Kącik Rekreanta II (rok 2009)
prosze bardzo - oto obiecane zdjęcia Kaszusia 🙂
i jeszcze raz, oficjalnie tym razem, dziękuję Edytce za dzisiejszą wizytę i za zdjęcia :kwiatek:
stępy początkowe (i Kaszy rozglądanie się od kogo by tu coś wyżebrać 😉)

mistrzowie pozowania 😂

kłusik rozgrzewkowy

i na koniec relaksik po jeździe (oczywiście ze znaczącą dozą żebractwa 😉)

wątek zamknięty
martva – :kwiatek: jeny.. jak miło 😀 jak sobie życzysz – wrzucam foty! 😁
LoveHorses – bardzo, bardzo dziękuję! :kwiatek:
Muffinka – :kwiatek: dziękować! 🙂 fotograf super – Jessy 😜
korsik – łaaaa, dziękujemy! :kwiatek:
salucha – jak miło 🙂 dziękuję! :kwiatek:
incognito – nooo, musimy się w końcu zgadać 🙂
Nasturcja – :kwiatek: :kwiatek: jeny, ale nam miło! Bardzo dziękujemyyy! Łaaa, ale u Ciebie zima! Filuś debeściak! 😀
caro – jak ja uwielbiam Twojego konia, noooo! 😍
Jak Wam się podoba Korab w wersji west? Przepraszam za bryczesy, zabrakło czasu, żeby się przebrać..

