Kącik Rekreanta II (rok 2009)

kujka no wreszcie foty o jakiejś sensownej jakości!! Super Gilek wygląda. Szkoda, że się biedak tak wytarł od dery :/ Kupuj mu wyrodna matko koszulkę! A co to za derka w ogóle?
Ja dzisiaj po raz kolejny ograniczyłam się do wymiziania konika, obcięłam mu ogonek (do ziemi mu urósł, nie wiem kiedy:O) i szczotki przy pęcinach, wyczyściłam, uczesałam, dałam jabłuszko, naszykowałam kolację i pojechałam do domu 😀 Nie ma to jak jechać ponad 30km tylko po to, żeby takie głupoty porobić ^^
wątek zamknięty
My z gamoniem tu po raz pierwszy (ale może nie ostatni)  😉

Przedstawiam Tunisa

Pan T. w pełnej krasie

Niezbyt dobrana z nas para ale cóż miłość nie wybiera

Edit: Na smierć zapomniałam foto by bjooork  :kwiatek:
wątek zamknięty
spoko  🙂 jazdy roku nie mieliśmy. Choć żałuj, bo zdjecia mogłaś mieć widowiskowe  😉 Barki ćwiczył nowe figury. Na przykład cofając się wlazł między stojaki do oksera  🙄 a potem wyskoczył z nich jak oparzony z bardzo zaskoczoną miną. Swoją drogą szeroki musiał być ten okser, bo się zmieściliśmy bez problemu  😎
było mnóstwo ludzi...
wątek zamknięty
swietne foty 😀
Alice - co to za konik polski pierwszy z lewej ? ;>

To konik polski - Popiołek😉

_kate, niezły agent z tego Twojego złotka 😉 Ja zawsze chciałam miec widowiskowe zdjecia, ale niestety mój kucyk to oaza spokoju😉
wątek zamknięty
ja też nie mam widowiskowych zdjęć, bo zazwyczaj wszyscy się gapią jak on odwala a nikt nie pstryka.  😀
pomijając ten okser, to tylko się dziś odgrażał.
ale zdjęcie jedno mam  😀

bez porównania do Kujkowych, ale z braku laku...
wątek zamknięty
Alez on sie mysi zrobil !!
wątek zamknięty
deborah   koń by się uśmiał...
16 stycznia 2010 19:32
_kate, a ja sie zastanawiałam z daleka co to za wylansowany koń idzie naprzeciwko
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
16 stycznia 2010 19:33
_kate, dziekowac 🙂 rozmowa bardzo ok, bylam na dniu probnym, a decyzja zapadnie pod koniec przyszlego tygodnia...
alez jestescie profi na tym hipo!!
barbor, a Ty kiedy wstawisz jakies foty z jazd?
amnestria, ja tez!
Klami, Ty wiesz ze dalej trzymam kciuki za Tenka!
Dzionka, nie wiem jaka to firma, kupilam ja od Angeel, zadnej metki nie przyuwazylam... ona teoretycznie jest tylko na padok a praktycznie to nie raz znajdowalam Gila w niej stojacego w boksie :/ i pewnie tak bylo w tym tygodniu  (mamy nowego stajennego), nie bylo komu jej zmienic, to sie dziecko obtarlo...
wątek zamknięty
_kate ale zdjęcie jest cudne, ma coś w sobie, co to za komplecik?
archeo witamy witamy, powiedz coś o nim
wątek zamknięty
_kate, ale ślicznie mu w tym komplecie. Patrzę i patrzę na to zdjecie i wydaje mi się że koń jakiś ładniejszy i dopatrzyłam się że ogolony  😉
wątek zamknięty
kujka  :kwiatek:
wątek zamknięty
Dzieki.

