Derki

Laguna, dzieki. Polary moj ma XL, dralon L (choc drobinke ciasny, ale w XL sie topi). I tak sie zastanawiam, bo podoba mi sie ta z herbem a nie wiem jaki rozmiar wybrac. Co radzisz ?
Grzbietem chyba są takie jak zwykłe polary XL, ale przez to, że mają to większe wycięcie na szyję to bardziej się przesuwają do tyłu i wiszą na zadzie. Stronę wcześniej wkleiłam Cyrona w XL
Klami Jeżeli dralon ma L to ten z herbem też pewnie L
Merci dziewczyny !!    :kwiatek:
Merci dziewczyny !!    :kwiatek:

nie mów że kupujesz dere z herbem?? To już masz jak w banku ze robię włam do twojej szafki... nawet do domu jeśli bedzie trzeba!!!!

Ja jestem w dralonach z herbem absolutnie zakochana 😍
Mają super lamówkę (z eleganckim sznureczkiem).
Mam dwie: chocochip i coriander, a marzy mi się stone.

Equishop teraz na allegro powystawiało dery z herbem ale nie w tym kolorku co bym chciała i jeszcze nie za taką cenę jakbym chciała 😉
Klami jak się czaisz na ten herb właśnie z Equishpu to jak masz odwagę poczekaj 😎
Jak kupowałam od nich coriander i chocochip to pierwszy raz były wystawione własnie za ok 300 zł. Nie zeszły wtedy i jak wystawili je drugi raz to już za 240 zł i wtedy przeprowadziłam na nie atak 😎
Też tak 2 lata temu upolowałam dralon za 200 coś złotych 😁

Ale teraz z herbem to mają polarowe derki. Mi się marzy jeszcze jeden dralon, ale ale ale- cały czas sobie mówię, że czwarty mi jest absolutnie nie-po-trze-bny 😵
Jeśli uda mi się upolować stone w rozsądnej cenie to chocochip puszczę dalej, bo też mi tyle nie jest potrzebnych.
aga, hihi . 😉

Laguna, owszem czaje sie na te z equishopu.... i tak wlasnie walcze ze soba czy zaryzykowac i jeszcze poczekac na ta druga ture wlasnie.
Ada   harder. better. faster. stronger.
11 stycznia 2010 15:54
Klami, ja bym czekała 😉

zen, ojj 3 sztuki to rzeczywiście nieźle, nieźle.
Ale wiesz od przybytku głowa nie boli  🤣
Dostałam dzisiaj Jacsona z kapturem i mam fotkę.

Rozmiar 155 i jest za długa, ale w kolorze granatowym nie było 145 i pewnie 145 byłaby znów za krótka  😤

I jeszcze jedna fotka rip-stopa. 😉
ale te z herbem to chyba nie jest dralon, mi sie wydaje że to taki polar jak miały derki ze starszych kolekcji np. bordeaux-grey

bordowo szarą mam i macałam ta z herbem i miom zdaniem są bardzo podobne, ale dralon, jak ten w krate, to to nie jest napweno

Dramka, jacson wcale nie taki wielki. Eskadron ślicznie na Niej wygląda!
korsik Do Eskadrona musiałam się przyzwyczaić że taki długi w dół.

Pocieszyłas mnie z Jacsonem  :kwiatek:
do do wielkości i długości do jak wypiorę mój polar eskadrona moon, to wstawię zdjęcie Korsyki w nim, no ale cóż musiałam iść na kompromis-na Młodą też musiał być dobry  😁
Dramka aaa ta eskadrona jest śliczna! 😍 moja ulubiona kolekcja ;p
A jaka to kolekcja?  😡

Po tych dzisiejszych "aniołkach" w śniegu koń i derka sucha, dlatego ją uwielbiam  😍
olive-blassgrun chyba ;p
Dramka, dla mnie Jacson leży idealnie, na długość też jest ok 🙂
Według mnie mogłaby być krótsza..

Burza a widzisz..  😉  :kwiatek:
Ale ty marudziłaś, że Eskadrony Ci do ziemi sięgają, a dla mnie to zaleta 😉
Miał ktoś do czynienia z polarami HORZE?
poczytaj trochę, było o tym
chociażby Dramka ma, polary cienkie, ale ponoć bardzo dobrze odciągają pot
korsik, :kwiatek:

Z czystego lenistwa nie chcę mi się czytać 112 stron, a ostatnio nie było o tym wspominiane, chyba, że coś przeoczyłam 😁
Korsik- te co ja mam z herbem (coriander i chocochip) to na 100% dralon, bo mam też zwykłe polarówki Esakdrona i dralon w kratkę i materiał na tych z herbem jest identyczny jak w tym dralonie kratkowym, a nie jak w polarówkach.
Możliwe, że w tej najnowszej kolekcji z herbem zrobili już polary (aczkolwiek zdziwiłabym się wtedy BARDZO ceną). Jednak we wczesniejszych kolekcjach z herbem były dralony
Ja mam derkę Horzę i też jestem zadowolona bardzo  😉
Frania, a masz porównanie np. z polarem eskadrona?
Dramka olive- lemon bodajże z 2007 ;]
Dramka olive- lemon bodajże z 2007 ;]

wiosna/lato 2008
Polaru eskadrona nigdy nie miałam, ale mój tata miał i nie był za bardzo zadowolony.
Herbem jest chyba i Dralon i polar.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się