A ja bym chciała wiedziec, co się stało z Deb, Aurelią i Nestą... Nie widac ich już od dawna...
Jest taki wątek na technicznych. Ostatnio aurelia się tam odezwała.
Jak to jest z kupowaniem w Stanach, a konkretniej przesyłką ? Bo upatrzyłam sobie butki, które tylko tam są, ale przesyłka mnie dobiła - $50, nawet wysłane jako gift 😵
W pralni chemicznej wypiorą mi koc ?
JARA, raczej tak, skoro nawet końskie rzeczy piorą.
jakie jest Polskie tłumaczenie od imienia = Shaggy?
Nie ma polskiego tłumaczenia ani odpowiednika, jeśli chodzi o imię. Mojej kumpeli pies wabi się Shaggy czyli kudłaty, bo pudel 😉
Jak wygląda ze strony wysyłającego wysyłanie za pobraniem?
Jeżeli w aukcji w allegro nie dałam opcji "wysyłka za pobraniem" to mogę napisać dziewczynie, że nie wysyłam za pobraniem i zapytać, czy w związku z tym rezygnuje z aukcji, czy to będzie niegrzeczne z mojej strony?
In. moim zdaniem jeśli nie zaznaczyłaś opcji za pobraniem, to masz prawo odmówić wysyłki tego typu.
Nie wiem czy takie pytanie już było ale w wyszukiwarce nie mogę znaleźć . Dlaczego człowiekowi jest dobrze jak jest 20 stopni skoro temperatura ciała to 36,6 ? a jak juz na polu jest 36 to jest nam gorąco .
Jak wygląda ze strony wysyłającego wysyłanie za pobraniem?
Jeżeli w aukcji w allegro nie dałam opcji "wysyłka za pobraniem" to mogę napisać dziewczynie, że nie wysyłam za pobraniem i zapytać, czy w związku z tym rezygnuje z aukcji, czy to będzie niegrzeczne z mojej strony?
Jeśli nie ma opcji "za pobraniem" to możesz odmówić wysyłki przedmiotu.
trolinka może dlatego,że my sami oddajemy ciepło na zewnątrz? a gdy temperatura powietrza wynosi 30 jest to utrudnione?
i jak się pozbyć muszek owocówek? probowałam już chyba wszytskiego co przyszło mi do głowy a ich coraz więcej!
Trolinka, ale nie chodzisz naga, tylko masz ubranie. No i ruszasz się ciągle... 😀 Ja to tak rozumiem.
i jak się pozbyć muszek owocówek? probowałam już chyba wszytskiego co przyszło mi do głowy a ich coraz więcej!
pozbyć się owoców 😀iabeł:
no właśnie nie mam owoców na wierzchu! i nie wiem skąd to się bierze
Dlatego, że ze wzrostem temperatury otoczenia wzrasta temperatura naszego ciała. A im wyższa temperatura tym organizm szybciej próbuje się schłodzić.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Komfort_cieplnyTu jest trochę wyjasnień o tej temperaturze.
masz jeszcze owocówki ?? u nas juz od kilku tyg conajmniej nie ma...
Seksta, bo w takich przypadkach się nic nie mówi, aż się nie wyjaśni więcej.
Jakby Ci powiedział "będzie ok, wyjdzie z tego" - a tak by sie nie stało, to miałabyś pretensje.
Jakby z kolei stwierdził, że po człowieku, a by się poprawiło, to twierdziłabyś że to konował 🙂
skoro rusza rękami i nogami to nie jest źle. Teraz kwestia odzyskania przytomności i dopiero będzie ocena co się narobiło.
Trzymaj się dzielnie.
Nie udało się. 16😲0. ;(
to nienormalne. nie umiera sie majac 46 lat.
Czy w teleturnieju osoby śpiewające śpiewają z playbacku czy może na żywo?
Raczej na zywo, z playbacku to troche by sensu nie mialo.
No chyba, ze nagrywaja ich radosna tworczosc i puszczaja bez obrobki
Nie mogę sobie przypomnieć nazwiska jednego fotografa.
Robił śliczne zdjęcie m.i. koni pamiętam że jego imię lub nazwisko było podobne do słowa toffi/toffe
Nie mogę sobie przypomnieć nazwiska jednego fotografa.
Robił śliczne zdjęcie m.i. koni pamiętam że jego imię lub nazwisko było podobne do słowa toffi/toffe
Jacques Toffi
Eh dokładniej chodziło mi o teleturniej "Jaka to melodia", nie wiem czemu nie dopisałam 😵
Moja znajoma tam spiewa od niedawna ( Ola Jabłonka ) zapytam .
czy zegarek o średnicy 5cm na rekę, kwarcowy jest duży/średni? Baaaaardzo prosilabym, o ile jest taka możliwość o cyknięcie fotki takiego zegarka na ręce :kwiatek: mam chudą ręke, a kupuje zegarek na allegro znalazłam kilka fajnych ale mają średnicę 4,5 4,7 i 5 niektóre a nie chcę żeby zegarek byl na całą moją rękę 😁 :kwiatek: