Kącik Rekreanta II (rok 2009)

Averis   Czarny charakter
16 stycznia 2010 21:52
Burza, chyba, że ma się ślązaka- u takiego, to nawet i "Pan Tadeusz" się zmieści na jendym półdupku.
xxagaxx, możesz też Eduarda nauczyć szczurzenia się na zawołanie- podwójny efekt  😁
Alice, dobre  😎 A to połączenie, to może taki ksieżyc w nowiu i jakieś h obok?
wątek zamknięty
Burza, chyba, że ma się ślązaka- u takiego, to nawet i "Pan Tadeusz" się zmieści na jendym półdupku.
xxagaxx, możesz też Eduarda nauczyć szczurzenia się na zawołanie- podwójny efekt  😁

Zaczynamy naukę od jutra 🙂
wątek zamknięty
Ch? No nie wiem 😁

Averis w takim razie u Pioruna jakieś dwa tomy Encyklopedii wejdą  😁
wątek zamknięty
16 stycznia 2010 21:53
Burza  😂 padłam,
edit: u Karsona cała Wikipedia  😎
wątek zamknięty
Averis, taaaak?

To u Pioruna cały google!
wątek zamknięty
Burza !!!  🤬  😁

A mój już umie na zawołanie. I bez zawołania też  😎
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
16 stycznia 2010 21:55
Encyklopedea Britanica?
wątek zamknięty
Alice, ale na hasło "zmierzch"? 😁

No proszę Cię, co pomyśli loża szyderców widząc Ch na zadzie? Od razu napisz Ch... 😉 😉
wątek zamknięty
16 stycznia 2010 21:56
Alice, te wszystkie konie z Chin tak mają  😁
Burza, taaaaaaaak? To u Karsona cały Internet!
kujka, to to mu się na ganaszku mieści  😎
wątek zamknięty
To może Made in CHina? 😉  😁
wątek zamknięty
Averis, e tam, oszukujesz 😎

Alice, o!!!!!
wątek zamknięty
16 stycznia 2010 22:01
Burza, zazdrość to straszna rzecz  😎  😁
wątek zamknięty
Averis, cóż, każdy z nas boryka się z jakimiś problemami 😎
wątek zamknięty
16 stycznia 2010 22:02
Alice, tak, Made in China i prac w 40 stopniach 😁
wątek zamknięty
16 stycznia 2010 22:04
Burza, ja cały czas powtarzam to mojemu Alter Ego  😁
kujka, trzeba też kupić sztyblety rozmiar 30, coby małe stopy były.
wątek zamknięty
wesolo wam tu widze dzis 😉 a ja w robocie i kolejny ciezki lykend mam... ale coz. jeszcze jutro i dwa dni wolne (o ile znoowuuu cos nie wypadnie) - zastanawiam sie czy w oba dni jechac do koni, bo niby sie chce i snieg zacheca, ale z drugiej strony to nie wiem czy mam sily... ostatnio spie do 12-13 (o ile kot pozwoli), wstaje, pomalu zbieram sie do pracy i tyle dnia mojego..
wątek zamknięty
Averis, Twoje to Cię chociaż jeszcze słucha 😁

magda, na dworze zima, trza się rozgrzać 😀 jedź! zmęczysz sie ale humor będzie lepszy 😀
wątek zamknięty
magda, dasz radę😉 Ja mam sesję i powinnam tylko wkuwać a byłam dzisiaj w stajni i teraz wypisuję głupoty na volcie😉
wątek zamknięty
burza, zmeczona to ja juz jestem i to mocno, a jak pojade to pewnie znow sie na jednym koniu nie skonczy 😉

alice, to chyba slaba sesja jak masz czas na volte :P zreszta.. ja to na studiach mialam duuuuuuuuuuzo wiecej czasu niz teraz 😉 fakt, ze wole pracowac niz sie uczyc, ale czasu czasem mi brak trochu
wątek zamknięty
16 stycznia 2010 22:10
Burza, bo wiesz jak jest...carrot wcale nie jest na Karsona  👀
magda, ja bym jechała- nie pojedziesz i cały dzień będziesz myśleć, że jednak mogłaś jechać. Ja tak przynajmniej mam  😁 Nie musisz być cały dzień- kilka godzin i potem spać  😎
Alice, głupoty? Moje wypowiedzi jeszcze nigdy nie były tak konstruktywne  😁 Pozdrów Choniaczka  :kwiatek:
wątek zamknięty
magda, własnie w ogóle czasu nie mam. Na wtorek projekt plus makieta, której jeszcze nie zaczęłam, a w środe wazne koło z mechany. Potem już tylko gorzej  🤣
wątek zamknięty
magda ja pracuję i studiuję i czasem nawet zbieram siły pojechać do konia, więc dasz radę;] ja marzę o dwóch dniach wolnego które nie wiążą się z egzaminem i zakuwaniem na egzamin dnia następnego...

nasze foty tylko pozujące bo nie ma nam kto cykać, ale tak się przypomnimy;]
wątek zamknięty
16 stycznia 2010 22:13
szam, nie ma, tak? dobrze, zapamietam...
wątek zamknięty
chyba stare prochno ze mnie i leniwa sie robie po prostu 😉
ale pojechac na chwile to sie nie da, zawsze - jakbym nie kombinowala - to i tak caly dzien zlatuje.. dlategotez chcialabym by sie robaczki kochane przeniosly i bym miala na codzien do obrzydzenia a nie tylko jak wolne mam
wątek zamknięty
kujko kochana, to rozumiem, że piszesz się na 9 w stajni w poniedziałek?? bo jak gadałam z dziewczyną która miała nam dotrzymywać towarzystwa to nawet na 11 jej się nie chciało zebrać:P a ja potem lecę prosto do pracy...

radzę nie zaglądać do Deca w najbliższych dniach, bo jest SAJGON;/ pierwszy raz miejsc na parkingu zabrakło, a ludzie wyrywali sobie z rąk ostatnie sztuki bielizny termo... słoma z butów wyłazi w najmniej oczekiwanych okolicznościach.
wątek zamknięty
magda, pierwszy dzień siłą rozpędu do koni a drugi cały dzień w łóżku z ksiażką 😀

Averis, uuuuu co za tajemnice! 😀

szam, on jest słodki 🙂
wątek zamknięty
16 stycznia 2010 22:22
szam, phi! CO TO DLA MNIE  😎
wątek zamknięty
burza, wlasnie myslalam, by zrobic odwrotnie. no ale sie pewnie okaze jeszcze.
a tymczasem (borem lasem 😁 ) ide czyscic moj projektor 😉 denaturat i wd40 rulez  👀
wątek zamknięty
magda, każda z tych opcji i tak jest dobra! 😀
wątek zamknięty
Ale macie fajne zdjęcia.. Mogę Wam tu wstawić brzydkie jakościowo [ale za to jacy modele!] wycinki z mojego filmiku z treningu? Chciałabym filmik, ale nidyrydy przegrałam walkę z kompem [format nie ten i trzeba by było skrócić, bo aż 14 minut się tam tłukę], a wycinki robiłam za pomocą zrzutów ekranu  😂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.