Koniczka piesek wygląda super, pokaż jeszcze tą derkę bawełnianą, jaki kolor zamawiałaś?
Moi rodzice wczoraj piszczeli z zachwytu jak wczoraj wyciągnęłam tą dereczkę z paczki 😉 Bawełnianą zamówiłam czekoladową, dzisiaj zdjęć nie dam rady zrobić, ale jutro powinnam coś machnąć 😉
Koniczka to już ją sobie wyobrażam, my mamy zimówkę czekoladową od Debory
Ja zamówiłam derke przeciwdeszczową VILLAHORSE 🤔wirek:
Koniczka na twojego jamniczka idealnie by pasowała ESKADRONa. 🤣
Koniczka, kurta dla jamnika extra!!
Zaraz dzwonię do Jarpolu i dowiem się szczegółow. Dzięki!
Eskadron ma śliczne derki dla piesków.Szkoda,że psa nie mam🙁Najbardziej mi się podobają przeciwdeszczowe w kratkę i dralony.Może kota ubiorę 😁
Ale derki Eskadrona dla psa w porównaniu do derek dla koni są krótkie i jamnikowate..
Nasz jest za mała w obwodzie ale długa. Ten rzep ciągle się odpinana. Coś muszę wymyślić..jakieś pomysły na ten rzep?
wstarczy kupić kawałek rzepu w pasmanteri i przyszyć do końcówki tego
No tak...proste 🙄
Dziękujemy :kwiatek:
Ja nabyłam w ubiegłym roku moim psom derki z softshela Equi Theme.
Bardzo jestem z nich zadowolona.
Jak patrzę na prognozy pogody to im chyba jeszcze te ocieplane dokupię 😀
derek eskadrona dla psow mielismy...w sume kolo 10 na 3 psy...coz w porownaniu ze stricte psimi tandeta-slabe wykonanie , nie do konca przemyslane- brak patentow jakie maja psie firmy.
Po cichu robie projekt w oparciu o kilka derek psincowych- jak zwykle Deb bedzie realizowac pomysly Drapacz Jumping Teamu😀
Koniczka czekam na zdj kopytnego, czy psia derka ma od dolu zabezpieczenie na brzuszek?
Dramka, wątpię żeby derka Eskadrona na jamniora pasowała, to jest jamnik standardowy, myślę że za małe by wszystko było
Karla🙂, kopytnego zdjęcie będzie dziś lub jutro. Na brzuszek jest szeroka klapa z rzepem. Jamnior dzisiaj już intensywnie testował derę na 2 spacerach, nic się nie odpina i zasuwać z prędkością światła się da 😉
hehe ciekawe czy Derka robiona z Szelkowego wzoru😉
wlasnie ide na poczte wyslac odrysy derkowe😀
Wiecie co mnie nurtuje?? Jak tak popatrze po sklepach to wszedzie (poza malymi wyjatkami) widze derki max 155 cm / 210 cm. Moj takie nosi a olbrzymem nie jest (172 cm w klebie, z szeroka klata). I tak sie zastanawiam. Jest mnostwo koni wiekszych od mojego.... skad dla nich derki ?? Kupuje sie jak akurat cos duzego wpadnie w rece nie baczac na firme / wyglad ??
Ponawiam pytanie bo nie dostałam odpowiedzi...
[quote author=Cobrinha link=topic=43.msg434742#msg434742 date=1263143238]
A po grzbiecie to do którego miejsca dokładnie mierzycie?
Cobrinha, od kłębu do nasady ogona.
Wydaje mi się trochę krótki taki pomiar, bo wtedy cały zadek będzie na wierzchu...
Wydawało mi się, że mierzy się po grzbiecie do ogona, a dokładniej do miejsca gdzie kończy się zad w linii prostej w dół... czyli linia pionowa od zadu do ogona-i tam jest koniec pomiaru
Cobrinha, kurde pytasz jak się mierzy więc Ci odpowiadam !
Jeżeli masz derke z klapą to zadek nie będzie na wierzchu, wszystko zależy od tego jakiej derki potrzbujesz i do czego.
Spokojnie, troszkę ton nie ten ... napisałam wydaje mi się... nie można się już o nic dopytać, wyjaśnić?
Ja nabyłam w ubiegłym roku moim psom derki z softshela Equi Theme.
Bardzo jestem z nich zadowolona.
mam dokładnie taką samą od 2 czy 3 lat i to jest derka mistrz!
ale te psie Jarpolowe też wyglądają cudnie. jeszcze wyjdzie na to, że identycznie ubiorę pas i konia 😁
akaamaa, na stronie 113 i 114 była o nich mowa, więc tam możesz coś poczytać.
Cobrinha ja zawsze mierzę od kłębu do końca zadu, tak żeby dupka nie wystawała spod derki
Cobrinha, tyle że już o mierzeniu konia była mowa ze 100 razy w tym i innych wątkach.
Wystarczy trochę poszukać od tego jest wyszukiwarka.
akaamaa, na stronie 113 i 114 była o nich mowa, więc tam możesz coś poczytać.
ok dzięki porostu odtworzyłam na dalszych stronach
🤔
Fantazja, dziekuję
A forum od tego żeby pytać...