Dzisiaj przyszła moja krateczkowa jarpolowska. I nie wstawię zdjęć, bo mi na pewno ją ktoś wtedy ukradnie. 👀 No jest boska po prostu. Jak Deborah zrobi jakieś lansiarkie kolekcje, to myślę, że wszyscy oszaleją. Ja za chwilę zamawiam następne inne do wypróbowania.
sznurka, wszystko przejrzałam, ale nic nie ma... Bo musi byc rozmiar 135, wypelnienie ok 300g, nieprzemakalna, z rozcięciami i klapą na ogon i najlepiej nie droższa niż 300 zł. (i ładna! :P ) Nie ma takich :[
Kopytny dzisiaj przymierzył derkę i leży super! I 155 jest naprawdę duże, a obawiałam się że będzie obcisłe, a tu nawet trochę luzu jest. Zdjęcia jutro, bo dzisiaj nie miałam czasu tego ogarniać 😉
Alice,http://www.galopada.pl/sklep/product_info.php?products_id=9016 tutaj jest coś taniego, ładnego i ciepłego, tylko gorzej z nieprzemakalnością.. U mnie konie w lekki deszcz w nich chodzą i są suche pod spodem, ale oczywiście od ulewy już nie uchroni...
edit: Sama jak trzeba będzie ogolić (pewnie tak) to właśnie taką mam zamiar mu zafundować 🙂