Koniec świata Stolica zasypana coraz bardziej. Nikt nie odśnieża jeszcze chodników , nie sypie solą (tylko jezdnie) Błotka posniegowego brak Taka zima to jest zima 💘
w Dublinie mayhem 😀 popadalo, busy stanely, na ulicach korki, stluczki. Postanowilismy z chlopem przechytrzyc zime i spotkac sie po pracy w knajpie aby przeczekac najgorsze. Dobrze zrobilismy - po 7 bez problemu zalapalismy sie na tramwaj. Zaoszczedzilismy sobie stresu, zyskalismy +2 piwa do brzucha 🙂
Wrocław zasypany na maxa, cały czas sypie, temp. -4. Ludzie chadzają w spodniach narciarskich🙂 nie mam jak wyjechac z osiedla ....samochody stoją zakopane na ulicy.
dokładnie, we Wrocławiu nic tylko ŚNIEG. nie dojechałam do stajni bo przez 40 min nie pojawił się żaden autobus a samochodem się wyjechać z osiedla nie dało.. ładnie to wygląda, ale 'nieco' paraliżuje ruch 😉
Pod Opolem śnieg do połowy łydki. Ja uwielbiam zimową Warszawę 😍 Jak sytuacja w Stolicy? Mery, może trochę ciepłych myśli ode mnie pomoże na ten taras 😉
hihi, mam przez okno calodniowa rozrywke, co wyjrze to ktos nie moze ruszyc/cofnac/zawrocic etc, wszyscy jada slalomem slizgajac sie nawet jadac prosto, samochody pozakopywane, jak jeden sie zakopie i nie moze sie wydostac robi sie korek i dopiero jest smiesznie... dobrze ze zostawilam samochod w spokoju... A wszystko to w Wawie.
W takich chwilach cieszę się, że jestem niezmotoryzowana 😁 Jak wczoraj wyjeżdżałam, to było bardzo przyjemnie. Ciekawe tylko jak się będe poruszać, gdy przyjadę z moją torbą na kółkach 😎
wstaję rano, patrze i mam... zamarźnięte szyby w oknach 😲 tzn tak jakby krople deszczu się ze sobą pozlewały i pozamarzały na całych szybach od gory do dołu taka mozaika 😲
U nas full śniegu, miejscami takie zaspy , że samochodu nie widać. Konie po brzuch w śniegu! zima , zima ale fajnie 😉 Dzisiaj za brama wjazdowa do stajni sie zakopałam , na szczeście Manitou mnie odkopało 🙂 Ciekawe jak bedzie jutro 🙂