Nasturcja-Renata, niesamowicie mi przykro! Współczuję z całego serca 🙁🙁🙁
Trzymaj się Kochana...
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata trzymaj się. Strasznie mi przykro.
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata- Czytam i ryczę 🙁 To straszne. Trzymaj się mocno.
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata, kurcze, kolejny wspaniały koń odszedł, trzymaj się cieplutko :przytul:
wątek zamknięty
Renatko trzymaj się! :przytul:
wątek zamknięty
O matko, tak mi strasznie przykro 🙁( Renata trzymaj się kochana, jestem z tobą i zawsze zapraszam do Łomianek jak będziesz chciała pobyć z koniem czy pojeździć. Bardzo mi przykro 🙁(
wątek zamknięty
To smutne Renato 🙁zal tracic przyjaciela...wyrazy wspolczucia...#maj sie teraz mocno.
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata - współczuje 🙁 trzymaj się jakoś :przytul:
wątek zamknięty
Fantazja MoniaaA Burza Muffinka Trista Nirv Koniczka Alicja_8 Daniela dzieki kochane babeczki. Jakoś się trzymam, ale w secu mam ogromny ból i tęsknotę 😕
Dzionka ślicznie Ci dziekuję za propozycję. Może wpadnę Was odwiedzić któregoś dnia, porobić fotki. Zawsze fajnie kogoś poznać 😉
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata, ojeju... mnie też się w oczach łza zakręciła jak przeczytałam Twoj wpis.🙁 Przykro, wielka szkoda, że tak się to skończyło, ale bądź dzielna. Trzymaj się tam! :przytul:
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata brak mi słów. Współczuję bardzo. Ale niststy nikt nie mógł tego przewidzieć, wypadek losowy. Trzymaj się jakoś. Dobrze, że masz wsparcie ze strony rodziny i znajomych. 😕
wątek zamknięty
Renata
:przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: Przykro mi bardzo... 😕
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata- :przytul: :przytul: :przytul: żadne słowa nie są wstanie ukoić bólu...jestem z Tobą
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata, zabawne, że dzisiaj bardzo dobrze wiem, co czujesz 🙁
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata - ja wiem,ze nie ma slow ktore by chociaz troche pomogly, ale trzymaj sie cieplutko! Jestesmy z Toba! :przytul: :przytul: :przytul: :przytul:
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata, okropnie mi przykro!🙁 Aż się poryczałam.. 3maj się dzielnie!
wątek zamknięty
Renata-wiem co czujesz i z calego serca wspolczuje.trzymaj sie dzielnie kochana
wątek zamknięty
Nasturcja chyba każdemu kto przeczytał co się stało łezka w oku się zakręciła..
wątek zamknięty
Sankaritarina vuko _kate slojma martva m0niSka milusia hate me! :kwiatek: dzięki Mam piękne wspomnienia i to się teraz dla mnie liczy
cieciorka też tak straciłaś konia?
wątek zamknięty
Renata -Nasturcja strasznie mi przykro... trzymaj się, taki głupi wypadek... 😕
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata
Tak mi przykro... Trzymaj się! :przytul:
wątek zamknięty
Renato bardzo Ci współczuję :przytul:
wątek zamknięty
Nasturcja - renata wiem co czujesz, i tez b. dobrze....Tez stracilam 'mojego' ukochanego konia, w tym tygodniu pogrzeb bliskiej osoby, a wczoraj na rekach umarl mi moj kochany szczur.
Kazda strata bardzo boli i wiem, ze mowienie ze 'wszystko bedzie dobrze' NIC nie pomaga. :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul:
wątek zamknięty
Renatko jesli Ci sie kiedys zateskni za zapachem stajni to do nas oczywiscie tez zapraszamy...
i dziekuje Ci bardzo, tez mam taka nadzieje.
wątek zamknięty
Renatko, straszna wiadomość. Trzymaj się kochana!
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata
Bardzo wsółczuję. Doskonale wiem co czujesz. Też 28 listopada tylko rok temu, zupełnie niespodziewanie straciłam moją zaledwie 4 letnią kobyłkę- Lawę.
Trzymaj się :przytul:
wątek zamknięty
Renata, bądź dzielna! :przytul:
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata, Boże aż się popłakałam. Trzymaj się 🙁 :kwiatek:
wątek zamknięty