DIY, czyli sprzęt wykonywany samodzielnie

Haha, jakie to wygodne 🙂 ale kolor jak dla mnie przecudowny.
wrotki stał się szmatoholikiem
😂
Czaprak do kompletu polecam taki:  😉

Ale moim zdaniem czaprak stworzony dla Centka to Eskadron Lemon - fantastycznie w nim wyglądal !

Ale koniec OT  😡
cieciorka   kocioł bałkański
02 stycznia 2010 19:05
Ktoś, owije dobierane do derki pastwiskowej, dlaczego? przeciez nawet chyba nie bedą leżeć obok siebie 😉

troche inny odcien pomarańczu, bo taki prawdziwie oczo-walący: był kiedyś czaprak (firmy nie pamiętam) jaskrawy pomarańcz z czernią. pare ładnych lat temu, potem jeszcze pare razy go widziałam. wtedy to był szał, bo jeszcze mało było szmatoholików i mało kto wyobrażał sobie że czaprak moze wygladac po prostu "inaczej" 😉
ale widziałam tylko wersje ujeżdżeniowe.
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
02 stycznia 2010 20:13
cieciorka - bo wrotki zainspirowany tą derką wymarzył sobie takie barwy na nowy sezon  😉

G. - wpadłabyś nas odwiedzić  👀
Ktoś, owije dobierane do derki pastwiskowej, dlaczego? przeciez nawet chyba nie bedą leżeć obok siebie 😉
i przyczepę też przemaluję...bo bardzo mi się podoba 😡
...i producenta na jaskółkę szarą z pomarańczowymi wypustkami tez już szukam 😜
...i może nie znam się na sztuce ale wiem co lubię  😅
...i Ktosinę też na pomarańczowo przefarbuję jak sam do końca  zsiwieję 😁
Ktoś/Wrotki- to już teraz wiem, kto mnie ubiegł i przez kogo mój mały będzie musiał śmigać w różowo-bordowej.  😀iabeł:
Swoją drogą- nie mogę się doczekać. I mam nadzieję, że zima utrzyma się wystarczająco długo.  😁
Mirabelka   Małe jest piękne! :)
02 stycznia 2010 22:24
ivett, 😜
Na początku myślałam, że mi się ten wątek pomylił z "końską rewią mody". 😁
ivett, jako kolejna dołączam do grona Twoich fanów 🙇 piękne są! 😜
Przepięknie dziękuję Drogie Panie za wyrazy uznania.  Do tej pory nie miałam odwagi chwalić się na forum, ale mąż mnie zmusił 🙂
ivett, przed Tobą droga do sklepu int z derkami na zamówienie 🙂
Ja osobiście się zakochałam ! http://img15.imageshack.us/i/95925716.jpg/

Do tej pory nie miałam odwagi chwalić się na forum, ale mąż mnie zmusił 🙂

Może to i lepiej,bo nie wyrobiłabyś się z szyciem derek w ramach prezentów świątecznych  😁
Ja to narazie umiem tylko owijki polarowe robić 😀;D😀
a ta jest z wczoraj

ivett normalnie nie kuś bo ja zbankrutuje  😵 ale swoja droga suuuper ta blękitno berzowa z pasami rewelacja!!!!!
Ivett- Robisz konkurencję Deborze.
Twoje derki są cudowne!  🍴
Ivett z jakiego materiału jest ta derka uszyta? Ja swoją uszyłam jakieś 9 lat temu z koca i służy mi nadal ale warto uszyć coś już nowego 😀
wiatrusia to ja powiem, ja powiem - bo moja 😀😀😀😀 polaroweczka 🙂
normalnie zakochalam sie w niej i przeszczesliwa jestem ze ivet sie zdecydowala mi ja zrobic 🙂 dziekuje i nie moge sie doczekac az moje Laciate szczescie w nia ubiore 😀
Ivett, co dereczka to piękniejsza...  😍
ivett masz dar 🙂 ale z tego co wiem z poprzednich for to nie tylko do derek 🙂

to pochwale sie zakupem 🙂 od ivett

mówisz o futerku czy czapraku? 🙂
futerku.  😍
futerko futerko 🙂
powiem tyle lepsze niz mattas(chyba tak sie pisze) i inne te z ostróg czaprakow czy innych sklepów 🙂
wstawiam fotki moich polarówek : )  - zrobione przez ivett  -  zostałam już jej stałą klientką  🙂

ivett piękne rzeczy robisz.... 😉
ivett - skąd bierzesz takie futro na podkładki . ? szukałam na allegro , nie ma takich futer albo wyszukiwarka mnie nie lubi .  🙂
dużo osób pyta o skórę z owiec. Ja zawsze kupowałam  na allegro http://www.allegro.pl/item864097432_skory_owcze_skora_owcza_relugan_lecznicza110_130.html
warto porozgladsc sie jadac na narty:P mogla byc tansze (albo 1000 razy drozsze jak trafimy na cwaną goralke ^^)
dzieki Ivett za odpowiedz 🙂
powiem Ci szczerze, że testowałam różne skóry i wg mnie tylko relugan nadaje się na podkładki. Nie ubija się tak jak futra z długimi i rzadkimi włosami.
To chyba Ci sami... http://www.decorskor.pl/index.php?s=kategorie&id_kategorii=23
Ivett... tyle że na stronie z Twojego linka piszą, że futerko ma do 10cm długości a u Ciebie na podkładce takie śliczne zbite i króciutkie jest - od tego samego sprzedawcy kupowałaś?
i moje 2gie pytanie z tej twojej aukcji (120cm na 60? cos takeigo) robilas 2 podkladki czy starczalo tylko na 1?  🙇
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się