Tunek to duuuży dziesiącioletni Sp po przejściach (na usg ślad po złamaniu łopatki "za młodu" i zerwane przyczepy mięśni w prawym przodzie)
Próbujemy się ambitnie rekreantować. To znaczy on próbuje a ja mu najczęściej przeszkadzam.
wątek zamknięty
kujka nie mam pojecia 😉 mam nadzieje ze niedlugo bo sama chcialabym zobaczyc jak to z dolu wyglada 🤣
wątek zamknięty
łelkom Rekreanty... jak wszyscy maja zimowe zdjecia to... MAM I JA! (i ja i ja! - podpowiada Gil)

zdjecia mojego miniastego snieznego potwora robila Dominika Frej 🙂

Ajjjjjjjjjjjjjjj KUJKA!! NAJLEPSZE ZIMOWE FOTY EVER!! Rewelacja, a drugie KONIECZNIE na avatar!! Coś cudownego!!
wątek zamknięty
Ja w końcu dostałam zdjęcia do Klami. My zimowo-halowo.... Świetnie widać parę na zdjęciach i Edi jak smok wygląda:

Smoczysko:

Opcja wolny galop....

oraz odpalamy wrotki 😀

Model ma minę: Ejjj, długo jeszcze?????

wątek zamknięty
_kate, Miło było Cię poznać 😉  
wątek zamknięty
aga, sesje to trzeba powtorzyc, bo te zdjecia hmm.... skopalam. Teraz juz bardziej ogarnelam aparat.
wątek zamknięty
16 stycznia 2010 20:45
Burza, Mooooja Kooochaaanaa MOWISZ I MASZ!  :kwiatek:
wątek zamknięty
Klami, ja tez chce zdjecia ja tez!
wątek zamknięty
dziewczyny, piekne fotki 😀

kujka
- ja tam gdzies metke widzialam, chyba nawet zdjecie robilam kiedys.

oo nareszcie Edzio 😀

nigdy nie przypuszczalam ze to powiem, ale moj kon ma za duzo energii i pokazuje to tylko pod siodlem (bo kto by tam biegal po padoku...)
dzisiaj wymyslal oddawania na lydke albo bata wyskokiem z 4 nog, ze stoj stawanie deba i brykniecie  🤔

zasypie was jeszcze fotkami czy tego chcecie czy nie  😁  🏇

tu wsciekly ze mu nie pozwalam wlaczyc trybu turbo

i taki grzeczny niepozorny

wątek zamknięty
xxagaxx, więcej fot na drążkach! Ślicznie 🙂

kujka,  😍
wątek zamknięty
16 stycznia 2010 20:50
Angeel, ale slicznie sniegowo! a jaki futrzak! jak sie na niego patrzy to od razu mam ochote sie przytulic do niego 🙂 (ale nie za wysoko masz nachrapnik laska?)
wątek zamknięty
Sigma, da sie zrobic. 😉
wątek zamknięty
xxagaxx, co Edi ma na zadzie? Nietoperza?  👀
wątek zamknięty
Averis   Czarny charakter
16 stycznia 2010 20:53
Toż to smok!
wątek zamknięty
Alice, ja ci dam nietoperza  🤬
wątek zamknięty
Faktycznie nietoperek jak w mordę strzelił! 😁
wątek zamknięty
Sigma trzeba Klami napaść. Ja sie tam za kolejną sesje nie obrażę xd

Burza dzieki. Ale mam tylko jedno. Jak już Klami pisała nie wyszło super i mam tylko kilka zdjęć.

Angel w tym siodle specjalnie dla Ciebie  😉 😉 Ale masz futrzaka 😀

Alice rekinka :P Tyle ze ja ostatnio go poprawiałam i nie widać dobrze, cały koń w ogóle był na szybko golony. Dostałam maszynkę na 2 godziny a to było moje pierwsze samodzielne golenie... I tak wyszło.

Tu widać co ma dokładnie (a raczej co miał na poczatku)

edit: Ja wam dam nietoperka!!!!
wątek zamknięty
Niewidzialna   Czołowy hodowca Re-Volty
16 stycznia 2010 20:55
Haha, mi to przypominało motylka  😡 😁
wątek zamknięty
Averis   Czarny charakter
16 stycznia 2010 20:56
No mówiłam, że smok  😁 Wodny taki.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.