wątek zamknięty
Darolga piękne zdjęcia! 😜 Jednak ja jako classico-zboczuch wolę was zdecydowanie w wersji klasycznej 😎
Muffin prywatna stajnia między Radzyminem o Wołominem 😉
Wszystkim dziękuje za miłe słowa i mam nadzieję, że nie były one jedynie z grzeczności, bo dostałam ich jeszcze trochę i nie zawaham się je wstawić 😀iabeł:
wątek zamknięty
i na koniec relaksik po jeździe (oczywiście ze znaczącą dozą żebractwa 😉)
wizyty u Kaszusia to prawdziwa przyjemność. a żebrakiem jest wprost cudownym, to taki wielki miś z jeszcze większą derką 😁
wątek zamknięty
Darolga skąd masz ten kraciasty pad pod siodłem? 😍
wątek zamknięty
darolga normalnie nie poznałam Korabskiego 😲 To zachodzące słońce pięknie podkreśla jego maść 💘
amnestria super, że z Buniakiem tak dobrze Wam idzie 😀 Ciocia jest z Was dumna! A macie treningi z kimś z dołu?
Renata pięknie zimowe widoki 😍
szafirowa kolejnych wielu wspólnych lat :kwiatek:
Sierra obiecałam, że popieję nad szmaragdem na Czardaszu, to proszę - "kukuryku kukuryku, Czardasz bosko wygląda w tym zestawiku" 😎
caroline a gdzie jakieś fotki z jazdy-jazdy, a nie z rozgrzewki? 😉
wątek zamknięty
caroline a gdzie jakieś fotki z jazdy-jazdy, a nie z rozgrzewki? 😉
u nas jazda-jazda to na razie tylko kilkanaście minut lekkiej pracy w kłusie. dzisiaj akurat pracowaliśmy na kole, akurat na drugim końcu hali od Edytki, więc nie napataczalismy się jej pod aparat "pracując" 😉
po Nowym Roku będziemy wprowadzac powolutku znowu galop, to i nasze jazdy będą bardziej jak jazdy-jazdy wyglądać - wtedy będzie pewnie jakas okazja, zeby i to pstryknąc 😉
edit
darloga, ja też go uwielbiam 😀 a twoje fotki... nooo niczego sobie, jest czego pozazdroscic 😉
Edytka, to zapraszamy jak najczęściej 🙂
wątek zamknięty
Sierra - dziękujemy :kwiatek: tak, tak, my też wolimy 😁
ovca - zapytaj Klaudii od Neriela, powinnaś ją znać, przyjeżdża do Panderozy często ;] od niej pożyczałam 😉 faaajny, co? 😁
Raven - :kwiatek: :kwiatek: bardzo dziękujemy! To fakt, maść została uchwycona idealnie i wyszedł naprawdę fajnie 🙂
wątek zamknięty
Tak właśnie podejrzewałam, że masz coś z Klaudią wspólnego, rozpoznałam siodło 😁
wątek zamknięty
Raven ty wierszyco-obłudnico! Nikt Ci nie każe piać, a jak już piejesz piej szczerze! KWA! 😀iabeł:
Jesteś przygotowana na to, że zaraz wstawię zdjęcia pewnego Nenena dżuniora? 😀iabeł:
wątek zamknięty
ovca - hehehe ;D x lat przejeżdżone razem w rekreacji, wspólne szkoły, potem drogi się nieco rozeszły, ale nadal się przyjaźnimy 😉 Ogłowie&czanki też jej ;D i wodze Brad Ren'sa, które bała się pożyczyć 😁
wątek zamknięty
W ogłowiu ją innym widzę zazwyczaj, :zawodowym" 😂
wątek zamknięty
Sierra Że niby moje szlachetne i zacne ptasie trele są obłudne i nieszczere?? 😀iabeł:
Jestem gotowa na wszystko 😎
wątek zamknięty
ovca - haaaa, ale wodze te same! 😁 nawiasem mówiąc, przypomniały mi się czasy na Metysie i szalone Bohunowe tereny 💘 💘 ucałuj te dwie chrapencje ode mnie, jak możesz :kwiatek:
wątek zamknięty
darolga - obłędne fotki! 😍 zazdroszcze sesji z Jessy 😎
wątek zamknięty
darolga Metysa chętnie, ale Bohuna już u nas nie ma od...jakoś chyba 2006go roku.
Poszedł razem z siwą Lizą, do pani Dominiki, jeszcze w 2007 byli u nas wszyscy w trójkę na wakacjach, Liza ma już...30 lat jakoś 🙇
koniec 🚫
w razie czego zapraszam na priv 😉
wątek zamknięty
darolga fotki obłędne 😜 😜
caroline oo w końcu jakieś fotki 😉 dobrze wyglądacie i miło Was znów widzieć 😀
wątek zamknięty
amnestria, hihi dziękuje kochana 🙂 cieszę się, że Bunia lepiej śmiga, oby tak dalej dziewuszki 🙂
Nasturcja-Renata, dziękuje moja droga 🙂
Strucelka, kurczaki no, strasznie daleko do Ciebie 🙁 ale jak tylko w tamtą stronę wybiję to masz mnie na karku!
Muffinka, dobrze, bardzo dobrze, niech chłopak wie że za uczciwą robotę jest nagroda 🙂
Sierra obiecałam, że popieję nad szmaragdem na Czardaszu, to proszę - "kukuryku kukuryku, Czardasz bosko wygląda w tym zestawiku" 😎
Spadłam z krzesła! 😀
wątek zamknięty
Sierra, KWA-pięknie! 🙂
wątek zamknięty
Daniela, ojej, mam nadzieję, że to nic poważnego. Ale ... ja z czymś takim się spotkałam i to w mojej miejscowości . Chłopowi młody ogierek pobrykał na łące i tak się przewrócił, że uszkodził sobie kręgosłup. Tylko,że on się do teraz po prostu przewraca, nagle traci czucie i siły w zadzie 🙁 i nie jest w stanie sam dojść do stajni.
Ale to jest już taka tragiczna wersja wydarzeń, twój przecież jest spokojnym konikiem.
Sierra, ale zdjęcia!
wątek zamknięty
Sierra 😜 😜 bosko wyglądacie, takie 2 szmaragdy 😀 i zazdroszczę hali
wątek zamknięty
Sierra spadłam z krzesła!!!! Jak on schudł!!!! 😲 😲 Wygląda teraz zabójczo 😜 😜 Może zaczniesz prowadzić jakieś kursy odchudzające? Ja z huckami pierwsza w kolejce! 😁
Burza no wiem, że daleko 🙁 Ale jak będziesz w okolicy to zapraszam gorącoo!!! 🏇
A ja dziś byłam "dojną krową" jak to moja mama powiedziała 😁 Pojeździłam Jangala pozytywnie, bo na drągach, małych kopertach i cieszył się chłopak ogromnie 🙂 Potem andaluzyjski Farolek, a na koniec Chłopcy w terenie 🏇 Oczywiście nie obyło się bez brykania Likiera 🤦 Ale jestem w stanie to wybaczyć, było tak cudnie dziś 😍
wątek zamknięty
Sierra czy Ciotka Koniczka maczała palce w Czardaszowej grzywie? 😎
wątek zamknięty
Edytka, to zapraszamy jak najczęściej 🙂
to najpierw zamówię kontener albo i dwa marchewki i miętowego Dodsona 😁
wątek zamknięty
Sierra on jest przeuroczy! 😍 a Ty masz śliczny uśmiech 😉
wątek zamknięty
Sierra czy mogę Ci mojego pączka podrzucić na kurację odchudzającą 😉? proszę, proszę, weź go choć na troszkę. Oddam za darmo, a w gratisie dorzucę siebie na jazdy doszkalające. Proszę, proszę 😎
A tak w ogóle to życie bym oddała żebyś znów nam porządek z grzywą zrobiła 🙂
No Burza w takim szoku byłam, że do teraz obgryzam paznokcie co się z moim koniem stało 😉
darloga nie zgadzam się na wrzucanie więcej zdjęć, bo zazdroszczęęęęęęę takich cudnych fotek 😜
wątek zamknięty
Darolga- piękna sesja 😍
Sierrka- ale lans 😜 jaką dere macie- tą na wierzchu?
a ja myslałam, że gorzej być nie może- a jednak, Ruda do tego wszystkiego okulała ;/ nie wiem od czego, dzisiaj po obiedzie ponoć wyszła ze stajni kulawa na lewy przód... nafaszerowałam smakołykami i poszłam sie pochlastać 🙄
wątek zamknięty
caroline, super zdjęcia, niezmiennie wyglądacie zajebiaszczo! :zakochany:
Sierra, po fotkach też widać ze schudł. Jak ja zazdroszczę tej bieganiny na padoku. Mój jak wychodzi, to pokręci się pół godziny, a potem stoi przy furtce razem z resztą bandy.
Zaprosiłam magdę do Rewirka na styczniową sesję. Wreszcie będę miała jakieś nowe [świetne, znając umiejętności i aparat magdy] Rewirrowe foteczki! Już się nie mogę doczekać. Mogę też obiecać, że Was nimi wprost zasypię.
wątek zamknięty
Sierra fajnie, mojej to sie po wybiegu nie chce biegac woli sobie postac i czasami bryknac..
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.