Autentycznie wymiękłam....!!!
Akinator zgadł Johnego Deppa (coś łatwego na początek) a teraz Anky van Grunsven bez najmniejszego problemu! 👀
edit: ale z Gargamelem nie dał rady 😂
hmm nie zgadł Sindbada 🙂
a taki podobny do niego
Dilbert jest the best! 😁
Kiedyś w Wyborczej był Dilbert, Garfield i jeszcze jeden komiks o wikingu... są jeszcze? Jak nazywał się wiking?! Kurczę.. poczytałabym, a nie wiem gdzie to można znaleść :P
Garfield i Wiking nie wiem, ale Dilbert dalej jest w "gazeta praca" w poniedziałki
http://www.sobczak.art.plNiektóre rysunki dość ciężkie w tematyce ale całość ciekawa 🙂
koniecznie z głośnikami 😀
aniaaa jeszcze koszmary bedą mi sie w nocy śnily 😂
Bardziej smutne niż śmieszne...
In. smutne, lecz baaaardzo prawdziwe! I demotywujące do nauki 🙄
Strucelka, niestety doskonale zdaję sobie z tego sprawę...
a ja uważam, że ten demot jest bez sensu:
-uczyli mnie w gimnazjum, jak się pisze cv. Poza tym jest to idiotycznie proste - nie obrażajcie swojej własnej inteligencji pisząc, że nie potrzebujecie pani nauczycielki do zrozumienia tajników pisania cv 😀
-co roku wydawana jest specjalna instrukcja krok po kroku tłumacząca zawiłości pit-ów, z resztą jak wyżej- wszystko jest podpisane i skonstruowane tak, ze nie potrzeba kilkunastu lat edukacji na naukę tego
-u mnie na biologii omawiano choroby układu oddechowego, w tym przeziębienie i ewentualne sposoby leczenia... zresztą takie informacje łatwo można wyciągnąć od lekarza
-u mnie na chemii w gimnazjum omawiano zasady BHP i sposoby pierwszej pomocy - inna sprawa, że nie było z tego sprawdzianu więc nikt się tego nie nauczył. Poza tym to też materiał na najwyżej 10 minut lekcji, a chemię mamy przez całe gimnazjum i szkołę ponadgimazjalną
-niestety brak rozmów po angielsku często wystepuje, aczkolwiek to już kwestia nauczyciela prowadzącego; powinien uczyc i tego... słyszałam też, że native speakerzy do mojej szkoły mają przyjeżdżać 🙂
-nie uczę się rosyjskiego ale rówieśnicy uczący się jakoś nie tylko znają alfabet rosyjski, ale też umieją pisać nim i go odczytywać; szczerze pisząc nie wyobrażam sobie innej sytuacji 😉
Polskie szkolnictwo kładzie za duży nacisk na teorię - to fakt, ale bez przesady, co to byłby za poziom, gdyby w szkołach uczyli cv pisać...
busch nie mówię, że od razu mamy cv w szkole pisać. Ale nie wiem po co mi dokładna znajomość każdej z epok, czy funkcje trygonometryczne. Nie sądzę, by przydały mi się w życiu 🙄
busch jak by tak wszystkie demoty analizować to by sie okazało że żaden z nich nie ma sensu, nawet te najlepsze
http://www.photoblog.pl/mulinowebransoletki/52421324Przyznacie, że ta nazwa na tym tle wygląda dość...Intrygująco? 😁
Prawdziwy maczo nie pozwoli, by ktoś poznał PIN jego kobiety 👍
busch jak by tak wszystkie demoty analizować to by sie okazało że żaden z nich nie ma sensu, nawet te najlepszeTen jest całkiem z sensem 😂
emade, normalnie padłam 😵
Taaak- jeśli klucz otwiera kilka zamków to znaczy, że jest w stanie otworzyć tylko jeden rodzaj zamka :P
nitka, świetne podsumowanie 🙂
nitka, pewnie! 😅
Mnie ostatnio pozytywnie nastraja
reklama Liptona 😁
akinatorowi latwiej poszlo zgadniecie Tre Cool'a (perkusista Green Day) niz Billy'ego Joe Armstronga 😁 normalnie padlam 😂