zeby sie skusic, bo mam inne rzeczy w planach, na ktore i tak nie mam kasy. Nie jestem fanka zieleni, a rozowy + zielen to juz dla mnie totalna pomylka. W sumie jedyna nadzieja w 2-iej kolekcji. Mam nadzieje, ze bedzie bardziej stonowana, ale jednoczesnie nie szaro - bura. Osobiscie mam przesyt szarosci i granatu.
wątek zamknięty
xxagaxx,, jak dla mnie szmaragd zdecydowanie.
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
29 stycznia 2010 21:01
[quote author=Burza link=topic=14623.msg463457#msg463457 date=1264798722]
http://www.eltan.pl/pl/pokaz_produkt.php?idprodukt=1019018

Ktoś szukał owijek do szmaragda.

a to od szmaragda jest?? Bo ja myślałam że to oliwka czy jakoś tak.... Bo na zdjęciu nie widać kompletnie...
[/quote]

to nie sa szmaragdy, pisalam do nich 😉
wątek zamknięty
Alice w sumie mi się nudziło, to się pobawiłam 😉

wątek zamknięty
no właśnie potwierdzam. Sama dawno temu zwinęłam szmaragdy w eltanie  😀iabeł: i były wystawione właśnie te i osobno były szmaragdowe.
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
29 stycznia 2010 21:04
[quote author=Felinka link=topic=14623.msg463447#msg463447 date=1264798402]

ludzie na allegro też jest wyszukiwarka.. Chyba nie ciężko wpisać tam eskadron petrol??

http://allegro.pl/item903294722_rarytas_czaprak_eskadron_petrol_schoko_dl_full.html
[/quote]
aga przeciez na aukcji wystawiony jest schoko z kolekcji petrol 😉
edit
doczytalam ze petrola tez ma 🙇 a to aukcja forumowego Precelka jest
wątek zamknięty
29 stycznia 2010 21:05

Myślałam, że to na ebayu a jak wpisywalam cokowliek w okienku do szukania to wyskakiwał mi błąd. Może mam coś z wyszukiwarką...
wątek zamknięty
Zairka, a ok, jakoś na automacie tu wrzuciłam 🙂
wątek zamknięty
Wow, aniaaaa ! czemu mam wrażenie, ze poza pierwszym we wszystkim mu ładnie?  🤔wirek:  😁
wątek zamknięty
Alice, jak dla mnie róże i szarości rządzą 😀
wątek zamknięty
Alice nie chcę Cię martwić, ale jemu na prawdę we wszystkim ładnie 😁
A róż to już wogóle 😜
wątek zamknięty
oj dzieci dzieci :P

Co prawda psia:

derka

schoko brilliant

cotton schoko

kantarek

uu a tu widzę coś bardzo ciekawego:

dralonik
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.