wrotki stał się szmatoholikiem 😂 Czaprak do kompletu polecam taki: 😉 Ale moim zdaniem czaprak stworzony dla Centka to Eskadron Lemon - fantastycznie w nim wyglądal !
Ktoś, owije dobierane do derki pastwiskowej, dlaczego? przeciez nawet chyba nie bedą leżeć obok siebie 😉
troche inny odcien pomarańczu, bo taki prawdziwie oczo-walący: był kiedyś czaprak (firmy nie pamiętam) jaskrawy pomarańcz z czernią. pare ładnych lat temu, potem jeszcze pare razy go widziałam. wtedy to był szał, bo jeszcze mało było szmatoholików i mało kto wyobrażał sobie że czaprak moze wygladac po prostu "inaczej" 😉 ale widziałam tylko wersje ujeżdżeniowe.
Ktoś, owije dobierane do derki pastwiskowej, dlaczego? przeciez nawet chyba nie bedą leżeć obok siebie 😉 i przyczepę też przemaluję...bo bardzo mi się podoba 😡 ...i producenta na jaskółkę szarą z pomarańczowymi wypustkami tez już szukam 😜 ...i może nie znam się na sztuce ale wiem co lubię 😅 ...i Ktosinę też na pomarańczowo przefarbuję jak sam do końca zsiwieję 😁
Ktoś/Wrotki- to już teraz wiem, kto mnie ubiegł i przez kogo mój mały będzie musiał śmigać w różowo-bordowej. 😀iabeł: Swoją drogą- nie mogę się doczekać. I mam nadzieję, że zima utrzyma się wystarczająco długo. 😁
wiatrusia to ja powiem, ja powiem - bo moja 😀😀😀😀 polaroweczka 🙂 normalnie zakochalam sie w niej i przeszczesliwa jestem ze ivet sie zdecydowala mi ja zrobic 🙂 dziekuje i nie moge sie doczekac az moje Laciate szczescie w nia ubiore 😀
powiem Ci szczerze, że testowałam różne skóry i wg mnie tylko relugan nadaje się na podkładki. Nie ubija się tak jak futra z długimi i rzadkimi włosami.
To chyba Ci sami... http://www.decorskor.pl/index.php?s=kategorie&id_kategorii=23 Ivett... tyle że na stronie z Twojego linka piszą, że futerko ma do 10cm długości a u Ciebie na podkładce takie śliczne zbite i króciutkie jest - od tego samego sprzedawcy kupowałaś?