W Krzyżanowicach, w Krzyżanowicach... 🙁 siodełka, ogłowia...
Uważajcie i pilnujcie sprzętu, masakra 🤔
Tak, bo mam pakę... I to na drugiej stajni.
Ale moja paka nie zmieściła się do siodlarni i stoi przed, więc... no... no boję się...
Raz, że dla złodzieja otworzenie takiej paki łomem czy czymś to nie problem, a dwa - na pace mam normalnie derki zimowe i tak dalej...
Dlatego już wożę siodło i wszystkie cenne rzeczy w samochodzie... Choć tu się już to raczej nie powtórzy, ochrona na maxa wzmocniona i w ogóle.
Na WKS-ie też wszyscy postawieni na baczność.
Masakra.
hahaha przepraszam ale Korab jest z Toba jeden dzien dłuzej niż Piotrus z nami :kwiatek:
darloga jest szansa, że złodziej do tej samej stajni drugi raz tak szybko nie zajrzy.. A w Hannie to jakoś ostanio, bo zdaje się, że tam kradzież była już jakiś czas temu (kilka tygodni?)? Jakoś niedługo po tym, jak skradziono sprzęt amazonce. No niestety, takie zdarzenia zwykle idą falami przez różne stajnie..
Dokładnie, fala teraz idzie...
Ciekawe, czy złodziej to czyta :/ jeśli tak, to :bum: - pozdrawiam i sugeruję zacząć się bać o własny tyłek.
Tak czy siak obawa o własny sprzęt we mnie rośnie...
zima, dzięki, ale to nie mój kierunek 🙂.
darolga, dzięki, już wiem oficjalnie, że są, ale nie wiem, za to od której jest czynny Oxer. Chciałam jutro skończyć rano, ale nie chcę marznąć, czekając na otwarcie. Wiecie może?
Eh, a ten na Kluczborskiej? 😉 Tak ważnych informacji zazwyczaj nie ma na stronach internetowych.
nie wiem 🙁, ale mam wrażenie, nie wiem skąd, że tam jakaś połówka godziny była... hmm 10.30? ale nie wiem - nie byłam tam ze 2 lata...albo dłużej...
siodła i ogłowia [i nie tylko] to z maślic ukradziono, ale to już dawno temu było 😉
kradzieże teraz są bardzo popularne. Moim znajmomym co mają stajnie SKJ Gidran w Jaroszówce okradziono całą siodlarnie i próbowali skraść konia, ale nie zdążyli.
A mi (w dziwnych okolicznościach) zginął popręg. Przychodzę do stajni, otwieram pake - wszystko na miejscu: siodła, ogłowie..., a popręgu nie ma 🤔
Co prawda dzisiaj go znalazłam w bardzo dziwnym miejscu, ale za nic w świecie nie wiem skąd mógł się tam wziąć skoro paka jest na kluczyk zamykana (chybaże ktoś podpatrzył gdzie kluczyk chowam 😉 )
a dzisiaj zniknęły ochraniacze padokowe, które zawsze na skrzynce leżały :/
Co sie dzieje w Absolucie, bo słyszałam że Jarka wyrzucono? Prawda to, czy ploty?
Co sie stało z Groblą, są tam ejszcze konie?
hehe... w Absolucie to Maksowa Ci najlepiej opowie... bylam tam 2 dni. i starczylo 😉
P.S. czekalam az ktos zada to pytanie... 🙄
taggi, czyżbyś nie była zadowolona z przyjęcia?? 😉
ehh 🙁
a Ty Epk z pożegnania ❓ 😁
ja już z traumy wychodzę :kwiatek:
a Ty Epk z pożegnania
to samo mialam pisac. 😉
szkoda gadać, ja już z traumy wychodzę
szkoda ze absolut w okres traumy dopiero wchodzi:/ fajna stajnia jest/byla
Napiszcie coś więcej bo ja nie w temacie 🙂 ja się Dziuplinuje u Kasi i i plotki do mnie nie dochodzą prawie wcale :P
i się ciesz, że nie dochodzą ❗ ciesz się spokojem, ciszą 😉
ja tak mam teraz - przy okazji dziękuję Bombal :kwiatek:
aha czyli lepiej nie dociekać 😀 No fakt spokój jest niesamowity jak sie nie stoji w dużej stajni. Jeszcze jak tylko znajde więcej czasu dla konia to w ogóle będzie super 🙂
Co z Absolutem??
tam mój "ulubiony" ujeżdżeniowiec ponoć zaczął pracować 😁
Przepraszam,ale nie mogę się powstrzymać 🙂 Co z Absolutem? Absolutny Absurd...
Tylko podsycacie ciekawość. Powiedzcie coś!
Budują atmosfere jak w filach Hitchocka! 🤣
u nas na peryferiach też cicho, żadnych plotek 🙂 Im dalej od wielkiego jeździeckiego świata tym mniej mnie to w ogóle interesuje
ja już tak od miesiąca czekałam...wszyscy oszczędni w słowach😉 się nie dziwie, czasem lepiej ...... nie tykać🙂
Co z Absolutem??
tam mój "ulubiony" ujeżdżeniowiec ponoć zaczął pracować 😁
czyli kto..?